Köpvillkor

Köpvillkor

Ångerrätt
Som kund på CDON.COM har du rätt att ångra ett köp genom att meddela Säljaren detta inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. För att returnera din vara ber vi dig kontakta oss på tradera@cdon.com. Returfrakt ingår I auktionskostnaden men vi ber er kontakta oss för att få fraktdokument tillskickat.

 

Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till CDON.COM. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inner-emballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i ett annat emballage. Det rekommenderas att du returnerar varan tillsammans med följesedeln eller en kopia på denna, annars kommer vi inte att kunna returregistrera din order.

 

Reklamation
Vi garanterar att de varor du beställt motsvara auktionsbeskrivningen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta oss på tradera@cdon.com så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Vi tar emot felanmälan och sänder dig instruktioner för retur.

 

Meddelande om fel i vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter 3 år.

 

Säljaren står för returfrakten för godkända reklamationer.

 

Betalningsärenden
Frågor angånde din betalning hanteras genom att kontakta tradera@cdon.com.