SigridElvirasButik
Mörarp • Reg. juni 2016)

Butiksinformation och köpvillkor

~~ VÄLKOMMEN till SIGRID ELVIRAS BUTIK ~~


Vi är den lilla butiken med ett stort hjärta & en charmig mix av allt det där som man behöver i livet!
Här kan Du hitta precis allt mellan himmel & jord, både för hemmet & till Dig själv!

Vi är måna om våra kunder och att de ska bli nöjda med sina köp och den service vi tillhandahåller.

Dina synpunkter är därför värdefulla för oss så känn Dig varmt välkommen att höra av Dig till oss med frågor och synpunkter, ris och ros.

~ Vi packar omsorgsfullt i återvunnet och miljövänligt material så långt det är möjligt.
~ I fraktkostnaden ingår kostnad för själva frakten men också emballage, packmaterial såsom bubbelplast och annat stötskyddande material.
Vi samfraktar gärna Dina köp för bästa och lägsta fraktkostnad.
~ Våra secondhand varor säljes i befintligt skick.


Shipping worldwide ~ please note that for buyers outside Sweden,
postal costs are higher! For more info contact us beforehand.
 

~ Vi på Sigrid Elviras Butik är måna om våra kunder och att de ska bli nöjda med sina köp och den service vi tillhandahåller. Dina synpunkter är därför värdefulla för oss så känn dig varmt välkommen att höra av dig till oss! ~

Betalning
Sker i förskott med Klarna, Swish, Banköverföring eller PayPal. Betalning emotses inom 5 dagar efter köp.
Vi samfraktar mer än gärna dina köp. Kontakta oss via e-post sigridelvirasbutik@hotmail.com.


Leverans
Beräknad leveranstid är 3-5 dagar. Vi skickar vanligtvis ditt paket inom ett par dygn efter registrerad betalning. Vi fraktar oftast med Posten eller Schenker och försöker alltid hitta det mest fördelaktiga alternativet för dig. Har du något speciellt önskemål gällande frakt så kontaktar du oss via e-post sigridelvirasbutik@hotmail.com
.


Ångerrätt
Full ångerrätt gäller 14 dagar från den dag då du eller någon av dig utsedd tredje part tar varan i fysisk besittning och förutsatt att varan returneras oanvänd, i oskadat skick och med sin ev originalförpackning. Köparen står för returkostnaden och varan ska skickas spårbart och försäkrat tillbaka till Sigrid Elviras Butik. Märk paketet "RETUR" på utsidan. För att utnyttja din ångerrätt ska du inom ångerperioden ta kontakt med Sigrid Elviras Butik och meddela att du vill ångra ditt köp. Du kontaktar oss genom att mejla till sigridelvirasbutik@hotmail.com. Obs! Ett outhämtat/ej mottaget paket räknas inte som ångerrätt!

Transportskador
Anmäl genast synlig skada på paket och/eller innehåll på platsen hos ditt paketombud. Har du hämtat ut och öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta Sigrid Elviras Butik via e-post eller telefon. Spara varan och allt emballage för ev. dokumentering.

Reklamation
Sigrid Elviras Butik följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Mer info hittar du på www.arn.se.