Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Audible rabattkod

   Här finner du alla Audible kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   50% Audible rabattkod när du signar upp på en ny prenumeration

   Upphör imorgon
   Visa koden

   Få bästsäljande ljudböcker från 250 kr

   Visa rabatten

   Prenumerera på alla ljudböcker för 95 kr i månaden

   Visa rabatten

   Avsluta din prenumeration när du vill

   Visa rabatten

   Testa Audible gratis i 30 dagar

   Visa rabatten
   (1 av 1)

   Utgångna Audible rabattkoder

   Få en gratis audiobook på köpet när du signar upp på en prenumeration
   Visa koden
   Testa 2 månader gratis hos Audible
   Visa rabatten

   Spartips när du använder dig av Audibles boktjänst

   Garanti

   Är du inte nöjd med en bok du har laddat ner? Audible har en så kallad ”Great Listen Guarantee”. Om du är missnöjd med en bok kan lämna tillbaka den direkt och få alla pengar tillbaka. Du kan sedan använda de pengarna för att ladda ner en helt ny ljudbok. Förhoppningsvis passar den dig bättre i smaken.

   Presentkort

   Skäm bort någon du gillar med Audible-konto! Om du vet någon i din familj eller vängrupp som borde testa på Audible kan du välja att skicka ett presentkort. Det finns tre olika variationer av presentkortet. Du kan välja att ge bort 3 månader, 6 månader eller 12 månader.

   Audible app

   Audibles app kan du smidigt ladda ner i App Store. Det är helt gratis att ladda ner appen och den har många spännande funktioner. Du kan bland annat välja att justera hastigheten på din ljudbok och även ställa en sömntimer så appen stängs av efter en viss tid. Om du har tur kan de dyka upp Audible rabattkoder i appen.

   Liknande rabatter från andra butiker

   50%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Digital boktjänst till ett billigt pris

   Få tillgång till tusentals titlar till din mobil och surfplatta. Audible är världens största digitala boktjänst och erbjuder ett enormt utbud av ljudböcker. Det som skiljer Audible från liknande tjänster är att du har möjligheten att ladda ner och spara dina ljudböcker. På så vis kan du lyssna när du vill och dela dina nedladdade ljudböcker med vänner och familj. Varje månad får du tre gratis ljudböcker och du väljer fritt vilka titlar som du vill ladda ner. Audible kostar 125 kr i månaden, men om du har tur kan du använda dig av en Audible rabattkod och få ett lägre pris på din beställning. I Auidables utbud hittar du många spännande internationella titlar. Här finner du mängder av populära självbiografier, självhjälpsböcker, fiktion och prosa.

   Testa Audible gratis i 30 dagar

   Prova Audible helt gratis under en månads tid. Om du efter testperioden känner att du inte vill fortsätta så är det inga problem. Audible har nämligen ingen bindningstid, så du kan avregistrera dig precis när du vill. Du behöver ingen Audible rabattkod för att börja din kostnadsfria period, utan det är bara att registrera dig. Till skillnad från många andra tjänster för ljudböcker så kan du varje månad välja att spara tre av de ljudböcker du lyssnat på. Detta gäller även de ljudböcker du har laddat ner under din gratisperiod. Bjussigt, eller hur? Starta din kostnadsfria testperiod idag och börja utforska Audibles fantastiska utbud!
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking
   • Gymshark
   • H&M
   • JD Sports
   • Kronans Apotek
   • Mister Spex
   • Nettbuss
   • Nordicfeel
   • VidaXL
   • Åhlens

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här