Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
  Rekommenderade resultat
   Nyligen besökta butiker

    Spara med en Animail rabattkod

    Här finner du alla Animail kampanjkoder för Maj 2021

    Till butiken

    Klicka hem torrfoder från Animail och spara 10%

    21 stycken har använt
    Visa rabatten

    Beställ hundmat från Hill's Science Plan till 15% lägre pris

    Visa rabatten

    Shoppa det du behöver fraktfritt hos Animail

    Visa rabatten

    Hos Animail kan du alltid förvänta dig din leverans inom 3 arbetsdagar

    Visa rabatten
    (1 av 1)
    12%Rabattkod

    Kunder sparade 12% med en Animail rabattkod

    Hos Animail.se köper du alltid din djurmat tryggt och säkert. En av deras mest använda rabattkoder var för 12 % rabatt på hela deras sortiment. Detta gällde för alla deras kunder, gamla som nya, och under en begränsad tid på en vecka. Detta var en högst uppskattad rabattkod bland våra kunder och vi hoppas få erbjuda en liknande inom kort igen.

    Utgångna Animail rabattkoder

    Fri frakt på alla kampanjvaror med Animail rabattkod
    Visa koden
    Spara 20% på nyheter med Animail rabattkod
    Visa koden
    Just nu 20% rabatt på hemsidan med Animail kampanjkod
    Visa koden
    Få 10% rabatt på ditt köp med Animail kampanjkod
    Visa koden
    Upp till 20% rabatt och fri frakt på massor till din hund hos Animail
    Visa rabatten
    Upp till 25% rabatt på kattkampanjen hos Animail
    Visa rabatten
    2 för 45 kr på Little&Bigger Sticks Smådjur Kex 2x60 g hos Animail
    Visa rabatten
    Våtfoder från Doggy nu med 15% rabatt hos Animail
    Visa rabatten
    Passa på - denna vecka sparar du 20% på kattsand
    Visa rabatten
    Spara 20% på Purina Pro Plan hundmat hos Animail
    Visa rabatten
    Nu får du 25% rabatt på PrimaDog hos Animail
    Visa rabatten
    Spara 10% på Purina Pro Plan kattfoder hos Animail
    Visa rabatten

    Spara mer med Animail spartips

    Hemleverans

    Du känner väl till att Animail bjuder på frakten om du beställer för över 1000 kr? Som om det inte vore nog, så levererar de även din beställning direkt till din dörr. Passa på att bunkra upp på alla djurprodukter du behöver och låta Animail ta hand om frakten och fraktkostnader. Smidigare, billigare och enklare blir det inte.

    Öppet köp

    Du har alltid 30 dagars ångerrätt och fri retur när du handlar hos Animail. Du kan alltså i lugn och ro utvärdera dina inhandlade produkter. Om det inte passar kan du kostnadsfritt returnera eller byta produkterna. Gå in och beställ produkterna som dina fyrbenta-vänner behöver.

    Kampanjer

    Animail har alltid pågående kampanjer inom hund-, katt-, och smådjursprodukter. Kolla alltid in kampanjvarorna innan du handlar. Kampanjvarorna är oftast är mycket billigare än de ordinarie produkterna. Ibland går det även att kombinera en Animail rabattkod med kampanjvaror, och då kan du få ett ännu skarpare pris!

    Prisgaranti

    Animail tillämpar en prisgaranti på alla sina produkter. Detta innebär att du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar samma produkt till ett lägre pris någon annanstans. Du kan alltså vara säker på att du får den absoluta bästa dealen när du handlar djurprodukter online hos Animail.

    Retur

    Vi vet att det ibland kan vara svårt att veta exakt hur produkten du beställt kommer mottas av ditt husdjur. När du handlar på Animail.se har du dock alltid rätt till fria returer. Om produkten du beställt inte faller ditt husdjur i smaken kan du returnera den och få pengarna tillbaka.

    Animal express

    Är du ute i sista minuten eller behöver du bara ha dina Animail-produkter snabbt? Genom att använda dig av Animails expresshantering får du din beställning skickad inom 24 timmar. Detta innebär att du har din beställning inom en till två arbetsdagar från att du lagt din beställning. Animails expresshantering kostar 49 kr.

