Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Avis rabattkod

   Här finner du alla Avis rabattnummer för Juli 2020

   Till butiken

   Exklusiv Avis rabattkod - spara 10% på din bokning

   Exklusiv Kontrollerad
   Visa koden

   Få en Avis kampanjkod värd 150 kr efter två hyror

   Visa koden

   20% rabatt med Avis kampanjkod

   Kontrollerad
   Visa koden

   Bli medlem och få en gratis weekendhyra

   Visa rabatten

   Hyr bil för en helg från endast 575 kr hos Avis

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   20%Rabatt

   Hyrbilar till en betydligt billigare peng

   En av våra mest använda rabattkoder hos Avis var för en rabatt på 20% på alla hyrbilar i Tyskland, Österrike och Schweiz. Våra kunder som befann sig där eller planerade att åka till dessa länder kunde då spara lite extra pengar att lägga på en fin souvenir, god måltid eller en framtida resa. En toppenrabatt som sannolikt kommer tillbaka på ett eller annat sätt.

   Utgångna AVIS rabattkoder

   Avis rabattkod - spara upp till 15% när du hyr bil som Norwegian Reward-medlem
   Visa koden
   Få upp till 15% rabatt när du hyr bil i USA med Avis rabattkod
   Visa koden
   Spara 20% när du bokar din hyrbil tidigt hos Avis
   Visa rabatten
   Boka din vår- och sommarbil från 3750 kr i månaden
   Visa rabatten
   Hyr weekendbil inom Sverige för 550 kr
   Visa rabatten
   Spana in Avis Minilease - Hyr en bil från 3495 kr/mån utan bindningstid
   Visa rabatten
   Få en fri weekendhyra efter du hyrt bil tre gånger
   Visa rabatten
   Leasa bil hos Avis från endast 3500 kr per månad
   Visa rabatten

   Tips på hur du sparar på din resa

   Freerider

   Behöver du ta dig någonstans men har begränsad budget? Hertz Freerider är en tjänst där du får möjlighet att låna en bil från Hertz, helt gratis. Detta beror på att deras bilar ofta körs envägssträckor, men måste köras tillbaka varifrån de kom. För att använda tjänsten måste du vara medlem, vilket är gratis. Ett smart sätt att spara transportpengar på.

   Avis 360

   Avis vill att du ska kunna ha en så bekymmersfri fritid som möjligt. Därför erbjuder de Avis 360°, en tjänst som innebär 0 kr i självrisk vid stöld och skada. På detta sätt kan du både vara mer avslappnad på semestern och undvika onödiga extrakostnader på grund av den oförsiktige grannen på parkeringsplatsen.

   Självriskeliminering

   Vill du minska oförutsedda kostnader? Hos Avis kan du alltid lägga till en eller flera självriskelimineringar för skada, stöld och vindrutor. Då slipper du självriskkostnader på upp till 7500 kr per skada om olyckan skulle vara framme och dessutom så kan du sova lite tryggare om natten. Det är ett komplett skyddspaket som ger dig en bekymmersfri resa.

   Eurobonus

   Medlem i Eurobonus? Då kan du både få upp till 40% rabatt och tjäna bonuspoäng på hyrbil hos Avis. Eurobonus och Avis skapar dessutom ofta extra förmånliga rabatter ihop som gäller en begränsad tid så kolla alltid in Eurobonus innan du bokar. Här finns det verkligen mycket att både spara och tjäna.

   Kundtjänst

   Avis har en omfattande kundtjänst och erbjuder flera olika sätt för dig att få hjälp på. Du kan söka på de vanligaste frågorna och svaren, skicka frågor via deras kontaktformulär eller ringa dem direkt. Har du frågorna eller får problem på vägen så har Avis svaren.

   Testa Minilease

   Ett smartare sätt att ha bil? Istället för att oroa sig för värdeminskning och underhållskostnader, och att trixa med samåkning, så kan du helt enkelt hyra en bil via Avis med en långtidshyra. Prova i en månad och tröttnar du på bilmodellen och vill testa en ny så är det bara att byta den när avtalet förnyas. Inga extra avgifter tillkommer för försäkring eller deposition, inte heller någon bindningstid. Har du en Avis rabattkod kan långtidshyran bli än vänligare mot din plånbok.

