Profile hero image

PantbankenStampen

Kontakt

Pantbanken Stampens auktioner och butiksförsäljning av förfallna panter

Frågor betr PantbankenStampen Växjös varor kan med fördel ställas till: pantauktioner@stampen.nu

Växjö 

Norrgatan 18, Box 87, 35103 Växjö

Tel.0470-752575

Betalning skall ske enligt följande:

Betalar du med Tradera-betalning, vilket vi rekommenderar, behöver du inte tänka på det (om du inte tänkte avhämta varan själv). Däremot måste du alltid välja att skicka som REK resp spårbart paket vilket Tradera gärna vill.

Referensnummer som börjar på t ex V121212, V står för Pantbanken Stampen i Växjö. 

Vi anger lämpligt fraktsätt och dito kostnad för varje vara och skickar inte längre några betalningsanvisningar. Meddelandet om vunnen auktion från Tradera är därmed det enda meddelandet vinnaren får.

Givetvis går det bra att mejla frågor till oss eller lämna besked om annat fraktsätt, hämtning e dyl.

Betalning för köpta panter skall erläggas till PantbankenStampen senast 3 vardagar efter köpet.

Välkommen att lägga bud på våra förfallna pantbanks-panter, främst guldsmycken, vilka säljs på uppdrag av Wexiö Pantbank AB (org nr 556489-4086) som grundades år 1994.

Vi har sålt på Tradera sedan år 2005, vilket borgar för trygghet för dig som köpare! Vi har gjort 1.000-tals affärer på Tradera. Se våra omdömen under PantbankenStampen.

På Tradera säljer vi både förfallna och återropade panter (sådana som inte blev sålda vid det första auktionstillfället och som därför ropades tillbaka av oss).

Vi kan skicka varan till dig eller du kan hämta den på Pantbanken.

Ansvaret för inropad vara övergår till köparen då varan avhämtas.

Pantbanken ansvarar icke för förlust som åsamkas säljare eller köpare p g a krig, krigsliknande händelser, terrorhandlingar (force majeure) som Pantbanken ej kan råda över eller förutse.

Vi följer naturligtvis distansavtalslagen (2005:59) men observera att ädelmetaller inte omfattas av denna. Se Kap. 2, §11, 2:a stycket. Säljaren äger rätt att göra undantag från ångerrätten för föremål av guld, silver eller platina, då det ”avser en vara eller tjänst vars pris beror på sådana svängningar på marknaden som näringsidkaren inte kan påverka och som kan inträffa under ångerfristen”.