Widdex_G
Butik Mariannelund • Reg. september 2017

Butiksinformation och köpvillkor

Widdex_G är ett enmansföretag som fokuserar på TV-spelsförsäljning. Med bas i Mariannelund kunna ge kunderna ett brett sortiment av tv-spel till traderas lägsta priser med låg fraktkostnad och snabb leveranstid! 

 

Widdex_G strävar efter att redan nästa dag kunna ge kunden sin vara! Förutsättning är då givetvis att betalningen har inkommit innan 15.00 på en vardag med postnord som leveransallternativ. 

 

Widdex_G Skickgraderar de varor som är i ett skick som kan tänkas vara något även för den mest kräsne. 

 

Mycket bra skick!: Fodral, manual och skiva är samtliga i mycket bra skick där spår utav användning knappt kan ses. Ha dock överseende att varorna är trots allt begagnade. Maila i förväg om det är extra viktigt, trots att varan är graderad "Mycket bra skick" 

 

 

Fodralet är aldrig sprucket eller sönder om det inte specifikt är angivet i annonsen.

 Samfrakt

 

Vid köp av flera objekt så samfraktar jag givetvis och då betalar du enbart den högsta fraktkostnaden om schenker finns som fraktallterntiv! Vid varor som jag tar 38kr i frakt blir fraktkostnaden enligt nedan: 


1: 38kr (Posten,Bubbelplastkuvert)

2-3 55kr (Posten vadderat Kuvert)

4-15: 59kr (Schenker)


Observera  att jag erbjuder frifrakt vid köp utav 6st annonser där alla artiklar understiger 79kr i styckpris! Detta gäller även Disney Infinity Figurer och Skylanderfigurer. Kombinera fritt så det blir 6 annonser! All betald frakt betalas tillbaka i detta fall!

 

Då jag använder traderas betallösning så kommer frakten att adderas för varje annons, men du betalar givetvis enbart den högsta schenkerfrakten eller frakt enligt ovan. Mellanskillnaden betalas tillbaka!

Varan skickas efter betalning via traderas betaltjänst. Betalning förväntas inom 5 bankdagar om vi inte kommit överens om något annat. Jag kan vänta tills löning men hör gärna av er innan ni köper så jag vet detta! 

 

Vid utebliven betalning skickas en påminnelse ut. Besvaras inte denna inom 5 dagar, läggs objektet upp på nytt.

 

Alla små paket (Under 1kg) postas i regel samma dag där betalningen har bekräftats innan15.00! Alla köp efter 15.00 skickas i regel inom 24 timmar! Vid större leveranser kan det i enstaka fall ta någon dag extra, i synnerhet i slutet av månaden. Vänligen ha överseende med att jag INTE skickar varor på helgdagar!

 

Avhämtning:

 

Jag accepterar enbart avhämtning på varor som tilsammans väger över 1kg! Vänligen respektera detta.


Bortrest:


Jag kommer vara bortrest: 

24-27 Augusti således skickar jag så fort som möjligt på tisdagen.

21-24 September, således skickar jag så fort som möjligt på tisdagen.


 

Ångerrätt: 

 

14 dagars ångerrätt gäller vid köp av varor som överstiger 500kr och gäller från att du mottagit varan. Köparen står för samtliga fraktkostnader och återbetalning sker när jag mottagit varan. Ångerrätten gäller inte om du brutit förseglingen på ett inplastat spel eller försämrat skicket på något annat sätt.

Vinstmarginalbeskattning (VMB) tillämpas på begagnade varor.