Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Animail rabattkod

   Här finner du alla Animail kampanjkoder för Juni 2020

   Till butiken

   Fynda med Animail rabattkod och få 80 kr rabatt

   Upphör imorgon
   Visa koden

   Klicka hem massor av hundmat 20% billigare på nätet

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Nu får du 20% rabatt på massor av hundprodukter hos Animail

   Visa rabatten

   Upp till 20% rabatt på utvalt kattfoder hos Animail

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten

   Skäm bort din katt med kattgodis - upp till 20% rabatt

   Visa rabatten

   20% rabatt på foder till valpar och kattungar

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   12%Rabattkod

   Kunder sparade 12% med en Animail rabattkod

   Hos Animail.se köper du alltid din djurmat tryggt och säkert. En av deras mest använda rabattkoder var för 12 % rabatt på hela deras sortiment. Detta gällde för alla deras kunder, gamla som nya, och under en begränsad tid på en vecka. Detta var en högst uppskattad rabattkod bland våra kunder och vi hoppas få erbjuda en liknande inom kort igen.

   Utgångna Animail rabattkoder

   10% rabatt på alla allergi- och hudvårdsfoder
   Visa koden
   50% på ett utvalt sortiment av hundfoder hos Animail
   Visa rabatten
   Spara 250 kr på hundfoder från Professional+
   Visa rabatten
   Beställ viktkontrollerande hundfoder 15% billigare
   Visa rabatten
   Spara 15% på Hill's Science Plan torrfoder för hundar
   Visa rabatten
   10% rabatt på laxolja för både hundar och katter
   Visa rabatten
   Köp aktiveringsboll för katt 15% billigare just nu
   Visa rabatten
   Spara 20% på Purina Pro Plan kattmat hos Animail
   Visa rabatten
   Spara 15% på stora förpackningar från Hill's Science Plan
   Visa rabatten
   Klicka hem shampoo och balsam till din hund från endast 40 kr
   Visa rabatten
   10% rabatt på hund- och kattfoder från Acana
   Visa rabatten
   Få 10% rabatt på utvalt Bozita kattfoder hos Animail
   Visa rabatten

   Spara mer med Animail spartips

   Hemleverans

   Du känner väl till att Animail bjuder på frakten om du beställer för över 1000 kr? Som om det inte vore nog, så levererar de även din beställning direkt till din dörr. Passa på att bunkra upp på alla djurprodukter du behöver och låta Animail ta hand om frakten och fraktkostnader. Smidigare, billigare och enklare blir det inte.

   Öppet köp

   Du har alltid 30 dagars ångerrätt och fri retur när du handlar hos Animail. Du kan alltså i lugn och ro utvärdera dina inhandlade produkter. Om det inte passar kan du kostnadsfritt returnera eller byta produkterna. Gå in och beställ produkterna som dina fyrbenta-vänner behöver.

   Kampanjer

   Animail har alltid pågående kampanjer inom hund-, katt-, och smådjursprodukter. Kolla alltid in kampanjvarorna innan du handlar. Kampanjvarorna är oftast är mycket billigare än de ordinarie produkterna. Ibland går det även att kombinera en Animail rabattkod med kampanjvaror, och då kan du få ett ännu skarpare pris!

   Prisgaranti

   Animail tillämpar en prisgaranti på alla sina produkter. Detta innebär att du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans. Du kan alltså vara säker på att du får den absoluta bästa dealen när du handlar djurprodukter online hos Animail.

   Retur

   Vi vet att det ibland kan vara svårt att veta exakt hur produkten du beställt kommer mottas av ditt husdjur. När du handlar på Animail.se har du dock alltid rätt till fria returer. Om produkten du beställt inte faller ditt husdjur i smaken kan du returnera den och få pengarna tillbaka.

   Animal express

   Är du ute i sista minuten eller behöver du bara ha dina Animail-produkter snabbt? Genom att använda dig av Animails expresshantering får du din beställning skickad inom 24 timmar. Detta innebär att du har din beställning inom en till två arbetsdagar från att du lagt din beställning. Animails expresshantering kostar 49 kr.

