CDON
Malmö • Reg. april 2010

Butiksinformation och köpvillkor

Om CDON.COM på Tradera

CDON.COM har öppnat upp på Tradera för att sälja varor som av olika orsaker inte kan säljas på normalt vis. Det kan vara bristfälliga varor, varor som varit på service, kundreturer, transportskador osv. Vissa varor har blivit nekad garanti/utbyte osv. Vår personal ansvarar för att varan genomgår en noggrann genomsyn innan den läggs ut till auktion på Tradera. Detta innebär att vi inspekterar varan och fotograferar den. Ev. ursprungsfel kommer vi anmärka på då alla artiklar säljs i befintligt skick.

 

Det är vår avsikt att du ska få all relevant information om varan och att du ska vara trygg i att bjuda på våra auktioner. Vi hoppas att du som kund ska kunna göra några riktiga klipp här. Då vi säljer en stor mängd olika typer av artiklar på vår hemsida kommer det även att spegla sig här på Tradera så besök oss gärna då och då här för att se vad som dyker upp.

 

Hanteringstiden varierar beroende på när betalningen blir registrerad. Vårt mål är att hantera din vara arbetsdagen efter betalning inkommit men pga väldigt stora mängder försändelser på vårt lager kan det dröja lite längre.

 

Du kan alltid kontakta oss på tradera@cdon.com om du har frågor om varan.Köpvillkor

Ångerrätt
Som kund på CDON.COM har du rätt att ångra ett köp genom att meddela Säljaren detta inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. För att returnera din vara ber vi dig kontakta oss på tradera@cdon.com. Returfrakt ingår I auktionskostnaden men vi ber er kontakta oss för att få fraktdokument tillskickat.

 

Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till CDON.COM. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inner-emballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i ett annat emballage. Det rekommenderas att du returnerar varan tillsammans med följesedeln eller en kopia på denna, annars kommer vi inte att kunna returregistrera din order.

 

Reklamation
Vi garanterar att de varor du beställt motsvara auktionsbeskrivningen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss på tradera@cdon.com så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi tar emot felanmälan och sänder dig instruktioner för retur.

 

Meddelande om fel i vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter 3 år.

 

Säljaren står för returfrakten för godkända reklamationer.

 

Betalningsärenden
Frågor angånde din betalning hanteras genom att kontakta tradera@cdon.com.