Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en gratis BookBeat rabattkod

   Här finner du gratis BookBeat kampanjkoder för Juni 2020

   Till butiken

   Skapa ett konto och lyssna på ljudböcker gratis i 2 veckor hos BookBeat

   Visa rabatten

   Skaffa ett familjekonto hos Bookbeat - Endast 50 kr/mån per användare

   Visa rabatten

   Skicka ett BookBeat presentkort från 199 kr

   Visa rabatten

   Ladda ner BookBeats app gratis och lyssna på ljudböcker vart du än befinner dig

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   LyssnaGratis

   Lyssna gratis i 30 dagar med BookBeat rabattkod

   Du som gillar att lyssna på ljudböcker hade älskat denna rabattkod. Den bästa BookBeat rabattkod vi har publicerat gav våra kunder möjlighet att lyssna och läsa gratis under 30 dagar. Håll ögonen öppna och spana på vår sida för att se om vi kan hjälpa dig med samma eller en liknande rabatt i framtiden.

   Utgångna BookBeat rabattkoder

   Lyssna på över hundratusen ljudböcker från 99 kr i månaden
   Visa rabatten
   Ladda ner BookBeat för 3 månader för endast 450 kr
   Visa rabatten
   Skapa familjekonto hos Bookbeat för endast 49 kr/mån per användare
   Visa rabatten
   Gör någon riktigt glad - ge bort ett presentkort från 150 kr
   Visa rabatten
   Lyssna på över hundratusen ljudböcker för endast 149 kr i månaden
   Visa rabatten
   Hos BookBeat får du tillgång till tusentals böcker när du blir prenumerant
   Visa rabatten

   Testa Bookbeat gratis med dessa tips

   Prova på

   Är du inte kund hos BookBeat sen tidigare? Om så är fallet har du rätt till två veckors kostnadsfri prenumeration. Signa upp dig och skapa ett konto och prova BookBeat helt gratis under två fulla veckor. Ett ypperligt tillfälle att testa BookBeats utbud innan du bestämmer om du vill bli prenumerant.

   Presentkort

   Ett tips om du vill spara pengar på din prenumeration är att använda dig utav BookBeat presentkort. Att använda ett presentkort är enkelt, du löser in den på samma sätt som en BookBeat rabattkod. Månadskostnaden blir faktiskt lägre om du köper ett presentkort på 1, 2 eller 6 månader. Ett presentkort hos BookBeat kan alltså även vara en bra present till dig själv om du vill spara pengar.

   App

   Som prenumerant hos BookBeat rekommenderar vi dig att ladda ner deras app. Genom BookBeats app har du tillgång till deras fulla utbud dygnet runt. De har även en rad extrafunktioner som endast finns tillgängliga genom appen. Oavsett om du vill lyssna på ljudböcker eller läsa e-böcker gör du det bäst via appen.

   Storytel

   Precis som BookBeat erbjuder Storytel en tjänst där man kan lyssna på och läsa böcker elektroniskt via en app. Storytel erbjuder även två veckors gratis provanvändning av sin app, vilket BookBeat också gör. Båda tjänsterna har dessutom samma månadskostnad på 169 kr. Bli ännu billigare om du köper ett presentkort.

   E-böcker

   Även om BookBeat framförallt är kända för sina ljudböcker får du inte missa deras omfattande utbud av e-böcker. Månadspriset för din prenumeration ger dig alltså även tillgång till ett av marknadens största utbud av e-böcker. Gå in och kolla in sortimentet av e-böcker som får tillgång till genom prenumerationen.

   Facebook

   Vill du hålla dig uppdaterad kring de senaste från BookBeat rekommenderar via att du följer dem på sociala medier. Det händer även att följare får ta del av en BookBeat rabattkod. Du kan följa dem på Instagram och Facebook för att få information om nya lanseringar och kampanjer. Det är här du först får reda på nya böcker som adderas till sortimentet.

   En uppsjö av titlar

   Noveller eller poesi? Fantasy eller biografier? Den senaste topplistan eller tidlösa klassiker? I BookBeats imponerande bokhylla hittar du tiotusentals titlar från olika genrer. Har du snöat in dig på kriminalkomedier, mysdeckare eller klassiska kärleksromaner? Då har du många härliga timmar av ljudböcker att se fram emot. Du hittar dem snabbt och enkelt och billigt i din BookBeat app. Med en BookBeat kampanjkod kan du dessutom spara in på månadskostnaden för din prenumeration!

