FliesSE
Umeå • Reg. oktober 2014)

Butiksinformation och köpvillkor

Experter på allt inom flugfiske.

Med många års erfarenhet av flugfiske och flugbindning är det få situationer eller flugor som vi inte sett förut. Vi testar ständigt ny utrustning för att kunna erbjuda dig det nyaste och bästa sakerna.


Vårat mål är att leverera professionellt bundna fiskeflugor till ett rimligt pris.

Alla våra flugor håller högsta kvalité och binds med de bästa materialen på kemiskt vässade krokar. Utöver fiskeflugor har vi också massor av tillbehör som du kan tänkas behöva för ett lyckat flugfiske, såsom askar och tafsar men också ett ständigt växande utbud av flugbindningsmaterial. Om det är någon fluga, utrustning eller material du saknar ber vi dig kontakta oss så att vi kan göra allt för att lösa det. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad med nyheter och erbjudanden. 


BP Fiske AB / www.flies.se
Brännlandsvägen 44
90592 UMEÅ

Orgnr: 556982-5523 innehar F-Skattesedel samt är momsregistrerat.BESTÄLLNING:

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via e-post till info@flies.se . Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.


LEVERANSTIDER:

Alla varor skickas med Posten eller DHL och våra normala leveranstider är 1-4 arbetsdagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du oss direkt på e-postadress info@flies.se. Vid försenad leverans har du alltid rätt att häva ditt köp. Risken för inhandlade varor övergår till köparen när leveransen görs.


PRISER:

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.


FRAKT:

Fraktkostnaden står tydligt på varje produkt samt i kassan. Alla varor skickas med Posten eller DHL och normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du oss direkt på e-postadressen info@flies.se


ÅNGERRÄTT:

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Vi på flies.se har valt att utöka ångerrätten till 30 dagar för att ge dig längre tid.

REKLAMATION:

Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig på info@flies.se eller telefon 076-7639679. När du har meddelat oss så skickar vi en förbetald returfraktsedal och anvisningar till dig. Meddela alltid eventuell reklamation snarast möjligt. Du har enligt lag, reklamationsrätt på din vara i 3 år förutsatt att felet kan åberopas säljaren som ursprungligt, inom 6 månader från inköpstillfället. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN).


BYTESVILLKOR:

Vid byte av produkt, t.ex vid ändring av storlek med mera gäller följande: Du står själv för returfrakten tillbaka till oss. Vid byte står vi för att skicka ut den nya produkten till dig. OBS! Kom ihåg att alltid meddela oss via e-post: info@flies.se innan du vill byta dina varor!

EJ UTHÄMTADE PAKET

Hämtar du ej ut dina varor som du beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 300 kr. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

TVIST:

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

PRODUKTINFORMATION:

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna websida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna era frågor beträffande färger/storlekar om ni känner er osäkra.