jb-sportfiske-online

jb-sportfiske-online

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Anderstorp | Reg. April 2016

Butiksinformation och köpvillkor

JB sportfiske online Internetmarknaden är ny för JB sportfiske online och då denna marknad är stor och innehåller många stora konkurrenter så är det extra viktigt för för mig och JB sportfiske online att synas. Även samtidigt väcka medvetenhet hos kunderna om att denna webbutik existerar och att jag kommer att göra allt för att kunna hålla så låga priser som möjligt.

Returrätt Du har 14 dagars returrätt från och med den dagen du hämtat ut varan. Vid retur måste produkten befinna sig i obruten förpackning och vara i samma skick som när du mottog varan. Fraktkostnader vid returfrakt står du själv för. OBS! Returnera ej mot postförskott. Innan eventuell retur, kontakta oss gärnabetala varorna på erat bussgodsombud). Du är dock välkommen att ringa oss och beställa via telefon eller mail och betala via bankgiro. Priser & frakter Alla priser är angivna i svenska kronor (kr) inklusive 25% moms. Frakt tillkommer när du ska betala dina varor i kassan. Vi kommer att välja den fraktleverantör och fraktsätt som passar bäst in på din beställning. Kontakta oss Om du inte är nöjd med din vara eller tjänst, tveka inte att kontakta oss på JB-Sportfiske- Online@outlook.com så att vi kan lösa ditt problem. Om du därefter inte är nöjd och vill gå vidare kan du klicka här så kommer du till https://webgate.ec.europa.eu/odr/ (http://Kontakta oss Om du inte är nöjd med din vara eller tjänst, tveka inte att kontakta oss på JB-Sportfiske- Online@outlook.com så att vi kan lösa ditt problem. Om du därefter inte är nöjd och vill gå vidare kan du klicka här så kommer du till https://webgate.ec.europa.eu/odr/)

Kontakt

Kontakta Jb-sportfiske-Online@Outlook.com Om det är nogon information eller frågor ni undrar över kommer vi att hjälpa er. Eller ring Kundtjänst:076-8081983