via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Caliroots rabattkod

  Här finner du alla Caliroots kuponger för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  15%Rabattkod

  Den bästa rabattkoden vi haft

  Den absolut bästa Caliroots rabattkoden som vi hittills har kunnat publicera var en kod som gav 15% på ALLT. Och då menar vi verkligen allt, hela sortimentet. Det enda kruxet var att rabattkoden endast kunde användas under 5 timmar. Skulle rabattkoden komma åter någon gång i framtiden är det såklart här du hittar den först av alla.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Våra bästa tips för dig som vill spara pengar

  Retur

  Du har alltid 30 dagars öppet köp och bytesrätt när du handlar från Caliroots webbutik. Det enda du behöver göra är att fylla i retursedeln och sedan skickas tillbaka din produkt till Caliroots. Vill du byta till en billigare produkt så betalar Caliroots helt enkelt tillbaka mellanskillnaden till ditt konto.

  Instagram

  Caliroots har ett välbesökt Instagram-konto med över 90.000 följare. Här delar de med sig av kommande produktsläpp, bakom kulisserna-bilder och framförallt information om aktuella kampanjer samt Caliroots rabattkoder som är aktiva under en kort tidsperiod. Det finns alltså många olika anledningar att följa Caliroots Instagram.

  Storleksguide

  Vi vet att det kan vara krångligt att veta exakt hur ett plagg man kollar på online faktiskt kommer passa. Som tur är har Caliroots en storleksguide som hjälper dig med just detta problem. Genom att använda storleksguiden kan du själva kolla exakt hur skorna, t-shirten eller solglasögonen kommer passa just dig.

  Billigste fraktalternativet

  När du handlar från Calirrots kan du välja mellan fyra olika fraktsätt. Det billigaste alternativet stavas Schenker, från vilka du endast behöver betala 39 kronor för frakten. Du kan också välja att hämta upp din beställning i en av Caliroots fysiska butiker. Då betalar du inte en krona för frakten. Vill du ändå få din beställning skickad till dig? Kolla om vi har en Caliroots rabattkod som ger fri frakt!

  Stort utbud av Yeezy-produkter

  Du känner vid det här laget förmodligen redan till Kanye Wests egna märke Yeezy. Hos Caliroots kan du just nu fynda ett flertalet plagg från Season 5-kollektionen till riktigt bra priser. Gå in direkt och kolla in det digra utbudet av bland annat sneakers, ryggsäckar, t-shirts, jeans och hoodies. Innan du köper något gör du som alltid rätt i att kolla om det finns en fungerande Caliroots rabattkod.
  5
  personer har besökt sidan idag
  10%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Kolla in Real deal

  Ett hett tips om du vill spara pengar

  Om du är ute efter att spara pengar rekommenderar vi dig verkligen att kolla in Caliroots Real Deal. Real Deal är där Caliroots samlar alla rabatterade produkter och även där du finner alla aktuella kampanjer. Ge Real Deal-kategorin ett besök var gång du är inne och handlar från Caliroots. Du kommer alltid att finna flertalet av Caliroots produktkategorier till rabatterat pris. Från Real Deal-kategorin kan du även välja att få samtliga rabatterade produkter presenterade för dig. Så gå in direkt och kolla in alla kampanjplagg, men glöm inte att du med en Caliroots rabattkod kan få ditt köp av rabatterade produkter ännu billigare till och med.

  Tre butiker på samma plattform

  Genom att besöka Caliroots webbutik kan du handla från inte mindre än tre olika webbutiker samtidigt, på samma plattform. På Caliroots.se kan du nämligen handla från:
  • Cali Streetwear
  • SFD Sneakers
  • C Premium Store

  Alla tre butiker drivs i Caliroots regi, så oavsett vilken butik du handlar från så läggs alla produkter i samma varukort och skickas med samma beställning. Superenkelt och smidigt alltså. Tänk dock på att alla Caliroots rabattkoder inte går att använda på alla butikerna. Kolla därför villkoren innan du väljer rabattkod.
  2000
  Visa merVisa färre

  Mystery Box

  Att köpa en Mystery Box är något vi rekommenderar den som inte är rädd för att testa nya plagg och samtidigt vill spara pengar. Mystery Box är nämligen en låda som du kan beställa från Caliroots innehållande en tjocktröja, två t-shirts och två kepsar. Dock vet du på förhand inte vilka plagg som inkluderas i boxen. Genom att ange din önskade storlek sätter Caliroots ihop en Mystery Box med plaggen, som sedan får bli en överraskning för dig när du öpnar lådan hemma. Priset för en Mystery Box är vanligen väldigt överkomligt. Men bara för det finns ingen anledning att inte kolla om du kan bruka en Caliroots rabattkod och spara in ännu mer pengar.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • Bodystore
  • Campadre
  • Ellos
  • Hotels.com
  • inkClub
  • Klockia
  • Lenson
  • Palora
  • WhiteAway
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!