Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
  Rekommenderade resultat
   Nyligen besökta butiker

    Spara med en BookBeat rabattkod

    Här finner du alla BookBeat kampanjkoder för Maj 2021

    Till butiken

    Nu får du 2 veckor kostnadsfri lyssning hos BookBeat

    Visa koden

    Ta del av BookBeat Standardpaket för endast 150 kr

    Visa rabatten

    Från 100 kr får du Bookbeat Basic paketet för dig som inte läser hela tiden

    Visa rabatten

    Hos BookBeat får du tillgång till 200 000 titlar med ditt medlemsskap

    Visa rabatten

    Njut av att lyssna obegränsat på massor av kategorier hos BookBeat

    Upphör om 3 dagar
    Visa rabatten

    Testa BookBeat Premium paket för endast 200 kr

    Visa rabatten

    Från endast 100 kr kan du ge bort ett presentkort hos BookBeat

    Visa rabatten
    (1 av 1)
    LyssnaGratis

    Lyssna gratis i 30 dagar med BookBeat rabattkod

    Du som gillar att lyssna på ljudböcker hade älskat denna rabattkod. Den bästa BookBeat rabattkod vi har publicerat gav våra kunder möjlighet att lyssna och läsa gratis under 30 dagar. Håll ögonen öppna och spana på vår sida för att se om vi kan hjälpa dig med samma eller en liknande rabatt i framtiden.

    Utgångna BookBeat rabattkoder

    30% rabatt på alla presentkort under Cyber Monday
    Visa koden
    Prova på BookBeat i 1 månad helt utan kostnad med BookBeat kod
    Visa koden
    Som ICA kund får du 200 kr i välkomstrabatt hos BookBeat
    Visa rabatten
    Njut av obegränsad lyssning från 100 kr
    Visa rabatten
    Lyssna och läs deckare hos BookBeat från 100 kr i månaden just nu
    Visa rabatten
    Obegränsad läsning för endast 200 kr i månaden hos BookBeat
    Visa rabatten
    Välj bland över hundra tusen böcker hos BookeBeat för bara 100 kr i månaden
    Visa rabatten
    Bli BookBeat-medlem för 100 kr och lyssna på hela Harry Potter-serien
    Visa rabatten
    Under Black Friday helgen har du möjligheten att köpa presentkort från 70 kr
    Visa rabatten
    Beställ ett BookBeat presentkort från endast 100 kr
    Visa rabatten
    100 timmars läsning i månaden för endast 150 kr i månaden
    Visa rabatten
    Prova 14 dagar fritt hos BookBeat
    Visa rabatten

    Vanliga frågor hos BookBeat

    Testa Bookbeat gratis med dessa tips

    Prova på

    Är du inte kund hos BookBeat sen tidigare? Om så är fallet har du rätt till två veckors kostnadsfri prenumeration. Signa upp dig och skapa ett konto och prova BookBeat helt gratis under två fulla veckor. Ett ypperligt tillfälle att testa BookBeats utbud innan du bestämmer om du vill bli prenumerant.

    Presentkort

    Ett tips om du vill spara pengar på din prenumeration är att använda dig utav BookBeat presentkort. Att använda ett presentkort är enkelt, du löser in den på samma sätt som en BookBeat rabattkod. Månadskostnaden blir faktiskt lägre om du köper ett presentkort på 1, 2 eller 6 månader. Ett presentkort hos BookBeat kan alltså även vara en bra present till dig själv om du vill spara pengar.

    App

    Som prenumerant hos BookBeat rekommenderar vi dig att ladda ner deras app. Genom BookBeats app har du tillgång till deras fulla utbud dygnet runt. De har även en rad extrafunktioner som endast finns tillgängliga genom appen. Oavsett om du vill lyssna på ljudböcker eller läsa e-böcker gör du det bäst via appen.

    Storytel

    Precis som BookBeat erbjuder Storytel en tjänst där man kan lyssna på och läsa böcker elektroniskt via en app. Storytel erbjuder även två veckors gratis provanvändning av sin app, vilket BookBeat också gör. Båda tjänsterna har dessutom samma månadskostnad på 169 kr. Bli ännu billigare om du köper ett presentkort.

    E-böcker

    Även om BookBeat framförallt är kända för sina ljudböcker får du inte missa deras omfattande utbud av e-böcker. Månadspriset för din prenumeration ger dig alltså även tillgång till ett av marknadens största utbud av e-böcker. Gå in och kolla in sortimentet av e-böcker som får tillgång till genom prenumerationen.

    Facebook

    Vill du hålla dig uppdaterad kring de senaste från BookBeat rekommenderar via att du följer dem på sociala medier. Det händer även att följare får ta del av en BookBeat rabattkod. Du kan följa dem på Instagram och Facebook för att få information om nya lanseringar och kampanjer. Det är här du först får reda på nya böcker som adderas till sortimentet.

    En uppsjö av fantastiska titlar

    Noveller eller poesi? Fantasy eller biografier? Den senaste topplistan eller tidlösa klassiker? I BookBeats imponerande bokhylla hittar du tiotusentals titlar från olika genrer. Har du snöat in dig på kriminalkomedier, mysdeckare eller klassiska kärleksromaner? Då har du många härliga timmar av ljudböcker att se fram emot. Du hittar dem snabbt och enkelt och billigt i din BookBeat app. Med en BookBeat kampanjkod kan du dessutom spara in på månadskostnaden för din prenumeration!

