nylandersauktioner

nylandersauktioner

Om butiken

Hillared | Reg. March 2020

Företagsinformation och köpvillkor

VÄLKOMMEN TILL NYLANDERS AUKTIONER

Vårt företag grundades år 1982 och vi förrättar regelbundna slagauktioner i Hillareds Auktionshus.

Organisationsnummer 8607175612. Innehar F-skatt.

På grund av covid -19 har vi fattat beslut om att tillfälligt stänga ner våra auktioner i fysisk butik, och under perioden där besöksantalet på offentliga sammankomster inte får överstiga 50 personer kommer vi istället att nyttja Tradera som plattform för våra försäljningar.

De objekt som vi säljer kommer från dödsbon där begravnings- och juristbyråer är våra huvudsakliga uppdragsgivare.

VILLKOR FÖR AUKTIONSBESKRIVNINGEN

Auktionsbeskrivningen är endast vägledande och åsidosätter inte köparens undersökningsplikt. Bruksslitage förekommer på begagnat. Smärre avvikelser i mått/vikt/färg eller upplevd kvalitet är ej skäl för reklamation. Ej heller naturligt slitage som sprickor i trä, slitage på porslin, krackelyrer i måleri, blekningar av tyg etc är skäl för reklamation. För tekniska föremål som t.ex. klockor, TV- och radioapparater lämnas ej funktionsgaranti.

AVHÄMTNING AV INKÖPT VARA

Alla varor, där vi inte erbjuder frakt, hämtas i vårt auktionshus på Solvägen 14 i Hillared. Vi har öppet för utlämning onsdagar 14.00 – 18.00. Varor ska hämtas samma vecka som auktionen avslutas (veckan efter om auktionen avslutas på en söndag).

FRAKT

Vi erbjuder frakt på mindre och ej ömtåliga varor. Detta anges i annonsen.

BETALNING

Betalning av inköpta varor ska i första hand ske med Traderabetalning. Möjliga betalsätt där är Kort, Paypal eller Swish. Betalning ska genomföras så snart auktionen är avslutad.

Butiksinformation och köpvillkor

-VÄLKOMMEN TILL NYLANDERS AUKTIONER Vårt företag grundades år 1982 och vi förrättar regelbundna slagauktioner i Hillareds Auktionshus. Organisationsnummer 8607175612. Innehar F-skatt. På grund av covid -19 har vi fattat beslut om att tillfälligt stänga ner våra auktioner i fysisk butik, och under perioden där besöksantalet på offentliga sammankomster inte får överstiga 50 personer kommer vi istället att nyttja Tradera som plattform för våra försäljningar. De objekt som vi säljer kommer från dödsbon där begravnings- och juristbyråer är våra huvudsakliga uppdragsgivare. Varmt välkommen in i budgivningen!

VILLKOR FÖR AUKTIONSBESKRIVNINGEN Auktionsbeskrivningen är endast vägledande och åsidosätter inte köparens undersökningsplikt. Bruksslitage förekommer på begagnat. Smärre avvikelser i mått/vikt/färg eller upplevd kvalitet är ej skäl för reklamation. Ej heller naturligt slitage som sprickor i trä, slitage på porslin, krackelyrer i måleri, blekningar av tyg etc är skäl för reklamation. För tekniska föremål som t.ex. klockor, TV- och radioapparater lämnas ej funktionsgaranti. AVHÄMTNING AV INKÖPT VARA Alla varor, där vi inte erbjuder frakt, hämtas i vårt auktionshus på Solvägen 14 i Hillared. Vi har öppet för utlämning onsdagar 14.00 - 18.00. Varor ska hämtas samma vecka som auktionen avslutas (veckan efter om auktionen avslutas på en söndag). FRAKT Vi erbjuder frakt på mindre och ej ömtåliga varor. Detta anges i annonsen. BETALNING Betalning av inköpta varor ska i första hand ske med Traderabetalning. Möjliga betalsätt där är Kort, Paypal eller Swish. Betalning ska genomföras så snart auktionen är avslutad. ÅNGERRÄTT 14 dagars ångerrätt. Returfrakt bekostas av köparen.

Kontakt

POSTADRESS: Nylanders Auktioner Poststigen 3 512 77 SEXDREGA ANLÄGGNINGSADRESS: Nylanders Auktioner Solvägen 14 512 76 HILLARED TELEFON: 033 - 28 23 00 WEBPLATS: www.nylandersauktioner.se (//www.nylandersauktioner.se) MAIL: auktionist@telia.com