Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Agoda rabattkod

   Här finner du alla Agoda kampanjkoder för Juli 2020

   Till butiken

   Ta del av upp till 15% rabatt på utvalda destinationer hos Agoda

   Visa koden

   Spara på hotell i Myanmar - upp till 15% rabatt

   Visa rabatten

   Just nu får du 10% hotellrabatt i spännande Shanghai

   Visa rabatten

   Spara 10% på hotell och boende i Shanghai

   Visa rabatten

   Få 10% rabatt på din semester till Koh Samet i Thailand

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   15%Rabattkod

   Den mest använda rabattkoden

   En rabattkod hos Agoda kan betyda en hel del pengar. Vår mest populära Agoda rabattkod har gett våra kunder 15% rabatt på hela bokningen. De som då bokade en dyr långresa har med största sannolikhet fått mycket pengar över till annat under resan. Vilka rabattkoder är aktuella nu? Har du tur kan du göra ett riktigt kap.

   Utgångna Agoda rabattkoder

   Kuala Lumpur väntar - 8% rabatt på ditt hotell och boende
   Visa koden
   Utforska Mumbai för 5% billigare med en Agoda rabattkod
   Visa koden
   Gör din Thailandssemester billigare - spara 5% på hotell i Hua Hin
   Visa koden
   Spara 5% på boenden på Guldkusten med en Agoda rabattkod
   Visa koden
   Med Agoda kampanjkod får du 5% hotellrabatt i Xiamen
   Visa koden
   Njut av 5% rabatt på alla hotell i Phnom Penh
   Visa koden
   Spara 8% på hotell i Reykjavik med en Agoda kampanjkod
   Visa koden
   Spara 5% på din vistelse i Cape Town med Agoda rabattkod
   Visa koden
   Spara 5% på boenden i Moskva med Agoda rabattkod
   Visa koden
   Få 8% rabatt på semesterboenden i Osaka med Agoda kampanjkod
   Visa koden
   Få ytterligare 10% rabatt på resor till London med Agoda rabattkod
   Visa koden
   Upp till 75% rabatt på boenden i Thailand hos Agoda
   Visa rabatten

   Så får du billigaste resan

   Prisgaranti

   Agoda ser till så att du alltid betalar det lägsta priset på marknaden. Hittar du samma hotellrum på samma datum till ett lägre pris än hos Agoda så kommer de antingen matcha eller slå det priset. Fyll bara i deras Prisgaranti-formulär med skärmdumpar från konkurrentens sida, så kommer du snabbt få ett lägre pris.

   Betalning

   Agoda har en Handla Säkert-garanti. Dina uppgifter förblir alltid konfidentiella och du kan tryggt använda kreditkort när du betalar på hemsidan. Betalningssystemet säkrar dina uppgifter via SSL. Hos Agoda kan du också välja Boka nu - Betala senare, en kostnadsfri tjänst som gör att du kan säkra det lägsta priset.

   App

   Ännu lägre priser än på deras hemsida! Med Agoda-appen kan du enkelt hitta och boka de bästa erbjudanden just nu. Här finns hotell och boenden över hela världen, och du kan boka dem precis var och när du vill. Snabbt och säkert. Ladda hem appen gratis via Apple eller Google Play.

   Hantera bokning

   Om du vill ändra din bokning, avboka din resa eller skicka ett särskilt önskemål till hotellet så kan du enkelt göra detta genom att logga in under Hantera bokning på hemsidan. Här kan du även lägga till din Agoda rabattkod om du glömt det när du gjorde bokningen. Många av hotellrummen kan du avboka helt gratis. Se efter på din bokningsbekräftelse.

   Omdöme

   Agoda är en av världens största och mest populära resesajter. De har funnits i många år och förbättrar ständigt sin service och erbjudanden. Tusentals nöjda kunder prisar den enkla bokningen och de låga priserna. De är också imponerade över det breda hotellutbudet och 16 265 kunder ger Agoda 8,9 av 10 på Trustpilot.

   Experter på billigt resande

   Agoda är en del av The Priceline Group, vilka är världsledande inom resor och relaterade tjänster online. Andra partners i The Priceline Group är Booking.com och Rentalcars.com. Agoda är med andra del av ett expertnätverk, specialiserade på rabatter och låga priser inom hotell och flyg. De vet hur man skapar de bästa priserna för sina kunder. Nya hotell läggs till ständigt och Agoda ser till att priserna pressas.

   Liknande rabatter från andra butiker

   15%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Gör din resa billigare

   Är på jakt efter de billigaste hotellen och flygen till destinationer världen över? I så fall är Agoda den perfekta utgångspunkten. Vill du också få tillgång till exklusiva Agoda rabattkoder? Med upp till 30% rabatt på de redan låga priserna så rekommenderar vi att du skapar ett konto så fort som möjligt. När du loggar in sjunker priserna ytterligare och du kommer hitta den perfekta drömresan. Alla vill ju självklart åt de mest fördelaktiga priserna, men studenter är kanske de mest behövande. Håll utkik efter en Agoda rabattkod student för att ytterligare få ner priset.

   Spara poäng och air miles

   Är du medlem i något lojalitetsprogram där du sparar air miles? Agoda samarbetar med över 30 flygbolag och lojalitetsprogram världen över, såsom:
   • British Airways Executive Club
   • Flying Blue med Air France och KLM
   • Royal Orchid PLus
   • Iberia Plus
   • American Airlines AAdvantage

   Med Agodas PointsMAX maximerar du ditt sparande och skaffar extra förmåner varje gång du bokar ett hotell. Du behöver bara välja det lojalitetsprogram som du helst vill ha. Du kommer då att tjäna poäng till just det programmet när du bokar via Agoda.
   2000
   Visa merVisa färre

   Populära hotell och resmål

   Använd din Agoda rabattkod för att boka flyg och hotell till din drömresa till absolut lägsta priset. Håll din resebudget nere och få pengar över till mer under ditt äventyr. Några av de mest populära resmålen hos Agoda är:
   • Varma och exotiska länder såsom Thailand, Malaysia, Vietnam och Filippinerna. Destinationer såsom Bangkok, Phuket, Kuala Lumpur och Bali.
   • Europeiska pärlor såsom London, Rom, Barcelona och Paris.
   • Samt hotell i Sverige såsom i Stockholm, Göteborg, Kiruna m.fl.

   Utbudet av hotell hos Agoda är helt enormt och du kan vara säker på att det finns ett dit du är på väg, till riktigt bra priser.
   2000
   Visa merVisa färre

   Samla ihop poäng till en resa

   Agodas nya bonusprogram heter Agoda Presentkort. Det är just nu enklare än någonsin att använda tack vare feedback från tusentals kunder. Såhär fungerar det:
   • När du bokar en resa hos Agoda kommer du att samla poäng och få ett presentkort som tack!
   • Presentkorten delas ut cirka 7 dagar efter att du checkar ut.
   • Värdet på presentkortet varierar beroende på bokningen.
   • När du vill boka en ny resa så kan du lösa in ditt presentkort som betalning och spara mer pengar på din resa. Se bara till att du är inloggad.
   2000
   Visa merVisa färre

   Hitta rabattkoder först via Facebook

   Agoda har ett nära sammarbete med Facebook. Du kan chatta med deras kundtjänst direkt via deras Facebooksida som har hela 1,9 miljoner gillare. Här kan du bli först med att ta del av exempelvis en 10% Agoda rabattkod. Du kan även delta i en tävling, med fantastiska priser till vinnarna. Du kan även hantera dina bokningar hos Agoda via ditt Facebook-konto.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här