Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Black Friday Sverige 2020

   Din plats för information gällande Black Friday, deltagande butiker och spartips

   När är Black Friday i Sverige?

   Black Friday är dagen du vill skriva in i din kalender om du är intresserad av att spara stort. Du hittar allt från elektronik till köksredskap, sportkläder, skor, skönhetsprodukter till mode. Den 27 November 2020 går Black Friday av stapeln och denna dag är din chans att fynda stort och spara pengar. När klockan slår 00:00 den 27 November har du möjligheten att fynda under 24 timmar i mängder av webbutiker.

   Black Friday har växt sig större i Sverige under de senaste åren och många butiker erbjuder fantastiska rabatter och kampanjer denna dag. Online finns även möjligheten att spara stort med Black Friday rabattkoder. De flesta butiker väljer att delta i Black Friday under en dag, men undantagsfall förekommer. Vissa butiker gör sin kick off tidigare medan andra väljer att behålla sina kampanjer över helgen eller längre. Så ta tillfället i akt och spara stort på din shopping online denna Black Friday den 27 november 2020!

   Nästa Black Friday datum

   2020 — 27 November

   2021 — 26 November

   2022 — 25 November

   2023 — 24 November

   2024 — 29 November

    

   Våra favoriter innan Black Friday

   För att hjälpa dig spara pengar och tid har vi samlat alla de största kampanjerna för de mest populära produkterna på ett och samma ställe. Under Black Friday förbereder våra fyndjägare en lista med de bästa rabatterna.

   Nike rabattkod

   20% Rabattkod

   Handla som student med en Nike rabattkod och få 20% rabatt
   Bubbleroom rabattkod

   10% Rabattkod

   Bubbleroom rabattkod - 10% rabatt till alla nya kunder
   Readly rabattkod

   Gratis Månad

   Få första månaden gratis med Readly rabattkod

   Vad är Black Friday?

   Black Friday påbörjade sin historia i USA under 60-talet. Idag känner vi till Black Friday som dagen då vi får chansen att spara stort på vår shopping. Du kanske till och med ta tillfället i akt och tidigt påbörja vår julklappshandel. Black Friday var ursprungligen även relaterat till shopping, men kanske inte på det sätt som du tror. Namnet Black Friday föddes i Philadelphia under 60-talet och det var den lokala polisstyrkan som startade uttrycket internt i samband det trafikkaos och folkmassor som uppstod i samband med butikernas utförsäljning. Kaos uppstod på motorvägarna när reorna påbörjades och denna dag kom därefter att bli känd som Black Friday. Det finns även de som menar att Black Friday föddes som ett uttryck när butiker började gå från skuld till vinst. Siffrorna i verksamheterna märktes då från röda till svarta och därav namnet Black Friday.

   Black Friday’s historia påminner mycket om dagens läge då många skyndar för att ta del av de rabatterade priser som erbjuds på mängder av produkter online. Black Friday infaller varje år den fjärde fredagen i november. Detta är dagen efter Thanksgiving som är en nationell högtid i USA. Black Friday i USA är inte en officiellt ledig dag. Men detta till trots håller många arbetsplatser och skolor stängt så att alla ska få chansen att delta i shoppingen.

   Black Friday i Sverige

   I Sverige började Black Friday ta fart under 2013. Flera butiker samt webbutiker sågs marknadsföra speciella erbjudanden och stora rabatterade priser detta datum. CDON var bland de första att medverka i Black Friday och sedan dess har Black Friday växt sig ännu större. Idag deltar mängder av butiker, både online och i butik. Denna shoppingdag anses idag även vara startskottet på julhandeln och ett ypperligt tillfälle att spara stort och undvika köer med e-handel.

   Black Friday 2020 spås att bli den största i Sveriges historia så gör dig redo att shoppa loss med Black Friday rabattkoder och göra stora besparingar. Under Black Friday 2020 kan du förvänta dig att finna nedsatta priser på utvalda produkter såväl som hela sortiment. Rabatterna kan variera från 5% till så mycket som 80%. Tidigare år har man sett många deltagande butiker öka sin försäljning med så mycket som 100% jämfört med en vanlig dag. Black Friday 2020 beräknas gå i samma mönster med mängder av fina erbjudanden som du kan nyttja med Black Friday rabattkoder.

   Black Friday kampanjer i Sverige

   Under Black Friday 2020 har du chansen att ta del av mängder av olika kampanjer från olika återförsäljare. Hos CDON får du tillfälle att spara på en mängd av olika hemelektronik artiklar såsom datorer och tv-apparater. CDON erbjuder rabatterade priser upp till 50% billigare med Black Friday rabattkoder. För ytterligare böcker, köksutrustning och inredning förväntas Adlibris även ha generösa kampanjer med stora rabatter. Gör dig även redo för att göra fina klipp från Nelly på en rad olika populära märken för kläder, skor, accessoarer och skönhetsprodukter.

   Under Black Friday 2020 förväntas Nelly erbjuda rabatter upp till 50% på stora delar av sortimentet - kanske även hela sortimentet! Tänk på att vara på plats när kampanjerna släpps online 00:00 den 27 november för att kunna ta del av de bästa Black Friday 2020 kampanjerna.

   Tidigare kampanjer

   Bärbar dator från Microsoft - Surface book (i5-version) • 13,5” laptop med löstagbar touchskärm - priset sänktes 2019 från 17 499 kr till 13 499 kr

   TV-spel från CDON - Call Of Duty Modern Warface • Krigs-inspirerat TV-spel för Playstation 4 - priset sänktes 2019 från 579 kr till 299 kr

   Smartphone från CDON - Motorola E4 Plus • Smartphone med kraftfullt batteri och fingeravtryckssensor - priset sänktes 2019 från 1990 kr till 1290 kr

   Sneakers från adidas - adidas Originals Stan Smith • Klassiska adidas sneakers i vitt och grönt - priset sänktes 2019 från 899 kr till 410 kr

   Hotellvistelse på Hotels.com - Koh Samuai, Thailand • Boka förstklassigt boende via Hotels.com i vacker tropisk miljö - år 2019 fanns hotellvistelser med upp till 75% rabatt