Profile hero image

StockholmsVintage

Butik Vällingby • Reg. mars 2017

Butiksinformation och köpvillkor

Hej

Vi är ett företag som tömmer Sterbhus och heter i grunden Sterbhus i Stockholm AB, Stockholmsvintage är ett arbetsnamn för second-hand försäljning, 

Lycka till med budgivningarna och vi hoppas på ett långt samarbete :)

 

Nina och Micke-

Åldersgräns

18-års åldersgräns vid köp.

Pris och betalning

Vid beställning gäller de priser som anges på webbplatsen. Samtliga priser från Stockholmsvintage är i svenska kronor (SEK), inklusive 25% moms och exklusive frakt. Innan kassan specificeras det totala priset inklusive avgifter, moms och frakt.
Stockholmsvintage reserverar sig för eventuella tryckfel.

Kunduppgifter

Kunden bekräftar att de uppgifter som Kunden fyller i är korrekta och tar själv ansvar för uppgifter som är felaktigt ifyllda.

Leverans

Avvikelser kan se från angivna leveransdatum. Vid leveransförsening meddelar Stockholmsvintage detta till kund. Kunden ska hämta beställd vara inom 14 dagar från det att avisering via SMS, brev, e-post eller telefon har mottagits. Om en beställning inte hämtas ut ifrån utlämningsställe debiterar Stockholmsvintage en avgift som motsvarar de kostnader vi har haft för beställningen.

Garanti

Skulle du få en defekt vara i din beställning så ber vi dig att kontakta oss på kontakt@stockholmsvintage.se och detaljerat beskriva felet. Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantitiden som är olika på nya samt begagnat. Nytt är i regel 2 år.

Ändring av köpvillkor

Stockholmsvintage förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor när som helst. Alla ändringar av dessa villkor kommer att publiceras.

Tvist

Stockholmsvintage följer Almänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer vid en eventuell tvist.