via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Adlibris rabattkod

  Här finner du alla Adlibris kampanjkoder för 2017

  Till butiken
  (1 av 1)
  10%Rabatt

  Längsta giltiga Adlibris rabattkoden gav 10% rabatt

  Adlibris rabattkoder växer inte på träd så därför var det inte förvånande att denna kod som gav 10% rabatt på hela deras sortiment var väldigt frekvent nyttjad av våra användare. Rabattkoden var giltig i en vecka och sparade alla som använde den många kronor som sedan kunde spenderas på annat roligt.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Spara mer med Adlibirs

  Adlibris marknad

  Adlibris Marknad är Adlibris allra första fysiska butik. Här hittar du en mängd böcker, pyssel, kontorsmaterial och leksaker, allt till samma billiga pris som på nätet. Butiken ligger på Regeringsgatan i Stockholm och har öppet måndag till söndag. Om du bor eller är på besök i Stockholm är detta ett bra alternativ för dig som vill kunna provläsa och känna på det du köper, kombinerat med en prisnivå som matchar butikerna på nätet.

  Fri frakt

  Om du beställer för över 99 kr så bjuder Adlibris på frakten. Beställningar upp till och med 99 kr innebär en fraktkostnad på 14 kr och leveranstid på 3-5 vardagar. Önskar du en något snabbare leverans kan du välja Snabbfrakt miljö för 25 kr som dessutom är klimatkompenserad. Om du väljer det alternativet får du oftast din beställning inom 1-2 vardagar.

  Topplistan

  Adlibris har alltid en topplista uppe där man kan hitta en del riktiga fynd, speciellt om webbutiken har en pågående kampanj. Kanske hittar du samtidigt en framtida favorit eller en riktigt bra present. Kika även på populära nyheter för att få fler tips veckans böcker.

  Paketspårning

  Om din beställning skickas som paket så får du i din leveransavisering från Adlibris även ett kollinummer och en paketspårningslänk. På så sätt kan du följa ditt paket från Adlibris lager ända fram till din dörr. Ifall paketet skulle fastna eller försvinna någonstans kan du då få ersättning för din förlorade vara.

  Medmera poäng

  Som medlem i Coop så tjänar du alltid minst 2 Coop-poäng per krona spenderad på Adlibris, oavsett om det är ordinarie pris eller rea. För att ta del av denna rabatt måste du vara inloggad på Coop.se när du handlar. Du kan inte efterregistrera poäng. När du tjänat in tillräckligt många poäng kan du byta in dem mot exempelvis värdecheckar för mat eller rabatt på hotell och resor.

  Företag

  Som företag har ni möjlighet att handla från Adlibris webbutik som är speciellt inriktad mot bibliotek och offentlig verksamhet. Fördelen är då att det är möjligt att betala med faktura med löptid på 30 dagar. Om det inte är av särskild vikt så rekommenderas företag handla på webbutiken inriktad mot privatpersoner och företag.

  Pocketböcker från 50 kr

  Adlibris är ett riktig mecka om du är sugen på att fynda pockets. Här har du ofta möjligheten att köpa populära pocketböcker från världskända författare för så lite som 50 kr. De har dessutom fantastiska rabatter på utvalda böcker där du har chansen att köpa två böcker för samma pris som en eller 4 pockets för endast 159 kr.

  Billiga ljudböcker

  Det är inte bara vanliga böcker som är billiga hos Adlibris. Sedan några år tillbaka erbjuder de även ljudböcker och det till riktigt bra priser. Hos Adlibirs kan du köpa 3 ljudböcker för endast 149 kronor. En perfekt möjlighet att ladda upp med ljudböcker så du har något att lyssna på när du har tid över.
  0
  Visa merVisa färre

  Adlibris Letto

  Adlibris Letto är plattformen där du finner alla ljudböcker och e-böcker hos Adlibris. Här kan du ta del av och välja och vraka mellan alla olika titlar. Adlibris Letto är dock mycket mer än så. Det är även en app samt en läsplatta med namnet Letto Frontlight som du kan köpa till ett överkomligt pris. Så ladda ner Letto appen och lyssna på alla dina ljudböcker och köp Letto Frontlight till dina e-böcker så är du fullt utrustad inför semestern. Tänk på att det är helt gratis att använda Letto App jämfört med Letto Frontlight där det tillkommer en mindre avgift. Så för dig som är kostnadsmedveten rekommenderar vi Letto App så du kan spara in de där sista kronorna.
  0
  Visa merVisa färre
  9
  personer kollar på sidan
  184
  personer har sparat hos Adlibris idag
  5%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Betygsätt

  Genomsnittsbetyget är 3.91 av 10 besökare.

