Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Bikeid rabattkod

   Här finner du alla Bikeid kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Bikeid rabattkod - spara 20% på Chrome cyklar

   Visa koden

   Köp en snygg cykelkorg i rostfritt stål för bara 500 kr hos Bikeid

   Visa rabatten

   Klicka hem en ringklocka för bara 249 kr

   Visa rabatten

   Klicka hem snygga hjälmar för endast 349 kr

   Visa rabatten

   Fynda cykelaccessoarer från bara 199 kr

   Visa rabatten
   (1 av 1)

   Utgångna Bikeid rabattkoder

   Få 30% rabatt på serien Diamond med rabattkod
   Visa koden
   Sommarrea hos Bikeid - upp till 50% rabatt
   Visa rabatten

   Ytterligare tips för din shopping hos Bikeid

   Leverans

   När du beställer hos Bikeid tar leveranstiden mellan 1 till 4 dagar om du beställer till Sverige. Om du bor utomlands kan det ta mellan 4 till 10 dagar. Fraktkostnaderna varierar beroende på produkter och ordervärde. Har du tur kan det finnas en Bikeid rabattkod som ger fri frakt på ett specifikt ordervärde.

   Kundtjänst

   Behöver du hjälp något angående din beställning? eller har allmänna frågor? Klicka då in dig till FAQ. På denna sida hittar du svar på de mest ställda frågor. Om inte detta är till hjälp så kan du även kontakta dem via deras chat, telefon eller e-post. Den informationen hittar du inom sidan "Contact".

   Butik

   För dig som bor i Stockholm och vill testa Bikeids cyklar innan du beställer dem kan besöka deras butik på Sibyllegatan. Butiken har öppet under normala tider från Måndag till Lördag. Få även hjälp av personalen för att få lite extra rådgivning och vill att någon ska visa dig olika saker som inte går att göra online.

   Liknande rabatter från andra butiker

   20%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Spara på cyklar från Bikeid

   Spana in alla grymma cyklar från Bikeid. Du hittar vanliga cyklar, elcyklar och cykelaccessoarer till rimliga priser. Alla cyklar är i stilrena och snygga designs. Elcyklarna består av en genial allt-i-ett motor. Dessutom finns det regelbundet sparmöjligheter så att du inte alltid behöver betala full pris. Få extra rabatt på din shopping med en Bikeid rabattkod vilket du hittar på hemsidan då och då. Under speciella tillfällen och högtider kan en rea eller kampanj vara igång som ger rabatt under en begränsad tid. Hitta den rätta cykeln för dig och spana in populära serier som bland annat:
   • Diamond
   • Majestic
   • Step-Through
   • Chrome

   Fynda cykelaccessoarer

   Förutom det grymma cykelsortimentet hittar du moderna och teknikavancerade accessoarer. Handla till exempel cykellåset som man låser och låser upp via fingeravtryck. Du fyndar även tillbehör som komfortabla cykelsäten, korgar, ljus, hjul och hjälmar. Tillbehören är både praktiska och stilfulla. För dig som vill ha rabatt på tillbehören borde hålla utkik efter rabattkoder och kampanjer som dyker upp då och då. Passa på att följa dem på sociala medier så får du reda på alla nyheter. Bland senaste nyheter kan de ibland inkludera information om eventuella rabattkoder och rea. Bikeid finns på Facebook och Instagram. Det är även värt att följa dem för dig som vill få lite inspiration och tips.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Boohoo
   • Booking
   • City Gross
   • Cocopanda
   • JD Sports
   • JFR
   • Lenson
   • Lensway
   • Nettbuss
   • Royal Design

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här