Shinethtrading

Shinethtrading

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Hisings Kärra | Reg. February 2016

Shineth Trading är ett företag med affärsområde inom smycken, accessoarer, bonsai- och blomfröer, blomsterlökar och dekorationer.

En hel del av vårt utbud är vårt eget varumärke som SHINETH och BRAND S som gjorda av Swarovski, kristaller, sötvattenodlade pärlor, olika stenar och exklusiv T'nalak tyget från Södra delen av Filippinerna. Vi säljer även egendesignade och egentillverkade smycken.

Vi erbjuder även kunderna olika sorter av unika bonsai- och blomfröer samt blomsterlökar. Shineth Trading säljer även egendesignade växtgrupper bestående av blomsterlökar och blomfröer.

Import av levande växter och växtdelar
En del av vårt utbud består av växter och levande växtdelar så som blomfrön och blomsterlökar. En del av dessa importerar vi till Sverige. Vi utreder dessa noggrant innan inköp och import för att säkerställa att de är godkända att importera till Sverige enligt Jordbruksverkets regelverk.

Batchhantering
Vi batchhanterar alla blomfrön och blomsterlökar. Det innebär att varje leverans till oss av ett specifikt artikelnummer erhåller ett unikt batchnummer. När en kund sedan köper en artikel från oss så kopplas artikelns specifika batchnummer till ordernumret. Detta gör det möjligt att vid behov kunna spåra den specifika artikeln från kund och hela vägen tillbaka till vår leverantör.

Reklamation och retur*

Du som är privatperson har 14 dagars ångerrätt/bytesrätt när du köper hos oss.

Oanvända, oskadade varor med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering skickas inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket.

Privatperson, som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan och 49 kr för returavgiften. Vid fel i varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran.

Instruktioner

  • Mejla oss direkt så att vi skickar en returblankett som du måste fylla i samtliga fält i. Returnumret är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar.
  • Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats.
  • Vid retur MÅSTE alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör.?
    Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen. Förpacka godset väl för att undvika skador.
Bifoga en kopia av returbekräftelsen i returen och skicka den till oss.

* Gäller ej beställningsvaror eller plantor.

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*