addicktus
Kungälv • Reg. december 2006
Hej och välkommen till min sida. Att sälja på Tradera har skänkt mig både stort nöje och värdefull kunskap och har bidragit till ett allt större intresse för "återbrukandet" av gamla saker istället för den "slit o släng kultur" vi lever i.

Vissa saker vill jag ha betalt för, andra saker lägger jag ut mest för att de kan vara till nytta och glädje för någon annan och förväntar mig då endast att köparen står för vad det kostar i frakt. Jag gör mitt bästa för att beskriva skick på det jag säljer så att man som köpare vet vad man bjuder på och jag försöker skicka det du köpt så snabbt det går, oftast redan 1:a vardagen efter du har betalt.

Jag tar inget extra för emballage och jag lägger ned stor omsorg vid packning för att varan ska komma fram intakt. Det angivna fraktpriset är oftast det billigaste alternativet jag hittat och jag tar inte ut ett högre fraktpris än vad det kostar för att tillskansa mig ev mellanskillnad. Om mot förmodan det jag säljer inte är till belåtenhet, dvs inte motsvarar objektbeskrivningen så försöker jag vara tillmötesgående då min prioritet är att mina kunder ska känna sig nöjda. Jag försöker i möjligaste mån besvara frågor så fort jag kan så tveka inte att höra av sig.

Om jag säljer något jag inte kunnat testa fungerar brukar det beskrivas så att man vet det i förväg. Jag gör inga affärer på utlagda objekt utanför Tradera så det är ingen idé att ställa frågor om sånt.

Så med detta sagt önskar jag dig varmt välkommen och hoppas jag du ska finna nåt värt att bjuda på. Lycka till med budgivning!