   Ingen bindningstid

   Du vet väl att du inte har någon bindningstid som prenumerant hos BookBeat? Detta betyder att du kan tryggt och säkert lyssna på obegränsat med böcker och säga upp prenumerationen när du vill. Du behöver aldrig oroa dig över att vara bunden till någon irriterande bindningstid. Detta gäller även för prenumeranter som använt sig av en BookBeat rabattkod.
   0
   Visa merVisa färre

   Populära böcker

   BookBeat har skapat en egen sida endast tillägnad deras mest populära böcker, både för lyssning och läsning. Genom att kolla in här först så kan du spara tid på att leta efter en bra bok som du hört andra prata om. Populära böcker listas efter hur många lyssningar de har från prenumeranter. Om du vet vilka typer av böcker du gillar kan sortera bland böckerna efter genre för att snabbare hitta en bok som passar dig.
   0
   Visa merVisa färre

   Liknande rabatter från andra butiker

   2 veckorGratis
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Betygsätt

   Genomsnittsbetyget är 4.00 av 4 besökare.

   Testa BookBeat gratis

   Så testar du BookBeat gratis i 30 dagar

   Hos Bookbeat är det enkelt att spara för dig som vill ta del av alla ljudböcker online.
   • Som ny kund får du alltid 14 dagar gratis
   • Använd vår BookBeat rabattkod för att testa gratis i 30 dagar
   • Därefter kostar tjänsten 169 kr/månad. Låter det för dyrt? Inga problem, hitta någon i familjen eller en kompis att dela med då ni kan ha upp till fem enheter på samma konto.

   Så luta dig tillbaka i soffan eller hängmattan och lyssna till en avslappnade bok till det absolut bästa priset. Kom ihåg att du har möjligheten att ladda ner böcker för offline-lyssning för att spara datamängd.

   Flera användare

   Du har väl inte missat BookBeat familjeabonnemang? Du kan koppla 5 olika enheter till samma konto. Välj att dela med dina familjemedlemmar eller kompisar. Det innebär att du slipper potentiellt tjafs om ditt konto och samtidigt har möjlighet att spara pengar. Ni slipper köpa individuella konton och ni kan dela på den redan låga kostnaden.
   2000
   Visa merVisa färre

   Lyssna offline

   Nu behöver du inte internet för att lyssna på en ljudbok, du kan även lyssna offline med BookBeat. Välj en bok genom att klicka på bokomslaget på BookBeats hemsida och sedan trycker du på “Hämta” under omslaget. Nu kan du enkelt njuta av en ljudbok, oavsett om du har internetuppkoppling eller inte.
   2000
   Visa merVisa färre

   Inga begränsningar

   Länge förbi är dagarna när man var tvungen att springa till affären för att köpa en ny roman eller höra ett nytt album. Som BookBeat kund kan du lyssna och läsa precis hur mycket du vill för ett fast pris. Att du ska bli uttråkad eller inte hitta något för dig är inget du behöver oroa dig över. Hos BookBeat finns det över tiotusentals böcker och album. Deras sortimentet uppdateras dessutom regelbundet med spännande nyheter.
   2000
   Visa merVisa färre

   Sonos och Kindle

   BookBeat har inget samarbete med varken Sonos eller Kindle idag. Du kan dock alltid koppla din mobil till Sonos via Bluetooth för att lyssna. Om du äger Sonos-utrustning rekommenderar vi dig att spana in Storytel för bästa möjliga funktion. Storytel är smidigt tillgängligt i Sonos egna app.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Så här funkar BookBeat

   BookBeat är ett enkelt sätt att spara pengar på ditt bokläsande och -lyssnande. Bookbeat är dock inte bara smidigt, utan även billigt. För endast 169 kr i månaden kan du läsa och lyssna på så många böcker du vill och kan genom din mobil eller dator. För att använda BookBeat behöver du bara skapa ett konto och ladda ner appen, sen är det bara att läsa och lyssna på.
   2000
   Visa merVisa färre