via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Bubbleroom rabattkod

  Här finner du alla Bubbleroom kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  50krRabatt

  50 kr rabatt som välkomstpresent hos Bubbleroom

  En av Bubblerooms populäraste rabattkoder gav våra kunder 50 kr rabatt när de handlade på Bubbleroom för första gången. För att få tillgång till rabattkoden behövde man skapa en profil och koppla den till sin mejladress. Ett väldigt enkelt sätt för att ta del av denna rabattkod vilket det var många som gjorde.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Nyttig information om Bubbleroom

  Instagram

  Följ Bubbleroom på Instagram och anmäl dig till deras nyhetsbrev för att få en rabattkod på 10%. Genom att följa Bubbleroom på Instagram säkerställer du även att du aldrig mer missar en rabattkod. Dessutom bjuds du på en hel del inspiration i form av vackra bilder och samarbeten med bloggare som stylar plaggen.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till Bubblerooms nyhetsbrev och följ dem på Instagram för att få en rabattkod på 10%. Med nyhetsbrevet får du även regelbundna uppdateringar om nyheter, kampanjer och exklusiva erbjudanden. Att hitta bra deals blev plötsligt väldigt enkelt.

  Fri frakt

  Bubbleroom bjuder på fri frakt när du handlar för över 999 kr vid ett köp. Skulle du i efterhand ångra ditt köp kan du returnera eller byta varan. Retursedel skickas med i ditt paket så att du enkelt kan sända tillbaka produkter. Retur med den bifogade retursedeln kostar 45 kr och debiteras i efterhand.

  Spåra paketet

  Om din beställning skickas med paket har du även möjlighet att spåra det. Det gör du genom att göra en sökning på posten.se på det kollinummer du fått via mejl från Bubbleroom. Om din beställning istället skickas med varubrev, vilket oftast beror på en till antal eller volym mindre beställning kan du inte spåra den.

  Faktura

  Betalar du med faktura så kan du handla nu och betala senare. Vid betalning med faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr. Om betalningen inte kommer till Bubbleroom i rätt tid tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr. Fakturan skickas till dig nästkommande månad efter ditt köp. När du betalar med faktura görs en kreditkontroll och eventuellt även en kreditupplysning.

  Bli medlem

  "Det finns många fördelar med att bli medlem på Bubbleroom. Den främsta är att du får extra många bra rabattkoder. Du kan även tjäna pengar på att lägga ut begagnade kläder till försäljning i deras bloppis vilket är en kostnadsfri tjänst. Dessutom har du möjlighet att skriva i deras forum, kommentera deras produkter och sist men inte minst, starta din egen blogg.
  "

  Vackra klänningar

  Hos Bubbleroom hittar du din klänning för alla tillfällen, i alla prisklasser. Om du letar efter ett billigt kap bör du alltid sortera efter Lägsta pris. På det här sättet kan du spara in hundralappar på vackra klänningar. Har du riktigt tur så kan du fina klänningar från endast 100 kr. Så lämna inget åt slumpen, spara idag.

  Studentrabatt

  Är du studerande vid universitet? Då har du alltid möjlighet till 10% rabatt på hela Bubblerooms sortiment när du handlar för minst 100 kr. Här hittar du alltid snygga vardagsplagg, festklänningar, väskor och accessoarer, ofta med schyssta rabatter.
  0
  Visa merVisa färre

  Spara tid

  På Bubbleroom kan du alltid sortera produkterna du tittar på efter storlek, färg, pris och märke. På så sätt hittar du snabbt och enkelt det du faktiskt letar efter. Du hittar även de rabatter du söker snabbare och på så sätt sparar du tid när du är ute och fyndar.
  0
  Visa merVisa färre
  10
  personer har besökt sidan idag
  8
  personer har sparat hos Bubbleroom idag
  10%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Bli premiummedlem

  Få 5% med Bubbleroom rabattkod

  För att maximera ditt sparande hos Bubbleroom finns det bara en sak att göra - bli premiummedlem. När du blir premiummedlem får du:
  • 5% rabatt på alla varor
  • Fri frakt och dessutom fria returer, oavsett hur mycket du beställer för
  • 1 Glossybox som är värd minst 139 kronor.
  • Du får förtur till rean så du kan göra de bästa fynden
  • Inbjuden till VIP-event

  När du blir premiummedlem behöver du inte använda en Bubbleroom rabattkod. Din rabatt på 5% och fri frakt dras automatiskt i kassan och medlemskapet gäller i sex månader.

