24Home-se
Smålandsstenar • Reg. januari 2011

Butiksinformation och köpvillkorVinnarmail:

Efter vunnen auktion eller bekräftat köp får Ni automatiskt vinnarmail direkt från Tradera med information och alla uppgifter för betalning. Om Ni inte har fått mailet inom 1 timme, kontrollera att e-post adressen stämmer och att mailet inte har hamnat bland spammailen/skräpposten. I annat fall kontakta oss så skickar vi mailet en gång till. samma information finns även i Mitt Tradera under Mina köp

 

Leveransadress:

Kontrollera att lev.adressen i vinnarmailet stämmer, om adressen inte stämmer eller om Ni har ändrat adressen efter köpet meddela det till oss då vi får inte den informationen från Tradera.

 

Lev.tid:

Paket skickas normalt iväg så snart betalningen kommer in och kommer fram vanligtvis inom 2-7 arb.dagar beroende på var du bor. Om du vill fråga efter paketet kontakta oss via e-mail.

 

Fraktkostnad:

Fraktkostnaden inom Sverige står angiven i varje annons. Om du bor på en ö eller udda ort kontakta oss innan köp då frakten kan i vissa fall vara en annan särskilt för stora eller tunga varor. Vid frakt till utlandet kontakta oss också innan köp för fraktkostnad. Outhämtade paket debiteras med dubbla fraktkostnaden eller minst 495kr

 

Ångerätt vid distansavtal:

Du kan som privatkonsument ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagen vara genom att meddela oss det. Ångerrätten gäller ej för företag eller köp till näringsverksamhet. Efter ångrat köp skall du snarast och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss, returadressen står med i vinnarmailet. Du har rätt att försiktigt undersöka produkten, om produkten har använts och ej längre är i väsentligt oförändrat skick eller returen inte är komplett kommer prisavdrag att ske. Du står själv för returfrakten och risken för varan under returtransporten.Emballera därför varan väl i tex originalförpackningen som är anpassat för varan. Du kan skicka varan med valfritt fraktsätt som levereras till oss, vi rekommenderar tex Postens Företagspaket. Observera att frakten för flera tunga eller långa och skrymmande paket kan kosta upp till 2000kr, för exakt prisuppgift kontakta Posten. Efter att vi har erhållit returen och kontrollerat det kommer du att få tillbaka pengarna senast inom 14 dagar. Man kan även använda ångerblanketten som finns på Konsumnetverkets webbplats för att ångra ett distansavtal. 

Undantag från ångerrätten:

  • Ångerrätten gäller inte för varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla.
  • Ångerrätten gäller inte för en tjänst där fullgörandet har påbörjats med konsumentens samtycke under ångerfristen.
  • Ångerrätten gäller inte en förseglad ljud- eller bildupptagning där förseglingen har brutits.
  • Varor som är specialtillverkade efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel.
  • Varor som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats och förseglingen har brutits av konsumenten.