Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en gratis BookBeat rabattkod

   Här finner du gratis BookBeat kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Med Bookbeat rabattkod kan du testa 21 dagar gratis

   Exklusiv Utgår idag
   Visa koden

   Börja lyssna helt gratis de 14 första dagarna

   Visa rabatten

   Välj bland 12 olika kategorier hos Bookbeat

   Visa rabatten

   Testa något nytt bland alla BookBeats olika kategorier

   Visa rabatten

   Obegränsat med ljudböcker från 149 kr just nu hos Bookbeat

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   Gratis30

   Du kunde lyssna gratis i 30 dagar med BookBeat rabattkod

   Du som gillar att lyssna på ljudböcker hade älskat denna rabattkod. Den populäraste rabattkoden vi har kunnat publisera på vår sida gav våra kunder möjligheten att lyssna och läsa gratis hos BookBeat i 30 dagar utan bindningskrav. Håll ögonen öppna och spana på vår sida för att se om vi kan hjälpa dig med samma eller en liknande rabatt igen.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Just nu - 30% rabatt på alla presentkort hos BookBeat
   Visa koden
   Prova att lyssna på Denise Rudberg: Åtta steg bakom helt gratis hos BookBeat
   Visa rabatten
   Överraska någon med ett presentkort från Bookbeat - nu endast 149 kr
   Visa rabatten
   Välj och vraka bland mängder av självbiografier hos BookBeat
   Visa rabatten
   Kryp upp i soffan med en spännande Stephen King bok - finn mängder av titlar hos BookBeat
   Visa rabatten

   Testa Bookbeat gratis med dessa tips

   Prova på

   Är du inte kund hos BookBeat sen tidigare? Om så är fallet har du rätt till två veckors kostnadsfri prenumeration. Signa upp dig och skapa ett konto och prova BookBeat helt gratis under två fulla veckor. Ett ypperligt tillfälle att testa BookBeats utbud innan du bestämmer om du vill bli prenumerant.

   Presentkort

   Ett finurligt tips om du vill spara pengar på din prenumeration är att använda dig utav BookBeats presentkort. Månadskostnaden blir faktiskt lägre om du köper ett presentkort på 1-, 2 eller 6 månader. Ett presentkort hos BookBeat kan alltså även vara en bra present till dig själv om du vill spara pengar. Desto fler månaders prenumeration du köper presentkortet för, desto billigare blir månadspriset.

   App

   Som prenumerant hos BookBeat rekommenderar vi dig att ladda ner deras app. Genom BookBeats app har du dygnet runt tillgång till deras fulla utbud samt en rad extrafunktioner som endast finns tillgängliga genom appen. Oavsett om du vill lyssna på ljudböcker eller läsa e-böcker gör du det bäst via appen.

   Storytel

   Precis som BookBeat erbjuder Storytel en tjänst där man kan lyssna på och läsa böcker elektroniskt via en app. Storytel erbjuder även två veckors gratis provanvändning av sin app, vilket BookBeat också gör. Båda tjänsterna har dessutom samma månadskostnad på 169 kr. BookBeat kan dock bli billigare om du köper presentkort men du kan inte betala med Eurobonus-poäng där. Välj det alternativ som passar dig bäst.

   E-böcker

   Även om BookBeat förmodligen är starkast sammankopplade med ljudböcker får du inte missa deras omfattande utbud av e-böcker. Månadspriset för din prenumeration ger dig alltså även tillgång till ett av marknadens största utbud av e-böcker. Gå in och kolla in sortimentet av e-böcker som du i tillägg till alla ljudböcker får tillgång till genom prenumerationen.

   Facebook

   Vill du hålla dig uppdaterad kring de senaste från BookBeat rekommenderar via att du följer BookBeat på deras sociala medier. Följ dem på Instagram och Facebook för att få information om nya lanseringar och kampanjer. Det är här du först får reda på nya böcker som adderas till sortimentet.

   En uppsjö av titlar

   Spänning eller poesi? Fantasy eller biografier? Den senaste topplistan eller tidlösa klassiker? I BookBeats imponerande bokhylla hittar du tiotusentals titlar och alla genrer du kan tänka dig. Har du snöat in dig på kriminalkomedier, mysdeckare eller klassiska kärleksromaner så har du många timmar av härliga ljudböcker att se fram emot. Du hittar dem snabbt och enkelt - och billigt - i din BookBeat app. Med en BookBeat kampanjkod kan du dessutom spara in på månadskostnaden för din prenumeration!

