Butik

HUMANAonline

Älvsjö • Registrerad mars 2020

Välkommen till HUMANA Online
HUMANA Second Hands online-butik!

H-online säljer second handkläder med målet att alltid erbjuda ett handplockat och roligt urval av kläder, accessoarer och skor baserat på trender efter säsonger.

Besök gärna våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Hemsida: humanasecondhand.se / Instagram: @humanasecondhand.se

HUMANAonline Omslagsbild

Butiksinformation och köpvillkor

Välkommen till HUMANA Online

HUMANA Second Hands online-butik!

HUMANA online säljer second handkläder med målet att alltid erbjuda ett handplockat och roligt urval av kläder, accessoarer och skor baserat på trender säsonger.

Besök gärna våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö!


Hemsida - 

humanasecondhand.se

Instagram - 
@humanasecondhand.se

Hitta till våra fysiska butiker! / Find our local HUMANA store!

HUMANA Second Hand City, Gamla Brogatan 26, Stockholm

HUMANA Second Hand Mariatorget, Timmermansgatan 23, Stockholm

HUMANA Second Hand Malmö, Möllevångsgatan 29B, Malmö

HUMANA Second Hand Göteborg, Kaserntorget 6, Göteborg

 
Prissättning

Våra priser är något högre än priserna i våra fysiska butiker. Detta beror på att det kräver mer tid av oss att hantera varje produkt.


Skick

Samtliga produkter är begagnade och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter ska framgå på bilderna eller i produktbeskrivning. Produkterna är ej funktions testade, det vill säga att varan kan uppvisa defekt vid användning som inte varit märkbart vid uppackning. Mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Definition av mindre defekt är bruksslitage så som mindre slitage i tyg. Större defekter som inte framgått i produktbeskrivningen är ett giltigt skäl till reklamation.

Betalning


Vi använder oss av "Tradera betalning" vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vi tar ej emot kontanter eller presentkort.  Om betalning inte skett inom 4 dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. HUMANAs rabatter och erbjudanden gäller ej vid köp i vår onlinebutik.

Tänk på att produkter kan ligga i flera varukorgar samtidigt. Om din vara står som ”slut/såld” vi utcheckningen beror det på att någon annan hunnit före. 


Retur

Vi har 14 dagars öppet köp från dess att varan levererats till dig, returer är endast giltiga om prislappen sitter kvar och är intakt, samt att varan är i samma skick som när du köpte den. Defekter som står i annonsen är inte skäl till reklamation.

Det är du som köpare som står för frakten vid retur. Det är ej möjligt att returnera varor inköpta på HUMANA online i någon utav våra fysiska butiker.

Såhär gör du för att returnera en vara du köpt av oss på tradera: 

Maila oss på online@humanasecondhand.se ange ditt tradera alias, ordernummer samt vad du vill returnera.
Vi måste fått ditt mail inom 14 dagar efter att du mottagit varan för att en retur ska vara möjligt.
*Observera att vi endast kan ta emot returer som kommer till Postnord på Coop i Älvsjö, ange därför detta i samband med bokning av frakt.

Det kan dröja 30 dagar innan pengarna för den returnerade varan återbetalats. Vi kan välja att inte godkänna en retur om det är så att varan kommit tillbaka i ett sämre skick än när vi sålde den eller om prislappen inte sitter kvar.

Frakt 

Vi skickar via Schenker till alla medlemsländer inom EU. Varan skickas så fort som möjligt men senast inom sju arbetsdagar efter mottagen betalning. Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera måste du kontakta oss innan betalning. Maila till online@humanasecondhand.se

Fraktkostnad 69 :-

*For international buyers within the EU the displaid shipping cost is accurate

<3