  Enkelt att spara hos Adlibris

  Bokrean hos Adlibris

  Adlibris bokrea äger varje år rum i februari månad. Under bokrean har du möjlighet att fynda en uppsjö av prissänkta titlar, inom genrer som:

  • Deckare
  • Skönlitteratur
  • Filosofi & Religion
  • Psykologi & Pedagogik

  Under bokrean kan du alltså fynda allt från facklitteratur till skönlitteratur. Bokrean drar även igång tidigare på internet där du kan passa på att förhandsbeställa prissänkta titlar via Adlibris innan bokrean dragit igång i den fysiska butikshandeln. Rabatter du kan fynda under bokrean kan uppgå till 90% rabatt på ordinarie pris. Ett bättre tillfälle att göra det bästa fynden är helt klart under den berömda bokrean.

  2 för 99 kr

  En vanlig och återkommande kampanj hos Adlibris är deras "2 för 99" kronors kampanj för e-böcker. På kampanjsidan kan du välja och vraka mellan e-böckerna och välja två stycken som du endast betalar 99 kronor för tillsammans. Bland annat kan du välja mellan följande e-böcker:
  • Blod på snö - Jo Nesbø
  • Det mörka tornet - Stephen King
  • Hypnotisören - Lars Keppler
  • Skynda att älska - Alex Schulman

  Gå in och välj två böcker idag och sätt igång med läsandet.
  2000
  Visa merVisa färre

  Så får du de billigaste böckerna

  Oavsett vad din ålder eller dina intressen är kan du nästan alltid hitta något hos Adlibris:

  1. Student
  • Om du är student kan du anmäla dig som studentkund och få många bra fördelar som:
  • Billig studentlitteratur.
  • Snabb leverans - du får dina böcker levererade inom 1-3 arbetsdagar.
  • Exklusiva rabattkoder anpassade efter vad du studerar.

  2. Barn
  • Utforska det stora utbudet av barnböcker och hitta lättlästa böcker
  • Få barnböcker från så lite som 35 kronor

  3. Intresse
  • Beställ de billigaste böckerna på nätet och läs deckare, kokböcker samt skönlitteratur av alla slag.
  • Välj om du vill lyssna på en e-bok istället
  • Ta en titt efter specialpriser. Du hittar 2 böcker för 99 kr, nedsatta böcker och mycket mer.
  2000
  Visa merVisa färre

  Aktivera en Adlibris rabattkod

  Nedan går vi steg för steg igenom hur du med hjälp av en kampanjkod sparar pengar på ditt köp av böcker, kontorsmaterial och spel hos Adlibris.

  • Det första steget du tar är att gå igenom de aktuella kampanjkoder du finner på vår sida. Välj den som passar ditt planerade köp bäst och kopiera denna.
  • Gå vidare till Adlibris sida. Du finner den enklast och snabbast genom den flik som automatiskt öppnats upp när du tryckte på koden som du valde i steg ett.
  • Är det en specifik bok som du är ute efter kan du söka efter titeln högst upp på sidan. Gå annars igenom rubrikerna tills du finner din produkt.
  • Klicka på "Lägg i kundvagn" för varje produkt du vill inhandla. När du funnit samtliga produkter du vill köpa klickar du på "Till kassan" uppe i högra hörnet på sidan.
  • Har du tidigare handlat från Adlibris kan du i detta steg välja att logga in eller skapa ett konto, för att kunna följa din order. Du kan även välja "Snabbkassan" där du inte behöver logga in eller skapa ett konto. Klicka i så fall "Fortsätt utan att logga in".
  • Du finner i det sista steget summan att betala inklusive moms. Under summan och ovanför rubriken "Frakt & Leverans" ska du nu se rubriken "Har du ett presentkort eller kampanjkod?". Klicka här och klistra in kampanjkoden som du kopierade i första steget och klicka slutligen på "Använd kampanjkoden".

  Totalsumman har nu sjunkit och du har genom dessa enkla steg sparat pengar genom att använda dig utav en kampanjkod.
  2000
  Visa merVisa färre

  Billigt garn

  Visste du att du kan fynda garn till riktigt bra priser hos Adlibris? I webshoppen finner du allt från bomulls- och merinoullsgarn till sockgarn. Många av garnerna är dessutom kontinuerligt prissänkta så är du på garnjakt rekommenderar vi dig att kolla in Adlibris utbud först.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  Tävlingar

  Adlibris anordnar kontinuerligt tävlingar med fina priser i prispotten. Bland annat brukar de anordna tävlingar med priser som presentkort gällande för hela deras sortiment, kryssningar, proffspennor samt träning med en egen personlig tränare. Håll utkik på hemsidan och deras Facebook där de först brukar annonsera nya tävlingar.
  2000
  Visa merVisa färre