   Prova Avis Prestige

   Drömmer du om en exceptionell körupplevelse? Avis Prestige är för dig som är ute efter det där lilla extra när du hyr bil. Här har du möjligheten att hyra exklusiva bilmodeller med enastående prestanda, som exempelvis Tesla Model S. Testa på att uppleva äkta körglädje och ta reda på vad "living large" verkligen betyder. Priset för dessa modeller är något högre. Men med en Avis rabattkod kan du fortfarande komma billigt undan!

   Liknande rabatter från andra butiker

   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Så sparar du 40% på hyrbil

   Avis rabattkoder om du är medlem i Eurobonus

   Det finns en hel del pengar att spara hos Avis om du är EuroBonus medlem hos SAS. Du kan få upp till 40% rabatt samt 1000 extra Eurobonus-poäng. Allt du behöver göra är att:
   • Vara medlem i SAS Eurobonus
   • Ange ditt medlemsnummer
   • Ange din Avis rabattkod (AWD-numret)
   • Visa ditt medlemskort vid bokning

   Nu får du billig biluthyrning och du får ofta möjligheten att lägga till en extra förare utan extra kostnad.

   Avis Preferred

   Som medlem hos Avis så får du direkt tillgång till alla fördelar som medföljer.
   • Fasttrack
   • Exklusiv tillgång till utvalda bilar
   • Fördel att gå förbi kö vid val av bil
   • Fria uppgraderingar och uthyrningar

   Hur blir du medlem då? Du kan smidigt skriva upp dig som AVIS Preferred medlem på nätet, det enda du behöver är ditt körkort och ett betalkort. Det finns tre olika medlemsnivåer:
   • Avis Preferred
   • Avis Preferred Plus
   • Avis President’s Club

   Medlemsnivån baseras på hur mycket du hyr bil för samt hur många gånger. Som ny medlem kan du få 100€ i lojalitetsvärde på din första bokning inom 60 dagar. Nu tänker du att detta måste kosta jättemycket med alla dessa fina medlemsförmåner. Men där skulle du ha fel för att ett medlemskap är helt kostnadsfritt. Ja du hörde rätt, det kostar inte en krona. Det finns med andra ord inte någon anledning att inte gå med.
   2000
   Visa merVisa färre

   Weekend hyrbil

   Att ta en weekendsemester eller bara hyra en bil en långhelg med vänner och familjen är näst intill alltid ett skönt avbrott i vardagen. Hos Avis kan du hyra en weekendbil från endast 220 kr per dag. För att kunna ta del av detta fördelaktiga pris så måste du:
   • Boka bilen minst 1 dag innan
   • Hyra den åtminstone under lördag till söndag
   • Hyra bilen mellan 3-5 dagar

   Ett tips från oss är att ju större bil du vill hyra desto mer brukar dem kosta, så låt plånboken hjälpa dig välja bil också.
   2000
   Visa merVisa färre

   AWD-nummer

   Om du har besökt Avis hemsida eller tidigare hyrt bil från dem så kan du ha snubblat över termen AWD-nummer. AWD står för Avis Worldwide Discount Number och är en kod som består av en unik nummerkombination. Denna kod går att använda för att få rabatt när du hyr en bil, gratis Avis medlemskap och poäng som senare går att använda för att få gratis hyrbilar.
   2000
   Visa merVisa färre

   Envägshyra

   Det finns många anledningar varför man skulle vara intresserad av en envägshyra. När du planerar att göra en enkel resa så hinner du ser mer av din semester, eftersom du kan resa till andra platser och slipper åka den trista sträckan hem. Det kan även vara så att du behöver ta dig hem från flygplatsen och naturligtvis bara behöver hyra en bil en enkelsträcka. Oavsett vad din anledning är, så täcker Avis alla dina behov av envägshyra.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Billigare bokning med Eurocard

   För dig som ska boka bil hos Avis kan spara upp till 20% när du bokar med ett Eurocard. Du kan boka och hyra bil över hela världen:
   • 20% rabatt på hyrbil i Europa, Asien, Afrika och Australien
   • 10% rabatt i USA när du hyr bil.

   När du bokar via Eurocard så måste du gå via Eurocards bokningslänk för att aktivera rabatten. Det är inte svårare än så, ingen Avis rabattkod behövs.
   2000
   Visa merVisa färre