    Här hittar du de mest populära böckerna just nu!

    BookBeat har skapat en egen sida endast tillägnad deras mest populära böcker, både för lyssning och läsning. Genom att kolla in här först så kan du spara tid på att leta efter en bra bok som du hört andra prata om. Populära böcker listas efter hur många lyssningar de har från prenumeranter. Om du vet vilka typer av böcker du gillar kan sortera bland böckerna efter genre för att snabbare hitta en bok som passar dig.
    0
    Visa merVisa färre

    Liknande rabatter från andra butiker

    14 dagarGratis
    Ny rabattkod finns tillgänglig

    Betygsätt BookBeat rabattkoder

    Genomsnittsbetyget är 4.00 av 5 besökare.

    Testa BookBeat gratis

    Hos Bookbeat är det enkelt att spara för dig som vill ta del av alla ljudböcker online.
    • Som ny kund får du alltid 14 dagar gratis
    • Därefter kostar tjänsten 100 kr/månad. Låter det för dyrt? Inga problem, hitta någon i familjen eller en kompis att dela med då ni kan ha upp till fem enheter på samma konto.

    Så luta dig tillbaka i soffan eller hängmattan och lyssna till en avslappnade bok till det absolut bästa priset. Kom ihåg att du har möjligheten att ladda ner böcker för offline-lyssning för att spara datamängd.

    Butiker inom samma kategori

    • Adlibris
    • Bokus
    • Storytel
    • Tidningskungen
    • JBL
    • Urbanears
    • Readly
    • Hayu
    • BookOutlet
    • Allectra
    • Gameloot
    • Bokus Play
    • discovery+
    • Harman Kardon

    Skapa konto för aktivera din BookBeat rabattkod

    Har du inte registrerat dig ännu hos BookBeat? För att använda rabattkoder hos BookBeat måste du nämligen först skapa ett konto. För att skapa ditt konto börjar du med att trycka på den röda knappen där det står “Prova BookBeat”. Fyll i din personliga uppgifter i steg 1. Klicka på “Jag har en rabattkod” innan du fortsätter. Efter du har klickat poppar ett fält upp. Här ska du kopiera in den BookBeat rabattkod som du tidigare valt. Efter rabattkoden är ifylld kan du fortsätta till steg 2. I steg 2 väljer du det paket som passar dig bäst hos BookBeat. Fortsätt till steg 3 och genomföra din betalning. Nu återstår bara att aktivera ditt konto!
    2000
    Visa merVisa färre

    Lyssna offline

    Nu behöver du inte internet för att lyssna på en ljudbok, du kan även lyssna offline med BookBeat. Välj en bok genom att klicka på bokomslaget på BookBeats hemsida och sedan trycker du på “Hämta” under omslaget. Nu kan du enkelt njuta av en ljudbok, oavsett om du har internetuppkoppling eller inte.
    2000
    Visa merVisa färre

    Lyssna hur mycket du vill utan några begränsningar

    Sedan länge förbi är dagarna när man var tvungen att springa till affären för att köpa en ny roman eller höra ett nytt album. Som BookBeat kund kan du lyssna och läsa precis hur mycket du vill för ett fast pris. Att du ska bli uttråkad eller inte hitta något för dig är inget du behöver oroa dig över. Hos BookBeat finns det över tiotusentals böcker och album. Deras sortimentet uppdateras dessutom regelbundet med spännande nyheter.
    2000
    Visa merVisa färre

    Ingen bidningstid hos BookBeat

    Du vet väl att du inte har någon bindningstid som prenumerant hos BookBeat? Detta betyder att du kan tryggt och säkert lyssna på obegränsat med böcker och säga upp prenumerationen när du vill. Du behöver aldrig oroa dig över att vara bunden till någon irriterande bindningstid. Detta gäller även för prenumeranter som använt sig av en BookBeat rabattkod.
    2000
    Visa merVisa färre

    Missa inte dessa butiker

    • discovery+
    • Gymgrossisten
    • H&M
    • Hotels.com
    • Jotex
    • Mister Spex
    • Nike
    • SheIn
    • Smartphoto

    HAR DU EN KAMPANJKOD?

    Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
    Ange den här

    Så här funkar BookBeat

    BookBeat är ett enkelt sätt att spara pengar på ditt bokläsande och -lyssnande. Bookbeat är dock inte bara smidigt, utan även billigt. För endast 100 kr i månaden kan du läsa och lyssna på så många böcker du vill och kan genom din mobil eller dator. För att använda BookBeat behöver du bara skapa ett konto och ladda ner appen, sen är det bara att läsa och lyssna på.
    2000
    Visa merVisa färre

    Lyssna flera användare samtidigt

    Du har väl inte missat BookBeat familjeabonnemang? Du kan koppla 5 olika enheter till samma konto. Välj att dela med dina familjemedlemmar eller kompisar. Det innebär att du slipper potentiellt tjafs om ditt konto och samtidigt har möjlighet att spara pengar. Ni slipper köpa individuella konton och ni kan dela på den redan låga kostnaden.
    2000
    Visa merVisa färre

    Sonos och Kindle

    BookBeat har inget samarbete med varken Sonos eller Kindle idag. Du kan dock alltid koppla din mobil till Sonos via Bluetooth för att lyssna. Om du äger Sonos-utrustning rekommenderar vi dig att spana in Storytel för bästa möjliga funktion. Storytel är smidigt tillgängligt i Sonos egna app.
    2000
    Visa merVisa färre