Köpvillkor

~ Vi på Sigrid Elviras Butik är måna om våra kunder och att de ska bli nöjda med sina köp och den service vi tillhandahåller. Dina synpunkter är därför värdefulla för oss så känn dig varmt välkommen att höra av dig till oss! ~


Betalning
Sker i förskott med Klarna, Swish eller PayPal.
Vi samfraktar mer än gärna dina köp. Kontakta oss via e-post sigridelvirasbutik@hotmail.com

Leverans
Beräknad leveranstid är 3-5 dagar. Vi skickar vanligtvis ditt paket inom något dygn efter registrerad betalning. Vi fraktar oftast med Posten eller Schenker och försöker alltid hitta det mest fördelaktiga alternativet för dig. Har du något speciellt önskemål gällande frakt så kontaktar du oss via e-post sigridelvirasbutik@hotmail.com


Ångerrätt
Full ångerrätt gäller 14 dagar från den dag då du eller någon av dig utsedd tredje part tar varan i fysisk besittning och förutsatt att varan returneras oanvänd, i oskadat skick och med sin ev originalförpackning. Köparen står för returkostnaden och varan ska skickas spårbart och försäkrat tillbaka till Sigrid Elviras Butik. Märk paketet "RETUR" på utsidan.

För att utnyttja din ångerrätt ska du inom ångerperioden ta kontakt med Sigrid Elviras Butik och meddela att du vill ångra ditt köp. Du kontaktar oss genom att mejla till sigridelvirasbutik@hotmail.com. Obs! Ett outhämtat/ej mottaget paket räknas inte som ångerrätt!

Transportskador
Anmäl genast synlig skada på paket och/eller innehåll på platsen hos ditt paketombud. Har du hämtat ut och öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta Sigrid Elviras Butik via e-post eller telefon. Spara varan och allt emballage för ev. dokumentering.

Reklamation
Sigrid Elviras Butik följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Mer info hittar du på www.arn.se.