via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en BookBeat rabattkod

  Här finner du alla BookBeat kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  Gratis30

  Du kunde lyssna gratis i 30 dagar med BookBeat rabattkod

  Du som gillar att lyssna på ljudböcker hade älskat denna rabattkod. Den populäraste rabattkoden vi har kunnat publisera på vår sida gav våra kunder möjligheten att lyssna och läsa gratis hos BookBeat i 30 dagar utan bindningskrav. Håll ögonen öppna och spana på vår sida för att se om vi kan hjälpa dig med samma eller en liknande rabatt igen.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Testa Bookbeat gratis med dessa tips

  Prova på

  Är du inte kund hos BookBeat sen tidigare? Om så är fallet har du rätt till två veckors kostnadsfri prenumeration. Signa upp dig och skapa ett konto och prova BookBeat helt gratis under två fulla veckor. Ett ypperligt tillfälle att testa BookBeats utbud innan du bestämmer om du vill bli prenumerant.

  Presentkort

  Ett finurligt tips om du vill spara pengar på din prenumeration är att använda dig utav BookBeats presentkort. Månadskostnaden blir faktiskt lägre om du köper ett presentkort på 1-, 2 eller 6 månader. Ett presentkort hos BookBeat kan alltså även vara en bra present till dig själv om du vill spara pengar. Desto fler månaders prenumeration du köper presentkortet för, desto billigare blir månadspriset.

  App

  Som prenumerant hos BookBeat rekommenderar vi dig att ladda ner deras app. Genom BookBeats app har du dygnet runt tillgång till deras fulla utbud samt en rad extrafunktioner som endast finns tillgängliga genom appen. Oavsett om du vill lyssna på ljudböcker eller läsa e-böcker gör du det bäst via appen.

  Storytel

  Precis som BookBeat erbjuder Storytel en tjänst där man kan lyssna på och läsa böcker elektroniskt via en app. Storytel erbjuder även två veckors gratis provanvändning av sin app, vilket BookBeat också gör. Båda tjänsterna har dessutom samma månadskostnad på 169 kr. BookBeat kan dock bli billigare om du köper presentkort men du kan inte betala med Eurobonus-poäng där. Välj det alternativ som passar dig bäst.

  E-böcker

  Även om BookBeat förmodligen är starkast sammankopplade med ljudböcker får du inte missa deras omfattande utbud av e-böcker. Månadspriset för din prenumeration ger dig alltså även tillgång till ett av marknadens största utbud av e-böcker. Gå in och kolla in sortimentet av e-böcker som du i tillägg till alla ljudböcker får tillgång till genom prenumerationen.

  Facebook

  Vill du hålla dig uppdaterad kring de senaste från BookBeat rekommenderar via att du följer BookBeat på deras sociala medier. Följ dem på Instagram och Facebook för att få information om nya lanseringar och kampanjer. Det är här du först får reda på nya böcker som adderas till sortimentet.

  En uppsjö av titlar

  Spänning eller poesi? Fantasy eller biografier? Den senaste topplistan eller tidlösa klassiker? I BookBeats imponerande bokhylla hittar du tiotusentals titlar och alla genrer du kan tänka dig. Har du snöat in dig på kriminalkomedier, mysdeckare eller klassiska kärleksromaner så har du många timmar av härliga ljudböcker att se fram emot. Du hittar dem snabbt och enkelt - och billigt - i din BookBeat app. Med en BookBeat kampanjkod kan du dessutom spara in på månadskostnaden för din prenumeration!

  Ingen bindningstid

  Du vet väl att du inte har någon bindningstid som prenumerant hos BookBeat? Du kan när som helst välja att säga upp din prenumeration om du skulle vilja det. Så du kan tryggt och säkert börja lyssna på obegränsat med böcker och säga upp prenumerationen om du skulle känna för det, utan att vara bunden till någon irriterande bindningstid.
  0
  Visa merVisa färre

  Populära böcker

  BookBeat har skapat en egen sida endast tillägnad deras mest populära böcker, både för lyssning och läsning. Genom att kolla in här först så kan du spara mycket tid på att leta efter en riktigt bra bok som passar dig eller en bok som du hört andra prata om. Om du vet vilka typer av böcker du gillar kan du titta bland de mest populära böckerna inom olika genrer och snabbt hitta en riktigt bra bok.
  0
  Visa merVisa färre
  17
  personer har besökt sidan idag
  16
  personer har sparat hos BookBeat idag
  30 dagargratis
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Testa BookBeat gratis

  Så testar du BookBeat gratis i 30 dagar

  Hos Bookbeat är det enkelt att spara för dig som vill ta del av alla ljudböcker online.
  • Som ny kund får du alltid 14 dagar gratis
  • Använd vår BookBeat rabattkod för att testa gratis i 30 dagar
  • Därefter kostar tjänsten 169 kr/månad. Låter det för dyrt? Inga problem, hitta någon i familjen eller en kompis att dela med då ni kan ha upp till fem enheter på samma konto.

  Så luta dig tillbaka i soffan eller hängmattan och lyssna till en avslappnade bok till det absolut bästa pris. Kom ihåg att om du inte är hemma att du kan ladda ner böcker så du kan lyssna offline så all datamängd inte tar slut.

  Butiker inom samma kategori

  • WhiteAway
  • Storytel
  • inkClub
  • 24.se

  Flera användare

  Visste du att man kan 5 olika enheter kopplade till samma konto? Du kan alltså välja att dela ditt personliga konto med upp till fyra andra familjemedlemmar eller kompisar. Det innebär att du dels slipper potentiellt tjafs om ditt konto, men du har även möjligheten att spara pengar. Din familj slipper köpa individuella konton och ni kan dela kostnaden på konton som ni alla använder.
  2000
  Visa merVisa färre

  Lyssna offline

  Nu behöver du inte internet för att lyssna på en ljudbok, du kan även lyssna offline. Välj helt enkelt boken som du vill lyssna på offline genom att klicka på bokomslaget på BokBeats hemsida och sedan tryck du på Hämta under omslaget. Nu kan du enkelt njuta av en ljudbok, oavsett om du har internetuppkoppling eller inte.
  2000
  Visa merVisa färre

  Inga begränsningar

  Länge förbi är dagarna när man vart tvungen och springa till affären för att köpa den där spännande romanen eller höra favoritartistens nya album. Som BookBeat kund så får du lyssna och läsa precis hur mycket du vill för ett fast pris. Att du ska bli uttråkad eller inte hitta något för dig är inget du behöver oroa dig över. Hos BookBeat finns det över tiotusentals olika böcker och album, och deras sortiment uppdateras regelbundet med nyheter.
  2000
  Visa merVisa färre

  Sonos och Kindle

  BookBeat har inget samarbete med varken Sonos eller Kindle idag. Du kan dock alltid koppla din mobil till Sonos via Bluetooth för att lyssna. Om du äger Sonos-utrustning rekommenderar vi annars att du kollar in Storytel, som är tillgänglig i Sonos egen app, för bästa möjliga funktion.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  Sådan funkar BookBeat

  BookBeat är ett enkelt sätt att spara pengar på ditt bokläsande och -lyssnande. För endast 169 kr i månaden kan du läsa och lyssna på så många böcker du vill och kan genom din mobil eller dator. För att använda BookBeat behöver du bara skapa ett konto och ladda ner appen, sen är det bara att läsa och lyssna på.
  2000
  Visa merVisa färre