Returhuset

Om butiken

Staffanstorp | Reg. November 2012

Välkommen till Returhuset!

Vi är experter på cirkulär ekonomi och återbruk!
I partnerskap med producenter, försäkringsbolag, e-handlare och logistikbolag så får vi på Returhuset varje vecka in massor med nya produkter. Det kan vara allt i från returer till hela butiker som varit utsatta för brand. Självklart mäter vi hållbarhetsdatan genom hela processen.

Här på tradera låter vi oftast marknaden bestämma priset via auktion. Massor med returer som smartphones och datorer hittar du på www.returhuset.se

Hitta ditt nästa fynd hos oss.
Smart val för klimat och plånbok.
We Reuse - Do You?

Returhuset ägs av GIAB Nordic AB
https://www.giabnordic.se

Butiksinformation och köpvillkor

Betalningsvillkor: Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet. Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 3 dagar om inget annat är överenskommet. Leveransvillkor: Varor levereras normalt inom 3–5 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald. Vid avhämtning i butik av vunnen och betald auktion, vänligen invänta bekräftelse på att varan är redo att hämtas. 14 dagars ångerrätt: Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Returhuset. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Returhuset, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet. Kundtjänst Vi gör allt för att svara på våra kunders frågor inom 48 timmar, men ibland är belastningen mycket hög, vilket gör att vi inte alltid har möjlighet att besvara dem som rör kompletterande information såsom extra bilder eller fler måttangivelser. Gällande mått på kläder, så skrivs dessa ut om plagget är av ett dyrare slag eller har en viss passform. Övriga plagg såsom t-shirts, sweatshirts, joggingbyxor, träningskläder eller liknande så skrivs endast storlek ut. OBS! Vid frågor om produkter vid pågående auktioner som löper ut inom 48 timmar, så kan vi tyvärr inte garantera att ni får svar innan den avslutas.

Kontakt

Om kontakt önskas vänligen maila till: forsaljning@godsinlosen.se Vi svarar på ditt mail inom 48 timmar helgfria vardagar.