    Outlet

    Om du är intresserad av att göra ett smartare köp så är det värt att besöka Animails outlet. Här samlas alla produkter, från kattmat till träningsvästar, som nu säljs till ett rabatterat pris till kunder. Deras outlet uppdateras regelbundet med nyheter. På så vis finns det alltid nya spännande produkter som du har chansen att klicka hem för ett billigare pris.
    0
    Visa merVisa färre

    Svenskt hundfoder

    När du handlar hundfoder till din fyrbenta vän från Animail kan du välja att endast se hundfoder som är tillverkat i Sverige. Förutom att detta foder är prisvärt är det även miljövänligt, då fodret inte har behöver transporteras långa vägar. Framförallt kan du dock lita på att innehållet i hundfodret är nyttigt och bra för din hund.
    0
    Visa merVisa färre
    10%Rabatt
    Ny rabattkod finns tillgänglig

    Översikt av våra rabattkoder

    Antal rabatter4
    Högsta rabatt15%
    Antal fri frakt rabatter1
    Senast uppdaterad:igår

    Hur och när du sparar som mest hos Animail

    Oavsett om du har hund, katt, fisk eller fågel kan du spara stort hos Animail.se. Här hittar du ett brett utbud till dina små vänner. Såhär sparar du enkelt hos Animal.se:
    • Välj först vilket djur du vill köpa produkter till.
    • Välj underkategori som heter kampanjer
    • Du kan spara 20% på utvalt foder
    • 2 för 1 på utvalda produkter
    • Spara 100 kr på allt

    Ovannämnda kampanjer kan du alltid finna på vår sida. Ännu ett bra sätt att spara pengar på hos Animail är såklart med en rabattkod. Dessa dyker vanligtvis upp under speciella tillfällen och högtider. Om du letar efter en riktigt bra Animail rabattkod så håll extra utkik under till exempel:
    • Black Friday
    • Ny säsongstart
    • Mor- eller Farsdag
    • Påsk
    • Jul
    • Singles Day
    Du kan alltså ständigt spara pengar och göra din beställning ännu billigare.

    Butiker inom samma kategori

    • Vetzoo
    • Zooplus
    • Supercat
    • Petster

    Kundkonto

    Om du är intresserad av att handla smartare så kan du registrera dig som kund. Som registrerad kund får du överblick av tidigare köp och du kan spåra dina beställningar. Du får även exklusiva Animail rabattkoder skickade direkt till din inkorg. Att vara en registrerad kund är med andra ord både praktiskt och ekonomiskt.
    2000
    Visa merVisa färre

    Uppfödarrabatt

    Det är enkelt att spara pengar när du beställer djurfoder hos Animail.se. Deras underkategori Rabatter samlar alla de bästa uppfödarrabatterna för hund- och kattägare. Både leverantörer och Animails egna rabatter listas. På så vis får du som kund en smidig översikt över alla aktuella rabattkoder. Här kan du spara upp till 30% på ditt djurs favoritvarumärke.
    2000
    Visa merVisa färre

    Hyregästföreningen

    Om du är medlem i Hyresgästförening får du en exklusiv Animail rabattkod på 12% för dig som är just medlemskund. Denna rabattkod går att använda på alla beställningar du gör på Animail.se. Så vad väntar du på? Börja utnyttja din rabatt redan idag!
    2000
    Visa merVisa färre

    Kattmat

    Hos Animail hittar du Sveriges största sortiment av kattmat som bland annat färskfoder, våt- och torrfoder. Ett tips om du vill spara in pengar är att kolla in mängdrabatterna som Animail erbjuder för just kattfoder. Genom att köpa större kvantiteter kan du spara in stora pengar och slipper göra beställningar lika frekvent.
    2000
    Visa merVisa färre

    Missa inte dessa butiker

    • Apohem
    • Apotea
    • Boohoo
    • FARFETCH
    • Gymgrossisten
    • H&M
    • Lyko
    • Newport
    • Nike
    • Reforma
    • SheIn
    • VidaXL

    HAR DU EN KAMPANJKOD?

    Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
    Ange den här

    Varumärken

    Hos Animail finner du ett av Sveriges största utbud av djurfoder och tillbehör. Med över hundra olika varumärken att välja mellan så kan du vara säker på att du hittar ett foder som passar dig. I Animails sortiment hittar du lyxigare märken när du känner för att skämma bort din katt, men även ekonomiska budgetmärken. Som många djurägare vet, att välja ett billigare djurfoder kan spara dig tusenlappar årligen.

    Animail säljer produkter från bland annat följande varumärken:
    • Whiskas
    • Royal canin
    • Pedigree
    • Hunter
    2000
    Visa merVisa färre