CCTV-reseller
Butik
Spånga • Reg. april 2018

Butiksinformation och köpvillkor

CCTV-reseller.comerbjuder försäljning utav CCTV utrustning, som bevakningskameror över WiFi och kabelbundna övervakningskameror. Vi erbjuder även NVR för inspelning och bevakning, samt kraftig nätverksutrustning för att säkerställa övervakning/bevakning. Vi erbjuder både fast och trådlöst (WiFi).
Vi erbjuder installtionshjälp vid olika typer av övervakningssystem, men har även många system till företag/privatpersoner som är färdigpaketerade och enkelt kan monteras upp utav kund själva.

Alla som jobbar inom CCTV-reseller.com/Tomsjo Consulting AB är kontrollerade gentemot belastningsregistret, samt vi har egen utredning med uppföljning för att säkerställa trygghet mot kund och slutkunder. Då vi är ett säkerhetsföretag är det viktigt att kund känner trygghet och tillit till våra produkter och tjänster (installation, support och upphandling).

Historiskt skapades Tomsjo Consulting AB som ett konsultföretag inom Telecom.
Drift, installation, support utav större telefonisystem. Kunder då som Telia, TDC/Tele2.
Bolaget är helägt utav Tommy Sjöberg och registrerades som AB år 2014, efter ha växt ur sin tidigare företagsform.
CCTV-reseller.com ska kännetecknas utav kvalité och säkerhet utan överpriser. Vår filosofi är att kund inte ska betala extra för funktioner/tjänster pga dess branding, utan istället för kvalitén, faktiska komponenter, tjänster och enl. önskan utav slutkund.

Vi har ett stort nätverk utav kompetens! T ex har vi direkt kontakt med utvecklare, support, sälj, distrubition etc. inom flera länder. Flera av våra produkter tillverkas efter beställning!


"-Vi har en bra organisation med bra medarbetare, från försäljning till support! Tveka därför inte att kontakta oss!"

"-Vi är ett svenskt företag med huvudkontor och huvudlager i Stocholm. Med ett större distributionsnät inom EU kan vi vara kostnadseffektiva och leverera mindre och större kvantiteter till våra kunder."


CCTV-reseller.com / Tomsjo Consulting AB

www.cctv-reseller.com
A part of Tomsjo Consulting AB

Tel: 08-551 06 330

 

 



Villkor och information


Innehållet i denna butik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av

CCTV-reseller.com A part of Tomsjo Consulting AB
www.cctv-reseller.com

En första kommunikation bör tas genom Tradera på www.tradera.com då vi säljer genom denna marknadsplats. Tradera har duktiga och hjälpsamma medarbetare som kommer att kunna guida och hjälpa er genom frågor alt. olika tillvägagångssätt. 


CCTV-reseller.com är en del utav Tomsjo Consulting AB
Organisationsnummer: 556979-6344
E-postadress: contact@cctv-reseller.com

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive moms. 

Vi erbjuder följande betalsätt via Tradera:

  • Paypal
    Paypal är en världskänt betalningstjänst, med hög säkerhet, med olika betalningsalternativ för dig som kund. Mer information går att läsa på www.paypal.com
  • Visa, MasterCard och Maestro
  • Swish

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ. All betalning använder sig utav BankID för en säker transaktion.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans
    Fast pris 170 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. 

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Tomsjo Consulting AB
Listonhillsvägen 42
152 42  Södertälje

 

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning mot oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR (ersättare till PUL) rätt att få den information som vi har registrerad om dig.