   Ingen bindningstid

   Du vet väl att du inte har någon bindningstid som prenumerant hos BookBeat? Du kan när som helst välja att säga upp din prenumeration om du skulle vilja det. Så du kan tryggt och säkert börja lyssna på obegränsat med böcker och säga upp prenumerationen om du skulle känna för det, utan att vara bunden till någon irriterande bindningstid.
   0
   Visa merVisa färre

   Populära böcker

   BookBeat har skapat en egen sida endast tillägnad deras mest populära böcker, både för lyssning och läsning. Genom att kolla in här först så kan du spara mycket tid på att leta efter en riktigt bra bok som passar dig eller en bok som du hört andra prata om. Om du vet vilka typer av böcker du gillar kan du titta bland de mest populära böckerna inom olika genrer och snabbt hitta en riktigt bra bok.
   0
   Visa merVisa färre
   17
   personer har besökt sidan idag
   16
   personer har sparat hos BookBeat idag
   21 dagarGratis
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Betygsätt

   Genomsnittsbetyget är 0 av 0 besökare.

   Testa BookBeat gratis

   Så testar du BookBeat gratis i 30 dagar

   Hos Bookbeat är det enkelt att spara för dig som vill ta del av alla ljudböcker online.
   • Som ny kund får du alltid 14 dagar gratis
   • Använd vår BookBeat rabattkod för att testa gratis i 30 dagar
   • Därefter kostar tjänsten 169 kr/månad. Låter det för dyrt? Inga problem, hitta någon i familjen eller en kompis att dela med då ni kan ha upp till fem enheter på samma konto.

   Så luta dig tillbaka i soffan eller hängmattan och lyssna till en avslappnade bok till det absolut bästa pris. Kom ihåg att om du inte är hemma att du kan ladda ner böcker så du kan lyssna offline så all datamängd inte tar slut.

   Flera användare

   Visste du att man kan 5 olika enheter kopplade till samma konto? Du kan alltså välja att dela ditt personliga konto med upp till fyra andra familjemedlemmar eller kompisar. Det innebär att du dels slipper potentiellt tjafs om ditt konto, men du har även möjligheten att spara pengar. Din familj slipper köpa individuella konton och ni kan dela kostnaden på konton som ni alla använder.
   2000
   Visa merVisa färre

   Lyssna offline

   Nu behöver du inte internet för att lyssna på en ljudbok, du kan även lyssna offline. Välj helt enkelt boken som du vill lyssna på offline genom att klicka på bokomslaget på BokBeats hemsida och sedan tryck du på Hämta under omslaget. Nu kan du enkelt njuta av en ljudbok, oavsett om du har internetuppkoppling eller inte.
   2000
   Visa merVisa färre

   Inga begränsningar

   Länge förbi är dagarna när man vart tvungen och springa till affären för att köpa den där spännande romanen eller höra favoritartistens nya album. Som BookBeat kund så får du lyssna och läsa precis hur mycket du vill för ett fast pris. Att du ska bli uttråkad eller inte hitta något för dig är inget du behöver oroa dig över. Hos BookBeat finns det över tiotusentals olika böcker och album, och deras sortiment uppdateras regelbundet med nyheter.
   2000
   Visa merVisa färre

   Sonos och Kindle

   BookBeat har inget samarbete med varken Sonos eller Kindle idag. Du kan dock alltid koppla din mobil till Sonos via Bluetooth för att lyssna. Om du äger Sonos-utrustning rekommenderar vi annars att du kollar in Storytel, som är tillgänglig i Sonos egen app, för bästa möjliga funktion.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Sådan funkar BookBeat

   BookBeat är ett enkelt sätt att spara pengar på ditt bokläsande och -lyssnande. För endast 169 kr i månaden kan du läsa och lyssna på så många böcker du vill och kan genom din mobil eller dator. För att använda BookBeat behöver du bara skapa ett konto och ladda ner appen, sen är det bara att läsa och lyssna på.
   2000
   Visa merVisa färre