via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en CDON rabattkod

  Här finner du alla CDON koder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  50krRabattkod

  Kunder sparade 50 kronor på valfri vara hos CDON

  På CDON får man ibland passa sig så att man inte lägger alltför mycket i kundkorgen. De säljer ju så otroligt mycket mer än musik och film, och du kan göra riktiga fynd. Vår i särklass mest populära CDON rabattkod var kanske enkel, men fantastiskt användbar och gav alla kunder 50 kronor i rabatt på vad de än ville handla. Vi förstår att det gick åt som smör i solsken.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Små tips som kan spara dig pengar hos CDON

  Studentrabatt

  Som student får du alltid 5% rabatt på alla dina köp på CDON via Mecenat och Studentkortet. Dessutom får du fri frakt när du handlar för över 100 kr samt gratis medlemskap i CDON:s förmånsklubb, CDON+. Se till att alltid logga in via ditt studentkort för att spara på dina CDON-köp!

  Kundtjänst

  Som kund kan du få hjälp på flera olika sätt med dina frågor online över chatten på hemsidan eller över mailen. På så sätt kan du både få snabba svar på de vanligaste frågorna men även personlig service när det behövs. Då sparar du tid på långa telefonköer och att få svar på de vanligast förekommande frågorna.

  Presentkort

  Behöver du få tag i en present snabbt? Skippa den tidskrävande rundan på stan och fixa ett presentkort på CDON istället. Du kan ladda det digitala presentkortet med upp till 2 000 kr och det levereras till mottagaren på mindre än en timme. En snabb, smidig och uppskattad present helt enkelt. Kolla även om du kan hitta en CDON rabattkod som kan göra ditt presentkort till en billigare affär.

  Företagskund

  Vill du handla å ditt företags vägnar? Hos CDON kan du enkelt registrera dig som företagskund på deras hemsida. Genom att även kontakta deras företagsavdelning via mejl kan du enkelt få rabatterade priser på större inköp till kontoret, presentkort och gåvor till dina anställda. En CDON kod även hjälpa dig att klippa extra kostnader för ditt företag.

  Ångerrätt

  CDON ger alla sina kunder en ångerrätt på 14 dagar. Det innebär att du får returnera eller byta en vara inom 14 dagar. Detta gör att du kan handla utan att behöva binda dig till ditt köp och undviker därmed onödiga kostnader för saker du faktiskt inte vill behålla.

  Hemleverans

  Om du beställer ett paket hos CDON som är tillräckligt litet för att rymmas i din brevlåda eller brevinkast så levereras varan direkt till dig. Men om paket ej ryms i brevinkastet så levereras den till närmsta utlämningsställe, givetvis utan någon tillkommande kostnad.

  Fynda Playstation 4

  På CDON kan du alltid köpa Playstation 4 till ett riktigt bra pris. Utöver CDON:s allmänt låga priser hittar du även olika versioner av konsolen till ett extra rabatterat pris, precis som ett stort antal tillhörande spel. Vi brukar även ha en återkommande CDON kod som ger dig rabatt på Playstation, så kolla alltid i menyn ovan om den är aktiv för tillfället. CDON har samlat alla spel inom olika prisintervaller så att du lätt kan hitta spel som passar din budget.

  Liknande rabatter från andra butiker

  3
  personer kollar på sidan
  19
  personer har sparat hos CDON idag
  5%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Spara in på dina CDON-köp

  Gå med i CDON+

  Ett medlemskap i Nordens största varuhus ger dig tillgång till hundratals butiker och miljontals produkter på en och samma plats och du sparar pengar varje gång du handlar. Dina medlemsförmåner som medlem i CDON+ är bland annat:

  • Fri frakt på alla köp över 100 kronor
  • Återbäring på alla dina köp
  • Veckans medlemspris. Alltid nya produkter till riktigt bra priser varje vecka.
  • Exklusiv information om CDON rabattkoder

  Medlemskapet kostar 299 kronor och gäller i 1 år. Om du handlar för minst 600 kronor i ett köp får du ett medlemskap i CDON+ för endast 199 kronor.

  Kolla in Bonustrappan

  Med CDONs bonustrappa får du bättre rabatter ju mer du handlar för. Bonustrappan börjar på 50 kr och fortsätter upp till 800 kr, vilket ger dig fri frakt på ditt köp. Se till att kolla in de olika stegen i bonustrappan för att få en riktigt bra rabatt på just det du vill ha och behöver, här kan du nämligen spara en hel del slantar.
  2000
  Visa merVisa färre

  CDON Marketplace

  Vill du att ditt företag ska nå fler? Med hjälp av CDON Marketplace kan du sälja dina varor genom CDON:s webshop och på så sätt nå upp till två miljoner kunder. Du sparar både tid och pengar på att slippa skapa en egen webshop och tjänar pengar på att snabbt och lätt nå just din målgrupp.
  2000
  Visa merVisa färre

  MIssa inte fyndhörnan

  I CDON:s Fyndhörna kan du, precis som namnet förtäljer, fynda ordentligt. Oftast är det ett enda exemplar som säljs och priset kan komma att sjunka ju längre varan är kvar i fyndhörnan. Varje produkt är märkt med det antal procent som priset sänkts med, så att du vet exakt hur bra deal du gör. Vårt tips är även att hålla koll på denna sida för att se om du med en CDON rabattkod kan få det bästa priset på det du söker.

  till att få det bästa priset på det du söker.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!