drivknutense
Butik
HELSINGBORG • Reg. oktober 2013

Butiksinformation och köpvillkor

Om oss

Söker ni prisvärda bildelar. Då har ni kommit rätt. Vi på Drivledens Bildelar strävar efter att tillhandahålla reservdelar till marknadens bästa pris. Våra bildelar håller originalkvalitet och vi gör regelbundna kontroller för att vara säkra på att våra bildels, reservdels leverantörer tillhandahåller oss bildelar av hög kvalitet. Genom att köpa in stora kvantiteter reservdelar pressar vi ner priserna på våra reservdelar så att kunden kan få en billig  reservdel av hög kvalitet. Vi har vårt huvudlager i Tyskland, och ett  Sverige lager i Helsingborg..

Vi på Drivledens bildelar vet vikten av snabb leverans till kunden.  Vi strävar därför efter att tillhandahålla en snabb leverans och har idag ett sammarbete med Schenker och Posten.  Leveranstid för lagervaror är ca 1-2 arbetsdagar, för varor som måste specialbeställas eller hämtas hem från vårt lager i Tyskland, har vi en leveranstid på ca 4-8 arbetsdagar om inget annat anges.

De bildelar som vi främst arbetar med idag är drivaxlar, inre drivknutar, yttre drivknutar,kardanaxlar, fönsterhissar, hissmekanismer,ABS ringar, ABS kransar.

Då vi ständigt utökar vårt sortiment med nya bildelar, jobbar vi konstant med att sätta in våra nya produkter. Finner ni inte den bildel ni söker, tveka inte att göra en förfrågan/Kontakta oss via vår hemsida.

 

Vi på Drivledens bildelar arbetar ständigt med att bli bättre och är glada över all kritik, goda som dåliga från våra kunder. Ni kan kontakta oss genom att maila oss på info@drivknuten.se

VI ÖNSKAR ER VARMT VÄLKOMNA TILL DRIVLEDENS BILDELAR AB (drivknuten.se)
Drivledens Bildelar AB säljer reservdelar som håller originalkvalitet. Vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår annonser eller i våra hemsidor. Vi reserverar oss även för att de produktbilder ni ser på vår sida kan innehålla grafiska, tekniska eller typografiska fel.

Konsumentköpslagen (privata kunder)
Drivledens Bildelar Ab tillämpar Konsumentköplagen (SFS 1990:932) och Distansavtalslagen gentemot konsumenter. Detta ger dig som konsument alla de rättigheter som omnämns i dessa lagar.

Vid eventuell försening av produkter så har du som kund rätt att häva köpet om den nya föreslagna leveranstiden inte godtas. Vid förskottsinbetalning för en produkt som inneburit försenad leverans, så har ni möjlighet att häva köpet och pengarna kommer att återbetalas inom 30 dagar.

Köplagen (juridiska personer)
Drivledens Bildelar AB tillämpar Köplagen (SFS 1990:931) gentemot juridiska personer, dvs. Näringsidkare, vilket ger dig som näringsidkare alla de rättigheter som omnämns i Köplagen.

Garanti & Reklamationsrätt
Drivledens Bildelar lämnar 1 års fabriksgaranti på alla varor om inget annat anges. Konsumenten skall reklamera en felaktig vara inom skälig tid från denne märkt eller borde märkt felet.

Vid reklamation skall kunden kontakta Drivledens Bildelar AB kundservice, företrädesvis via e-mail info@drivknuten.se, och uppge fakturanummer samt orsak till reklamationen.Konsument (privatperson)  bör använda den av Drivledens Bildelar AB utsända förbetalda fraktsedeln för retur av varan. Varan bör sändas inom 5 arbetsdagar från mottagande av fraktsedel. Vid retur av varan skall giltigt returnummer,  ordernummer, samt en redogörelse av felet medfölja varan.  Saknas någon handling behandlas ej ärendet. Returer skall återsändas väl förpackade, i eventuella transportskador till följd av bristfällig emballering kommer att debiteras kunden. Om du betalat mot faktura eller via direktbetalning, vänligen skicka med clearingnummer och kontonummer för snabbast möjliga ärendehantering. Observera att erhållande av produkten ej är att likställa med godkänd reklamation.

För paket som ej lösts ut från posten efter beställning, förbehåller vi oss rätten att debitera samtliga kostnader som uppstår i samband med denna retur samt fraktkostander. Betalning skall ske inom 10 dagar från fakturadatum.

Returavgifter.
Vid felbeställningar ej orsakad av Drivledens Bildelar AB debiteras frakt kostnaden på kunden.
Vid frågor maila: info@drivknuten.se

Ångerrätt
Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara vi har skickat till dig. Du har alltid rätt att häva din beställning om varan är slutsåld. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Enligt 4 § i denna lag gäller inte ångerrätten distansavtal om bland annat en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Detta gäller t ex varor där vi specialbeställer hem en specifik produkt på kunds begäran. Information om vilka artiklar som faller inom detta område framgår på respektive artikel och informeras också i samband med beställningen. Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Ångerrätten gäller ej företag.

Vill du som konsument utöva ångerrätt rekommenderas du att kontakta Drivledens Bildelar AB kundtjänst, företrädesvis via e-mail info@drivknuten.se, och uppge ordernr för att få en returfraktsedel med ett returnummer för retur av varan. Vi debiterar en fast avgift om 149 kr för administrativa avgifter samt fraktkostnaden, dessa avgifter kommer att dras från returbeloppet. Drivledens BildelarAB förbehåller sig rätten att debitera självkostnadspris för saknade delar i de fall returen ej är komplett.  Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten, och en administrativ kostnad på 149kr och de totala fraktkostnader som uppstått kommer att debiteras kunden.

Hantering av personuppgifter och sekretesspolicy
För att du som kund alltid skall känna dig trygg när du registrerar dig och loggar in på vår webbsida har vi ett utarbetat arbetssätt för hur vi handskas med personuppgifter, där vi förbinder vi oss vid att hantera dessa uppgifter med sekretess.

Vi sparar och använder dina uppgifter du lämnat hos oss för att kunna lova det vi åtagit oss i kontakt och avtal med dig. Vi hanterar känslig information såsom kreditkortsnummer, personnummer och annan information enligt vedertagna regler.

Du kan när du vill genom en skriftlig begäran, begära en kostnadsfri information om dina personuppgifter.

Ohämtad pake
Vid paket som återlämnas p.g.a. ohämtad paket (som ej avbeställts) kommer kunden att debiteras 390 kr för frakt och administrativa kostnader.