AlobaFoods

AlobaFoods

Om

Företag

Göteborg | Reg. October 2023

Välkommen till A tiny art fair – en liten auktion som vi på Aloba Foods gör till förmån för WWF, Världsnaturfonden. Genom att vara med och buda får du inte bara chansen att vinna ett exklusivt konstverk utan du bidrar också till att bevara våra djur och vår natur.

Om Aloba och A tiny art fair

Aloba Foods är en tiny aktör med stora visioner. Vi tror att världen skulle må bra av ett mer hållbart och hälsosamt sätt att äta. Därför inriktar vi oss på matinnovation och naturens egen foodtech. Genom att kombinera nordiska råvaror från både hav och land kan vi erbjuda något helt nytt till den växtbaserade matkategorin.

Nu lanserar vi en sprillans ny produkt: Aloba delibollar. De är små i storleken, men stora i smaken. Tiny but tasty helt enkelt. I samband med lanseringen har vi slagit oss samman med en liten grupp talangfulla kreatörer och konstnärer som har fått göra sin tolkning av parollen “tiny but tasty”. Och se, här står vi nu med en uppsättning unika verk tillgängliga enbart i den här tiny auktionen. Så missa nu inte att buda! Då bidrar du också till en mer välmående planet. Varje krona vi samlar in går oavkortat till WWF Världsnaturfondens viktiga arbete.

www.alobafoods.com

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*