APieceLux

APieceLux

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Höllviken | Reg. September 2016

Välkommen att handla lyxig vintage från de stora modehusen och trendiga märken både för barn, dam och herr. Vi finns live som butik i Malmö på Skomakaregatan 7 vid lilla torg och på Slättarps gård i Skegrie också.

Butiksinformation och köpvillkor

A Piece Lux är en webshop som säljer utvald second hand, nya lyxoutlet artiklar samt lite Vintage. Vi har en webshop/hemsida där du kan bli medlem enkelt. Vi har även ett showroom/butik utanför Vellinge att besöka. Läs mer på vår hemsida. A Piece Lux är ett registrerat vurumärke och drivs av Lantliv & Lyx Sweden AB orgnr: 5569827644 Vår affärsidé är att handla upp varulager med nya saker som vi kan sälja till lägre priser. Vi selekterar noga vad vi handlar. Vi handlar även in större partier av lyxig second hand från mycket betrodda källor och garanterar genom företaget äktheten . Läs mer på vår hemsida. Så hos oss kan du handla hög kvalité till låga priser:) Följ oss på instagram: a_piece_lux för teasers och livsstil! Följ oss på Facebook: https:// facebok.com/apiecelux/ för erbjudanden! Allt vi säljer lämnar vi äkthetsgaranti på! Snabba leveranser! Happy shopping! Jenny Lehmann, owner A Piece Lux

Frakt 39 kr, vi samfraktar vid köp av flera artiklar. För köp via Tradera se Traderas villkor. För köp via vår hemsida www.apiecelux.se se villkor på hemsida som medlem!

Kontakt

www.apiecelux.se Swish nr för köp: 1236824221 Lantliv & Lyx Sweden AB Mail: info@apiecelux.se Tel: +46705914695