Köpvillkor

BETALNING

Efter avslutad auktion får du som köpare ett e-postmeddelande med information om hur du går tillväga med din betalning. Resellify tar emot betalning via bankkort, bankkonto eller via Klarna faktura eller Klarna Direkt.

 

VI ERBJUDER SAMFRAKT

Vid flertalet köp från Resellify erbjuder vi en sammanslagen fraktavgift. Du kan därmed sänka dina fraktkostnader genom att köpa flera varor samtidigt från vår butik. Erbjudandet om sammanslagen frakt gäller endast när betalning av flertalet artiklar sker på samma dag. Tänk på att du kan vänta in sluttiden för återstående auktioner som du budar på innan du betalar. Kostnaden för samfrakt är alltid den enskilt högsta fraktkostnad av samtliga objekt. Har du fler frågor om frakt och betalning hör gärna av dig till helpme@resellify.se

 

LEVERANS OCH ÅNGERRÄTT

Vi skickar ditt paket en arbetsdag efter mottagen betalning. Som köpare hos Resellify kan du känna dig trygg när du handlar. Vi erbjuder alltid 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) .Så om ditt köp inte uppfyllde dina förväntningar har du rätt att returnera varan till oss. Det är då du som köpare som står för frakten. Tänk på att vi inte kan garantera en mottagen retur som inte är skickad rekommenderad. Återbetalning av köpet sker alltid inom 30 dagar efter mottagen returvara.

 

Lägg gärna till Resellify som din favorit på Tradera, vi lägger kontinuerligt upp nya annonser!