  Så enkelt är det få en Bubbleroom rabattkod

  Följ dessa 5 enkla steg där vi beskriver hur du löser in din rabattkod när du handlar kvinnligt mode via Bubbleroom.

  1. Inled med att kolla ut en lämplig rabattkod på vår sida för ditt stundande köp. Kopiera koden som du väljer, det är via denna kod som du erhåller rabatten på ditt köp.
  2. Besök Bubblesroom.se. När du klickade på koden öppnades automatiskt Bubblesrooms sida i en ny flik.
  3. Väl inne i butiken är det bara att inleda shoppandet. Är det ett särskilt plagg du är ute efter går du in under plaggets kategori i menyn, där du även kan filtrerar efter om du letar efter ett specifikt varumärke.
  4. För varje produkt du vill inhandla klickar du inne vid produktbeskrivningen på "Köp". Produkten hamnar nu i din varukorg. När du känner dig färdigshoppad klickar du på rubriken "Till kassan", längst uppe till höger på sidan.
  5. I kassan ser du nu en översikt över dina produkter. Är alla produkter du vill inhandla här är det nu dags att aktivera din rabattkod. För att du kunna använda rabattkoden behöver du som inte är medlem först bli medlem. Detta gör du genom att klicka på rubriken "Klicka här för att bli medlem".
  6. När du loggar in eller blivit medlem ser du nu ett fält med texten "Mata in presentkort eller rabattkod". Klistra i detta fält in koden som du kopierade i det första steget och klicka slutligen på "Skicka".

  Beloppet under "Att betala" till höger om fältet där du matade in rabattkoden har nu reducerats och du har du sparat in pengar på ditt köp.
  2000
  Visa merVisa färre

  Retur

  Levde varan som du beställde från Bubbleroom inte hundra procent upp till dina förväntningar? Oroa dig inte, du kan alltid returnera eller byta varor som du köpt från Bubbleroom. Nedan går vi steg för steg igenom hur du praktiskt går till väga om du vill göra en retur:
  • Packa varan i originalförpackningen, om du har den kvar. Använd annars en egen förpackning.
  • Fyll i retursedeln som kom med din beställning. Du får gärna ange returorsak och klistra på den på paketet.
  • Retursedeln är förbetald. Bubbleroom kommer efter mottagen retur debitera dig 45 kronor för frakten.
  • Ta din retur till ditt postkontor.

  Om du betalat för din beställning med betalkort så kommer Bubbleroom automatiskt återbetala ordervärdet till ditt konto när de mottagit returen.
  2000
  Visa merVisa färre

  Bröllop

  Går du eller någon du känner i giftastankar och planerar bröllop? På Bubbleroom kan du få hjälp och tips på klänningar till alla deltagare på bröllopet. Under kategorin "Wedding" på hemsidan finner du klänningsförslag för bland annat:
  • Bruden
  • Bröllopsgästen
  • Brudtärnan
  • Klänningar till möhippan

  Du finner även förslag på accessoarer att bära till bröllopet och smekmånaden.
  2000
  Visa merVisa färre

  #BubbleroomStyle

  Vill du visa upp din senaste outfit från Bubbleroom? Genom att tagga dina foton med #BubbleroomStyle kan du dela dina foton på Bubblerooms hemsida. Här hittar du såklart även andras outfits som du kan inspireras av och dessutom köpa direkt på hemsidan förutsatt att ingen annan har hunnit knipa de sista innan vill säga.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!