ÄPPLE-vintage

ÄPPLE-vintage

Om

URSHULT | Reg. November 2005

Tack för att Du är intresserad och kanske vill köpa av oss! Vi har HÖGT BETYG som bevis för att vi GÖR VÅRT BÄSTA ang. varje enskild försäljning!

SMARTA
köper vintage och begagnade varor som behåller värdet och kanske med tiden stiger i värde. Den chansen finns angående de NOS Ray Ban Bausch & Lomb solglasögonen som just säljs. Dessa är minst 35 är gamla och de tillverkades i U.S.A.

Varor med FASTA PRISER försöker vi prissätta så Du inte ska förlora på en eventuell egen försäljning!

Vi synar och beskriver varorna med så RELEVANT INFORMATION som möjligt. Just nu ganska mycket info i syfte att beskriva bågar och linsernas funktion samt märkningar. Fel eller brister beskrivs utan omskrivningar och samma sak gör vi med vad vi tycker är bra!

Vi besvarar FRÅGOR om varorna vi säljer dagligen!

VI SKICKAR ALLT vi säljer utom sådant som blir oförsvarligt dyrt att skicka eller är alltför ömtåligt -vill du ändock få det skickat så hör av dig! Vi skickar snarast flera gånger per vecka. Vi packar omsorgsfullt med påsar och kartonger som återvunnits. Vanligtvis skickar vi från Urshult i Småland med Schenker. I vissa fall [vintertid] skickar vi från Spanien men dock endast med rekommenderad spårbar post som vi vet fungerar utan konstigheter.

SÄKERHETSKRAVEN på Tradera är högt satta! Troligtvis har Tradera den säkraste formen av näthandel för secondhand i Sverige. Det finns regler och kontroll avseende försäljningar och aktioner stängs ned om reglerna inte följs. Betygsystemet speglar säljarnas vilja och sätt att sköta sina affärer. Legitimation sker för dyrare varor och speciella varor (som tex märkes solglasögon) med BankID vilket säkerställer att rätt person sköter försäljningen.

Din BETALNING gör du enkelt med Traderabetalning. Vill du betala via bankkonto eller Paypal så fungerar det också om du meddelar oss! Betala senare fungerar också -kontakta oss så vi vet om det!

Vi har en LITEN VERKSAMHET och om vi råkar ut för sjukdom eller något oförutsett ber vi Er att ha tålamod och lita på våra betyg och att vi tar ansvar och kommer skicka Det Du köpt så snart det är möjligt!

VI KÖPER en hel del på tradera som behövs eller som vi gillar!

Med andra ord INGA TRIX!

MVH / ÄPPLE VINTAGE