Prylmarknadens_auktioner

Prylmarknadens_auktioner

Samfrakt 7 dagar

Om

Företag

Oskarshamn | Reg. February 2015

Prylmarknaden.se säljer nya och begagnade prylar med auktioner och fasta butiksobjekt med start från 1kr .
Om det är nytt eller begagnat står i varje auktion eller objekt.

Vi har funnits på nätet i olika former ända sedan 2012 och oss kan du lita på. Vi kommer med många klipp till heta priser och ge dig en fantastisk köpupplevelse

Vi kommer köpa upp partier , prylar inom många olika områden och kunna erbjuda dig många klipp. Lagret finns Sverige. Vi kommer ha allt ifrån enskilda unika produkter till mera varor med högre antal i lager.

Vi vill erbjuda dig mer än vi behöver och hos oss får du alltid tid att ångra ditt köp alltid 30 dagar efter avslutad affär. Du kontaktar bara oss skriver vad du vill returnera skickar in prylen till oss och vi gör en skickbedömning och kontroll att allt är i det skick det ska . Sen kommer pengarna in på ditt konto igen inom några dagar. Smidigt va ?

Villkor på auktioner:
Våra auktionsobjekt kommer nästan alltid att ha ett utrop på 1kr eller 9kr och med en fast fraktkostnad som inkluderar porto, hantering, emballage och gäller per auktion och brukar bli standard 20kr. Alla aktioner som avslutas under 19kr gäller fraktkostnaden som står i aktionen vilket oftast är 20kr för småprylarna. Bra va ?

Samfrakt:
Självklart samfraktar vi efter förfrågan och vill du samla ihop dina inköp så väntar vi på dig i upp till 7 dagar så känn ingen stress . Handla och buda i lugn och ro! När du är klar skriv till oss så lägger vi in frakten som blir på alla vunna aktioner. OBS tänk på att alla aktioner som avslutas under 19kr gäller fraktkostnad per aktion . Bra va ?

Villkor på butiksobjekt:
På våra butiksobjekt gäller en fraktkostnad handlar du flera objekt samtidigt till ett värde av över 500kr så bjuder vi helt på frakten (finns enstaka fall där det är frakt som gäller , då är det större skrymmande föremål men då står det klart och tydligt i annonsen ) och det blir 0kr för dig och vi står för allt.
Bra va ?
OBS alltid när frakten ska ändras måste ni kontakta oss innan ni klickar på betala för annars går det inte göra ändringar .

Omdömen:
Vi lämnar alltid automatiska omdömen när du har betalat ditt köp och vi stävar alltid efter positivt tillbaka. Det är därför vi är här.
Är det dock något som inte känns bra kontakta oss gärna innan istället så kan vi säkert hitta en lösning.

Fördelar med Prylmaknaden.se är:
# Lager i Sverige
# Fri frakt på köp över 500kr
# Samfrakt 7 dagar
# Alltid på din sida med 30 dagars öppet köp
# Trevlig support som har som mål att svara på alla mejl inom 48h ( med reservation under högt tryck men dock kommer ni alltid få ett svar på era frågor av oss )

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*