Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Agoda rabattkod

   Här finner du alla Agoda kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Res bort till soliga Maldiverna och spara 10% på din hotellvistelse med en Agoda rabattkod

   Upphör imorgon
   Visa koden

   Upptäck romantiska Paris och spara 5% på ditt boende med en Agoda rabattkod

   Visa koden

   Boka boende i Prag och spara 5% med en Agoda rabattkod

   Visa koden

   Upplev strandliv och sol i Sanya - 5% på på ditt boende med en Agoda rabattkod

   Upphör imorgon
   Visa koden

   Spana in Agodas dagliga deals och spara upp till 10%

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   15%Rabattkod

   Den mest använda rabattkoden

   En rabattkod hos Agoda kan betyda en hel del pengar. Vår mest populära Agoda rabattkod har gett våra kunder 15% rabatt på hela bokningen. De som då bokade en långresa till en ljuvlig, exotisk destination har med största sannolikhet fått mycket pengar över till annat under resans gång. Vilka rabattkoder är aktuella nu? Har du tur kan du göra ett riktigt kap.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Upptäck Pusan - nu får du 58% rabatt på boende med en Agoda rabattkod
   Visa koden
   Lev strandliv i Da Nang - nu 5% rabatt på boende med en Agoda rabattkod
   Visa koden
   Upplev Amsterdam och spara 5% rabatt på din bokning med Agoda rabattkod
   Visa koden
   Upptäck Manchester och spara 5% på din hotellvistelse med en Agoda kampanjkod
   Visa koden

   Så får du billigaste resan

   Prisgaranti

   Agoda ser till så att du alltid betalar det lägsta priset på marknaden. Hittar du samma hotellrum på samma datum till ett lägre pris än hos Agoda så kommer de antingen matcha eller slå det priset. Fyll bara i deras Prisgaranti-formulär med skärmdumpar från konkurrentens sida, så kommer du snabbt få ett lägre pris.

   Betalning

   Agoda har en Handla Säkert-garanti. Dina uppgifter förblir alltid konfidentiella och du kan tryggt använda kreditkort när du betalar på hemsidan. Betalningssystemet säkrar dina uppgifter via SSL. Hos Agoda kan du också välja Boka nu - Betala senare, en kostnadsfri tjänst som gör att du kan säkra det lägsta priset.

   App

   Ännu lägre priser än på deras hemsida! Med Agoda-appen kan du enkelt hitta och boka de bästa erbjudanden just nu. Här finns hotell och boenden över hela världen, och du kan boka dem precis var och när du vill. Snabbt och säkert. Ladda hem appen gratis via Apple eller Google Play.

   Hantera bokning

   Om du vill ändra din bokning, avboka din resa eller skicka ett särskilt önskemål till hotellet så kan du enkelt göra detta genom att logga in under Hantera bokning på hemsidan. Du kan också logga in via ditt Facebook-konto. Många av hotellrummen kan du avboka helt gratis. Se efter på din bokningsbekräftelse.

   Omdöme

   Agoda är en av världens största och mest populära resesajter. De har funnits i många år och förbättrar ständigt sin service och erbjudanden. Tusentals nöjda kunder prisar den enkla bokningen och de låga priserna. De är också imponerade över det breda hotellutbudet och 16 265 kunder ger Agoda 8,9 av 10 på Trustpilot.

   Experter på billigt resande

   Agoda är en del av The Priceline Group, vilka är världsledande inom resor och relaterade tjänster online. Andra partners i The Priceline Group är Booking.com och Rentalcars.com. Agoda är med andra del av ett expertnätverk, specialiserade på rabatter och låga priser inom hotell och flyg, och de vet hur man skapar de bästa priserna för sina kunder. Nya hotell läggs till ständigt och Agoda ser till att priserna pressas.

   Liknande rabatter från andra butiker

   7
   personer har besökt sidan idag
   6
   personer har sparat hos Agoda idag
   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Gör din resa billigare

   Om du är på jakt efter de allra billigaste hotell- och flygpriserna till fantastiska destinationer världen över, samlat på ett ställe, då är Agoda den perfekta utgångspunkten. Vill du också få tillgång till exklusiva Agoda rabattkoder, med upp till 30% rabatt på de redan låga priserna, så rekommenderar vi att du skapar ett konto så fort som möjligt. När du loggar in sjunker priserna ytterligare och du kommer hitta den perfekta drömresan med de lägsta priserna på marknaden.
   2000
   Visa merVisa färre

   Spara poäng och air miles

   Är du medlem i något lojalitetsprogram där du sparar air miles? Agoda samarbetar med över 30 flygbolag och lojalitetsprogram världen över, såsom:
   • British Airways Executive Club
   • Flying Blue med Air France och KLM
   • Royal Orchid PLus
   • Iberia Plus
   • American Airlines AAdvantage
   Med Agodas PointsMAX maximerar du ditt sparande och skaffar extra förmåner varje gång du bokar ett hotell. Se bara till att välja det lojalitetsprogram som du helst använder så kommer du att tjäna poäng till just det programmet när du bokar via Agoda.
   2000
   Visa merVisa färre

   Populära hotell och resmål

   Använd din Agoda rabattkod för att boka flyg och hotell till din drömresa till absolut lägsta priset. Håll din resebudget nere och få pengar över till mer under ditt äventyr. Några av de mest populära resmålen hos Agoda är:
   • Varma och exotiska länder såsom Thailand, Malaysia, Vietnam och Filippinerna, med destinationer såsom Bangkok, Phuket, Kuala Lumpur och Bali.
   • Europeiska pärlor såsom London, Rom, Barcelona och Paris.
   • Samt svenska hotell i Stockholm, Göteborg, Kiruna m.fl.
   Utbudet av hotell hos Agoda är helt enormt och du kan vara säker på att det finns ett dit du är på väg, till riktigt bra priser.
   2000
   Visa merVisa färre

   Samla ihop poäng till en resa

   Agodas nya bonusprogram heter Agoda Presentkort och är enklare än någonsin att använda, tack vare feedback från tusentals kunder. Såhär fungerar det:
   • När du bokar en resa hos Agoda kommer du att samla poäng och få ett presentkort som tack!
   • Presentkorten delas ut cirka 7 dagar efter att du checkar ut.
   • Värdet på presentkortet varierar beroende på bokningen.
   • När du vill boka en ny resa så kan du lösa in ditt presentkort som betalning och spara mer pengar på din resa. Se bara till att du är inloggad.
   2000
   Visa merVisa färre

   Hitta rabattkoder först via Facebook

   Agoda samarbetar med facebook och du kan chatta med deras kundtjänst direkt via deras Facebooksida som har hela 1,9 miljoner gillare. Här kan du bli först med att ta del av en ny Agoda rabattkod eller delta i en tävling, med fantastiska priser till vinnarna. Du kan även hantera dina bokningar hos Agoda via ditt Facebook-konto.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här