KöpvillkorLite information från Jultorpet Trädgård!

* Om du vinner en av mina auktioner eller köper en vara till fast pris skickar jag ett mail så fort jag kan med information om pris och hur du kan betala. Saknar du vinnarmailet efter två - tre dagar så hör av dig.
När det gäller ev. auktioner med växter lägger jag för det mesta ut auktionerna så att alla avslutas fredag - lördag och därefter skickas alla vinnarmail ut.

 • Betalnigen sker med Swish eller till företagets Plusgirokonto. Vilket ni väljer spelar ingen roll men betalar ni med Swish ser jag det förstås fortare.

  * Jag vill ha betalningen inom en vecka men det kan naturligtvis vara OK om vi kommer överens om något annat. Har jag inte fått betalningen eller hört något från köparen efter en vecka skickar jag en påminnelse och dröjer betalningen ändå skickas en ny påminnelse varje vecka.

  * Ange om möjligt ert Traderaalias (inte "Traderavinst", auktionsnummer eller något annat) när ni betalar och maila gärna och tala om när det är gjort.
  Om ni av någon anledning skriver något annat eller inte kan lämna något meddelande så tala även om det i mailet.

  * Jag skickar alla varor väl inslagna på billigaste sätt som brev eller paket med i första hand PostNord, om du har andra önskemål, hör av dig i så fall.
  Numera skickas växter alltid i sk. brevpack, en wellask som inte är tjockare än att den går som vanligt brev.

  * Växter skickar jag bara måndag - onsdag för att de inte ska råka bli liggande på Posten över helgen.

  * Har du vunnit flera av mina auktioner/köpt flera varor till fast pris samfraktar jag gärna. Missar jag att ni bjudit på fler auktioner som går ut inom några dagar (max en vecka) får ni gärna säga till så väntar jag in dom.
  Observera att fraktpriset sällan blir det rätta i informationen direkt från Tradera vid köp av flera varor, invänta mitt mail med rätt slutsumma och info om betalning.

  * Glöm inte att lämna omdöme efter ett köp. Jag väntar alltid in omdöme från köparen först så jag vet att varan kommit fram och är godkänd. Om inget omdöme kommit efter en månad lämnar jag ändå positivt omdöme om jag tycker affären varit ok.

  * Så till sist, om du ångrar ditt köp, maila och tala om det för mig!! Det är mycket bättre att få veta det på en gång än att skicka flera påminnelser som ändå inte ger något resultat.

  * Om du fått en vara som är skadad eller på något annat sätt inte är vad du tänkt dig så maila mig omgående, ta bilder på varan och skicka med om den är skadad när du får den, och gör detta innan du lämnar ett omdöme på Tradera! Det går oftast att komma överens om en lösning på problemet. Lämnar man ett negativt omdöme utan att ha hört av sig till mig så blir ingen av oss nöjda!

  Om du mailar till mig, vad det än gäller, så gör det genom att svara på vinnarmailet du fått! Det är mycket lättare för mig att veta vad det handlar om då!

  Med vänliga hälsningar
  Kristina
  Jultorpet Trädgård