StockholmsVintage

StockholmsVintage

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Målilla | Reg. March 2017

Stockholms vintage jobbar med framförallt begagnade second hand produkter, vilket innebär att varor inte är i nyskick om detta inte framgår.
Färger o nyanser kan ibland skilja sig från bilderna då det inte alltid går att få bilden exakt .
Fråga om du är osäker på storlek
Katt och hund eller andra husdjur kan ha förekommit i hem vi köpt ifrån så är du allergiskt tänk på detta.
Allt ska tvättas eller diskas före användning.
Om du har åsikter gällande produkt kontakta oss först så vi förhoppningsvis kan hitta en lösning gemensamt.
Vi samfraktar gärna så passa på att spara både pengar o miljö.
Vid beställning av flera produkter kan justering av fraktpris göras efter överenskommelse
Vi följer konsumentverkets regler för begagnade produkter.
Vid retur av köpt produkt kommer en avgift om 50 kr tas ut för inlämning, emballering uthämtning av produkt.
Avser produkt som inte är trasig produkt då vi givetvis ersätter vara fullt ut.

OBS Om du köper flera produkter och samfrakt inte med automatik kommer upp kontakta oss så löser vi det .

Butiksinformation och köpvillkor

Hej Vi är ett företag som tömmer Sterbhus och heter i grunden Sterbhus i Stockholm AB, Stockholmsvintage är ett arbetsnamn för second-hand försäljning, Lycka till med budgivningarna och vi hoppas på ett långt samarbete :) Nina och Micke

- Åldersgräns 18-års åldersgräns vid köp. Pris och betalning Vid beställning gäller de priser som anges på webbplatsen. Samtliga priser från Stockholmsvintage är i svenska kronor (SEK), inklusive 25% moms och exklusive frakt. Innan kassan specificeras det totala priset inklusive avgifter, moms och frakt. Stockholmsvintage reserverar sig för eventuella tryckfel. Kunduppgifter Kunden bekräftar att de uppgifter som Kunden fyller i är korrekta och tar själv ansvar för uppgifter som är felaktigt ifyllda. Leverans Avvikelser kan se från angivna leveransdatum. Vid leveransförsening meddelar Stockholmsvintage detta till kund. Kunden ska hämta beställd vara inom 14 dagar från det att avisering via SMS, brev, e-post eller telefon har mottagits. Om en beställning inte hämtas ut ifrån utlämningsställe debiterar Stockholmsvintage en avgift som motsvarar de kostnader vi har haft för beställningen. Garanti Skulle du få en defekt vara i din beställning så ber vi dig att kontakta oss på kontakt@stockholmsvintage.se och detaljerat beskriva felet. Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantitiden som är olika på nya samt begagnat. Nytt är i regel 2 år. Ändring av köpvillkor Stockholmsvintage förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa villkor när som helst. Alla ändringar av dessa villkor kommer att publiceras. Tvist Stockholmsvintage följer Almänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer vid en eventuell tvist.

Kontakt

Ring 08-6494000