TEXTILHUSET
Jönköping • Reg. november 2010

Butiksinformation och köpvillkor

Varmt välkommen till TEXTILHUSET.net!

TEXTILHUSET.net har som mål och att endast erbjuda hemtextil artiklar som är certifierade med Öko-Tex Standard 100.

Anledningen till detta är pga att det används allt för mycket farliga ämnen i textilproduktion som både är skadligt för hälsan och miljön. Vi anser att det skall vara ett krav med Öko-Tex certifiering i ALL textil.

Med Öko-Tex certifierade varor kan du känna dig TRYGG och samtidigt bidrar du till miljön.
Öko-tex är alltså en märkning av textilprodukter som visar att de inte innehåller några ämnen som är farliga för hud, hälsa och miljön.

När du handlar hos TEXTILHUSET.net kan du alltid känna dig säker på att alla produkter är Öko-Tex certifierade. En trygg affär helt enkelt.

Vårt sortiment kommer att utökas succesivt där vi erbjuder bästa möjliga kvalitet till marknadens bästa priser. Titta därför in med jämna mellanrum.Köpinformation:
Alla priser inkluderar moms 25%. TEXTILHUSET.net reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas i våra annonser. Vi ger heller ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.
Alla vinnande bud är bindande.Leverans:
Alla produkter som visas på www.tradera.com/butik/TEXTILHUSET.net / www.tradera.com/auktioner/TEXTILHUSET.net eller www.TEXTILHUSET.net finns i
lager i Sverige för omgående leverans. Leveranstiden ligger på 3-6 arbetsdagar efter mottagen betalning.

Observera att vi endast kan leverera beställningar mot förskottsbetalning.Fraktavgift:
Fraktavgifter finns specificerat vid varje enskild annons. I frakten ingår förpackningsmaterial, frimärke och expeditionsavgift.
Vi samfraktar gärna dina varor, för att få reda på exakt frakt innan köp så är du välkommen att höra av dig via e-post.Betalningsalternativ:
Du kan betala genom din internetbank eller via ditt bankkontor.
Betala in totalsumman (inkl. frakt) till vårt företagskonto inom 3 arbetsdagar eller efter överenskommelse.
Glöm inte att skriva ditt alias som meddelande till oss vid betalning.

Skrivs inte alias vid inbetalningen kan leveransen bli försenad.

Efter avslutat köp så skickas ett "vinnarmail" ut till köparen med all betalningsinformation enligt ovan.Betalningsreferens:
Ange ert alias så vi kan hitta er betalningHar Ni några frågor så är Ni varmt välkommna att höra av Er till oss via e-post.