ThePhoneCenter-TPC

ThePhoneCenter-TPC

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Olofstorp | Reg. October 2019

The Phone Center TPC är en enskild firma som är experter på allt som tillhör mobiltelefoner och surfplattor. Vi säljer alla reservdelar och tillbehör. Vi köper även defekta mobiler och LCD för reparation och återvinning.
Välkommen att handla från ett svenskt företag som tar hänsyn till miljön och klimatförändringen.

Butiksinformation och köpvillkor

The Phone Center-TPC är en enskild firma som är experter på allt som tillhör mobiltelefoner och surfplattor. Vi säljer alla reservdelar och tillbehör. Vi köper även defekta mobiler och LCD för reparation och återvinning. Välkommen att handla från ett svenskt företag som tar hänsyn till miljön och klimatförändringen.

Villkor-köp ThePhoneCenter-TPC ger 90 dagars garanti på alla varor vid fabrikationsfel. Garantin gäller dock inte vid skada som har orsakad av användaren. Har varan skadats på grund av din hantering eller har den blivit fuktskadad eller likande repareras den inte och väljer du att vilja få den undersökt ändå debiteras du med 390 kr i undersökningsavgift samt kostnad för returfrakt. Vid fel beställning/ produktfel ska du alltid göra en reklamation till oss genom att kontakta oss på TRADERA och där beskriver du vilken produkt du har köpt, uppger namn, eventuella ordernr samt vad för fel som produkten har inom MAX 14 DAGAR. Går det att fota så ska man ha med det. Observera att vi inte ansvarar eller betalar ersättning för reparation av produkt som görs av dig på egen hand hos tredje part. Om varan inte kan reperars har du rätten till en ersättningsprodukt/ vara av motsvarande värde eller likvärdig vara. Dock förbehåller vi oss rätten att avgöra vad som anses motsvarade/ likvärdig. I sådana fall står vi på THEPHONCECENTER-TPC för Returfrakten.

Kontakt

För kontakt med oss: Support@thephonecenter.se