   Outlet

   Om du är intresserad av att göra ett smartare köp så är det värt att besöka Animails outlet. Här samlas alla produkter, från kattmat till träningsvästar, som nu säljs till ett rabatterat pris till kunder. Deras outlet uppdateras regelbundet med nyheter. På så vis finns det alltid nya spännande produkter som du har chansen att klicka hem för ett billigare pris.
   0
   Visa merVisa färre

   Svenskt hundfoder

   När du handlar hundfoder till din fyrbenta vän från Animail kan du välja att endast se hundfoder som är tillverkat i Sverige. Förutom att detta foder är prisvärt är det även miljövänligt, då fodret inte har behöver transporteras långa vägar. Framförallt kan du dock lita på att innehållet i hundfodret är nyttigt och bra för din hund.
   0
   Visa merVisa färre
   80 krRabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Hur och när du sparar som mest hos Animail

   Oavsett om du har hund, katt, fisk eller fågel kan du spara stort hos Animail.se. Här hittar du ett brett utbud till dina små vänner. Såhär sparar du enkelt hos Animal.se:
   • Välj först vilket djur du vill köpa produkter till.
   • Välj underkategori som heter kampanjer
   • Du kan spara 20% på utvalt foder
   • 2 för 1 på utvalda produkter
   • Spara 100 kr på allt

   Ovannämnda kampanjer kan du alltid finna på vår sida. Ännu ett bra sätt att spara pengar på hos Animail är såklart med en rabattkod. Dessa dyker vanligtvis upp under speciella tillfällen och högtider. Om du letar efter en riktigt bra Animail rabattkod så håll extra utkik under till exempel:
   • Black Friday
   • Ny säsongstart
   • Mor- eller Farsdag
   • Påsk
   • Jul
   • Singles Day
   Du kan alltså ständigt spara pengar och göra din beställning ännu billigare.

   Butiker inom samma kategori

   • Vetzoo
   • Zooplus
   • Horze
   • Supercat

   Kundkonto

   Om du är intresserad av att handla smartare så kan du registrera dig som kund. Som registrerad kund får du överblick av tidigare köp och du kan spåra dina beställningar. Du får även exklusiva Animail rabattkoder skickade direkt till din inkorg. Att vara en registrerad kund är med andra ord både praktiskt och ekonomiskt.
   2000
   Visa merVisa färre

   Uppfödarrabatt

   Det är enkelt att spara pengar när du beställer djurfoder hos Animail.se. Deras underkategori Rabatter samlar alla de bästa uppfödarrabatterna för hund- och kattägare. Både leverantörer och Animails egna rabatter listas. På så vis får du som kund en smidig översikt över alla aktuella rabattkoder. Här kan du spara upp till 30% på ditt djurs favoritvarumärke.
   2000
   Visa merVisa färre

   Hyregästföreningen

   Om du är medlem i Hyresgästförening får du en exklusiv Animail rabattkod på 12% för dig som är just medlemskund. Denna rabattkod går att använda på alla beställningar du gör på Animail.se. Så vad väntar du på? Börja utnyttja din rabatt redan idag!
   2000
   Visa merVisa färre

   Kattmat

   Hos Animail hittar du Sveriges största sortiment av kattmat som bland annat färskfoder, våt- och torrfoder. Ett tips om du vill spara in pengar är att kolla in mängdrabatterna som Animail erbjuder för just kattfoder. Genom att köpa större kvantiteter kan du spara in stora pengar och slipper göra beställningar lika frekvent.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Varumärken

   Hos Animail finner du ett av Sveriges största utbud av djurfoder och tillbehör. Med över hundra olika varumärken att välja mellan så kan du vara säker på att du hittar ett foder som passar dig. I Animails sortiment hittar du lyxigare märken när du känner för att skämma bort din katt, men även ekonomiska budgetmärken. Som många djurägare vet, att välja ett billigare djurfoder kan spara dig tusenlappar årligen.

   Animail säljer produkter från bland annat följande varumärken:
   • Whiskas
   • Royal canin
   • Pedigree
   • Hunter
   2000
   Visa merVisa färre