Du använder Internet Explorer 11. Vi saknar stöd för denna webbläsare och vi rekommenderar att du uppgraderar till någon av följande: Edge, Chrome, Firefox.

MyrornaStockholm
Butik Stockholm • Reg. september 2013

Butiksinformation och köpvillkor

Myrorna


Myrornas uppdrag är att generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala verksamhet genom vårt arbete med återanvändning och arbetsträning. På så sätt bidrar vi till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Vi är Sveriges viktigaste butikskedja för second hand-varor och den största insamlingsaktören i vårt land. Vi har stora produktionsenheter på flera ställen i landet och 30-talet butiker. Vi har ca 350 anställda och sysselsätter ungefär 600 personer i månaden genom arbetspraktik. Överskottet från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Mer information kring inlämning av gåvor eller för att hitta våra butiker hittar du på vår hemsida. För nyheter och erbjudanden, följ oss på Instagram eller Facebook.Köpvillkor

Skick:
Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Alla varor säljs som ej funktionstestade och ej genomgångna. Ej funktionstestad betyder att varan kan vara defekt eller trasig. Våra varor är begagnade, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Vi kan ej garantera innehållets kvalitet i parfymflaskor och andra skönhetsprodukter.

Betalning: 
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vi tar ej emot kontanter eller presentkort, betalning i butik är ej möjligt. Vid vunnen auktion måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. Myrornas rabatter och erbjudanden gäller ej vid köp i vår webbshop.

Leverans & samfrakt:
Vi erbjuder frakt via Schenker inom Sverige, utom på de varor där det står "endast avhämtning". Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Vi samfraktar upp till fyra objekt från auktioner som går ut samma dag, avvakta med betalning tills du får ett bekräftelsemail från oss. Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera måste du kontakta oss innan betalning.

Avhämtning Stockholm:
Vunnet objekt kan hämtas i Myrornas butik i Ropsten på Kolargatan 2, tisdag-söndag. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning, om betalningen ej är genomförd går det inte att hämta varan. Vi meddelar via mail när varan är redo att hämtas. Avhämtning måste ske senast söndag sju dagar från avslutad auktion. Medtag din/köparens legitimation och visa upp i kassan. Om varan inte hämtats inom sju dagar från avslutad auktion förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Retur:
Köpare har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas till oss inom 14 dagar från det att kunden har mottagit produkten. Kunden står för returfrakten. Vid skadat föremål, maila oss bild på produkten samt emballaget och spara allt tills vi har hört av oss. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Returinstruktioner:
Återanvänd gärna kartongen som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. Vi hämtar inte ut rekommenderade paket. Vi kan endast ta emot paket som levereras direkt till vår brevlåda eller till ombudet Aminas Tobak. När vi emottagit din retur återbetalar vi dig via Traderabetalning.

Skicka returen till:
Myrorna Webbshop
Kolargatan 2
115 42, Stockholm

Reklamation:
Maila tradera@myrorna.se vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.