PrettySimple

PrettySimple

|Samfrakt 1 dag

Om

Företag

Swinoujscie | Reg. March 2007

Översatt av

Pretty Simple är ett varumärke som väckts till liv som enskild firma i år som ett resultat av min dröm och min drivkraft att skapa ett företag som överensstämmer med mina värderingar.
Jag hade möjlighet att lära mig av ägaren till Eastern European Imports (EEImports), ett företag som bildades 2002 med nästan 20 års erfarenhet av försäljning runt om i Skandinavien. Jag tog all hans kärlek till fårskinn och ylle och träprodukter och bestämde mig för att berika det med mitt eget urval av polska handgjorda produkter.

Min specialitet är ett mycket rikt utbud av fårskinn i alla möjliga färger och storlekar. Jag samarbetar med små familjeföretag baserade i Polen som visat sig ha en miljövänlig produktionsprocess. Pretty Simple produkter är mestadels handgjorda och även om de är unika, omöjliga att hitta någon annanstans. Jag letar ständigt efter nya produkter att lägga till mitt växande sortiment.

Jag tror att skapa en komfortzon hemma är avgörande i vår moderna tid. Att ha en plats där du kan sakta ner, känna dig nära naturen igen, beundra skönheten i enkla design och bara vila är en grund för vårt välbefinnande. Jag vill hjälpa dig att skapa den där komfortzonen med mina produkter. Kvaliteten på erbjudna varor och nöjdheten hos mina kunder är två viktigaste sakerna i min verksamhet.

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*