via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Avis rabattkod

  Här finner du alla Avis rabattnummer för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  20%Rabatt

  Hyrbilar till en betydligt billigare peng

  En av våra mest använda rabattkoder hos Avis var för en rabatt på 20% på alla hyrbilar i Tyskland, Österrike och Schweiz. Våra kunder som befann sig där eller planerade att åka till dessa länder kunde då spara lite extra pengar att lägga på en fin souvenir, god måltid eller en framtida resa. En toppenrabatt som sannolikt kommer tillbaka på ett eller annat sätt.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Tips på hur du sparar på din resa

  Freerider

  Behöver du ta dig någonstans men har begränsad budget? Hertz Freerider är en tjänst där du får möjlighet att låna en bil från Hertz, helt gratis. Detta beror på att deras bilar ofta körs envägssträckor, men måste köras tillbaka varifrån de kom. För att använda tjänsten måste du vara medlem, vilket är gratis. Därefter söker du på sträckor eller datum som passar dig och bokar. Ett smart sätt att spara transportpengar på.

  Avis 360

  Avis vill att du ska kunna ha en så bekymmersfri fritid som möjligt. Därför erbjuder de Avis 360°, en tjänst som innebär 0 kr i självrisk vid stöld och skada. På detta sätt kan du både vara mer avslappnad på semestern och undvika onödiga extrakostnader på grund av den oförsiktige grannen på parkeringsplatsen.

  Självriskeliminering

  Vill du minska oförutsedda kostnader? Hos Avis kan du alltid lägga till en eller flera självriskelimineringar för skada, stöld och vindrutor. Då slipper du självriskkostnader på upp till 7500 kr per skada om olyckan skulle vara framme och dessutom så kan du sova lite tryggare om natten.

  Eurobonus

  Medlem i Eurobonus? Då kan du både få upp till 40% rabatt och tjäna bonuspoäng på hyrbil hos Avis. Eurobonus och Avis skapar dessutom ofta extra förmånliga rabatter ihop som gäller en begränsad tid så kolla alltid in Eurobonus innan du bokar. Här finns det verkligen mycket att både spara och tjäna.

  Kundtjänst

  Avis har en omfattande kundtjänst och erbjuder flera olika sätt för dig att få hjälp på. Du kan söka på de vanligaste frågorna och svaren, skicka frågor via deras kontaktformulär eller ringa dem direkt. Har du frågorna eller får problem på vägen så har Avis svaren.

  Testa Minilease

  Ett smartare sätt att ha bil? Istället för att oroa sig för värdeminskning och underhållskostnader, och att trixa med samåkning, så kan du helt enkelt hyra en bil via Avis med en långtidshyra. Prova i en månad och tröttnar du på bilmodellen och vill testa en ny så är det bara att byta den när avtalet förnyas. Inga extra avgifter tillkommer för försäkring eller deposition, inte heller någon bindningstid. Har du en Avis rabattkod kan långtidshyran bli än vänligare mot din plånbok.

  Prova Avis Prestige

  Drömmer du om en exceptionell körupplevelse? Avis Prestige är för dig som är ute efter det där lilla extra när du hyr bil. Här har du möjligheten att hyra exklusiva bilmodeller med enastående prestanda, som exempelvis Tesla Model S. Testa på att uppleva äkta körglädje och ta reda på vad "living large" verkligen betyder. Priset för dessa modeller är något högre. Men med en Avis rabattkod kan du fortfarande komma billigt undan!

  Liknande rabatter från andra butiker

  15
  personer har besökt sidan denna vecka
  40%Rabatt
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Så sparar du 40% på hyrbil

  Avis rabattkoder om du är medlem i Eurobonus

  Det finns en hel del pengar att spara hos Avis om du är EuroBonus medlem hos SAS. Du kan få upp till 40% rabatt samt 1000 extra Eurobonus-poäng. Allt du behöver göra är att:
  • Vara medlem i SAS Eurobonus
  • Ange ditt medlemsnummer
  • Ange din Avis rabattkod (AWD-numret)
  • Visa ditt medlemskort vid bokning

  Nu får du billig biluthyrning och du får ofta möjligheten att lägga till en extra förare utan extra kostnad.

  Avis Preferred

  Som medlem hos Avis så får du direkt tillgång till alla fördelar som medföljer.
  • Fasttrack
  • Exklusiv tillgång till utvalda bilar
  • Fördel att gå förbi kö vid val av bil
  • Fria uppgraderingar och uthyrningar

  Hur blir du medlem då? Du kan smidigt skriva upp dig som AVIS Preferred medlem på nätet, det enda du behöver är ditt körkort och ett betalkort. Det finns tre olika medlemsnivåer:
  • Avis Preferred
  • Avis Preferred Plus
  • Avis President’s Club

  Medlemsnivån baseras på hur mycket du hyr bil för samt hur många gånger. Som ny medlem kan du få 100€ i lojalitetsvärde på din första bokning inom 60 dagar. Nu tänker du att detta måste kosta jättemycket med alla dessa fina medlemsförmåner. Men där skulle du ha fel för att ett medlemskap är helt kostnadsfritt. Ja du hörde rätt, det kostar inte en krona. Det finns med andra ord inte någon anledning att inte gå med.
  2000
  Visa merVisa färre

  Weekend hyrbil

  Att ta en weekendsemester eller bara hyra en bil en långhelg med vänner och familjen är näst intill alltid ett skönt avbrott i vardagen. Hos Avis kan du hyra en weekendbil från endast 220 kr per dag. För att kunna ta del av detta fördelaktiga pris så måste du:
  • Boka bilen minst 1 dag innan
  • Hyra den åtminstone under lördag till söndag
  • Hyra bilen mellan 3-5 dagar

  Ett tips från oss är att ju större bil du vill hyra desto mer brukar dem kosta, så låt plånboken hjälpa dig välja bil också.
  2000
  Visa merVisa färre

  AWD-nummer

  Om du har besökt Avis hemsida eller tidigare hyrt bil från dem så kan du ha snubblat över termen AWD-nummer. AWD står för Avis Worldwide Discount Number och är en kod som består av en unik nummerkombination. Denna kod går att använda för att få rabatt när du hyr en bil, gratis Avis medlemskap och poäng som senare går att använda för att få gratis hyrbilar.
  2000
  Visa merVisa färre

  Envägshyra

  Det finns många anledningar varför man skulle vara intresserad av en envägshyra. När du planerar att göra en enkel resa så hinner du ser mer av din semester, eftersom du kan resa till andra platser och slipper åka den trista sträckan hem. Det kan även vara så att du behöver ta dig hem från flygplatsen och naturligtvis bara behöver hyra en bil en enkelsträcka. Oavsett vad din anledning är, så täcker Avis alla dina behov av envägshyra.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  Billigare bokning med Eurocard

  För dig som ska boka bil hos Avis kan spara upp till 20% när du bokar med ett Eurocard. Du kan boka och hyra bil över hela världen:
  • 20% rabatt på hyrbil i Europa, Asien, Afrika och Australien
  • 10% rabatt i USA när du hyr bil.

  När du bokar via Eurocard så måste du gå via Eurocards bokningslänk för att aktivera rabatten. Det är inte svårare än så, ingen Avis rabattkod behövs.
  2000
  Visa merVisa färre