via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en City Gross rabattkod

  Här finner du alla City Gross kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  10%Rabatt

  10% med City Gross rabattkod

  Genom åren har vi kunnat erbjuda alla våra användare riktigt bra rabattkoder på delar eller hela City Gross sortiment. Till dags dato är dock den bästa rabattkoden som vi har haft på vår sida en kod som gav 10% rabatt på hela City Gross sortiment. Håll ögonen öppna om en likande rabattkoden kommer igen för vi gör vårt bästa för att få en liknande rabatt.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  City Gross enklaste sparval

  Annonsblad

  På jakt efter veckans rabatter i din lokala CityGross? På deras hemsida kan du alltid söka bland annonsbladen i alla Sveriges städer och kolla igenom vilka varor som är billigast denna vecka. Genom att planera din matvecka efter extrapriser i veckobladet kan du spara pengar som du kanske hellre vill lägga på annat.

  App

  Du har väl laddat ner City Gross appen? Appen uppdateras varje dag med dagsaktuella rabatter som skickas direkt till din telefon. Ladda ner den nu och håll dig uppdaterad om de bästa priserna. I appen kan du även välja att få notiser skickade till dig med dagfärska rabatter.

  House Brands

  Att välja City Gross egna märken är ett hett tips om du vill spara pengar. City Gross egna märken, Favorit och Budget, erbjuder varor av hög kvalitet till låga priser. 86% av City Gross kunder är positivt inställda till butikens varumärke och skulle handla hos dem igen. Allt som oftast är Citys Gross egna alternativ billigare än alternativet – så kom ihåg att alltid prisjämföra.

  Recept

  Brist på inspiration inför veckans matlådor och middagar? Citygross har samlat en mängd smak- och näringsrika recept på sin hemsida som inspirerar till matlagning. Speciellt bra är avsnittet Middag för 4 under 100-lappen där du hittar ett stort urval av recept som passar den mindre plånboken. Här kan du dessutom sortera efter lägsta portionspris, vilket vi tycker är extra smart.

  Sociala medier

  Följ City Gross på Facebook, Twitter och Instagram och få information om kampanjer och nya rabattkoder. City Gross sociala media-konton uppdateras dagligen så följ dem på alla plattformar för att hålla dig uppdaterad. Ett hett tips om du vill spara in på dina matvarukostnader.

  Hemkörning

  Nyfiken på att handla på nätet? Beställer du matvaror eller en färdig matkasse från CityGross kan du hämta upp den gratis på ditt närmaste CityGross. Om du istället väljer hemkörning kostar det 50 kr. Att handla på nätet kan vara ett smidigt sätt att spara både pengar och tid eftersom du har möjlighet att se vad du har hemma och på så sätt minska svinn och dubbletter.

  City Gross rabattkoder i annonsbladet

  City Gross har alltid rabatter på olika delar av sitt sortiment som du kan hitta både i din lokala butik och i deras annonsblad i butik och på nätet. I annonsbladet hittar du även rabattkuponger som du kan klippa ut och ta med och använda i butiken. City Gross bidrar med massor av möjligheter att spara pengar på veckans matinköp, helt enkelt.
  0
  Visa merVisa färre

  Fördelar med matkassar

  Att beställa färdiga matkassar till dörren är så enkelt och praktiskt att alla borde prova. Här är våra starkaste tips på varför du borde ge det ett försök:

  • Du sparar tid när du inte behöver planera samt fara och handla maten
  • Du får en fräsch och varierad kost men spännande recept
  • Sparar pengar genom att du inte gör dem där impulsköpen
  • Skona miljön lite. Låt bilen stå och låt maten komma till dig

  Vad väntar du på? Välj din matkasse idag och prova nu.
  0
  Visa merVisa färre

  Mängder av goda, roliga och prisvärda matkassar

  City Gross har verkligen satsat på matkassar. Fler och fler inser hur fantastiskt smidigt det är att få hem färdigpackade matkassar med tillhörande recept. Fördelarna är många både för plånbok, hälsa och miljö - och det finns en kasse för alla smaker. Hos City Gross kan du testa Bamses Barnkasse, Ekologisk, Flexitarian, Vegetarisk, Glutenfri, Viktväktarna m.fl. Och kanske den roligaste ‘Tina knackar på’-kassen! Då och då kan du på vår sida finna en City Gross rabattkod som ger rabatt på just matkassar - håll utkik!
  21
  personer har besökt sidan idag
  9
  personer har sparat hos City Gross idag
  200 krRabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Matkassar som passar alla

  200 kr rabatt

  Du sparar pengar genom att köpa dina matvaror tillsammans, vilket City Gross gör för dig. Oavsett vilken diet du önskar kan City Gross göra det billigare för dig genom följande:
  • Barnkasse, för dig med barn som vill ha snabb med näringsrika måltider
  • En matlåda som är helt glutenfri
  • Laktosfri för den laktosintoleranta
  • Vegetarisk matlåda med massor av färska grönskar

  Allt detta bara ännu billigare än i matvaruaffären.

  Vill du ha det ännu billigare? Du kan beställa en prova på kasse som ny kund och spara 200 kr. Detta pris kan vara upp till 35% billigare än det ursprungliga priset. Om du inte är ny kund kan du använda en City Gross rabattkod och spara 100 kr.

  Förmånskortet ger dig rabatter

  Med City Gross förmånskort får du många fördelar:
  • Du får dubbelt så många prissänkta varor varje vecka. Allt du behöver göra är att aktivera ditt förmånskort för att ta del av alla City Gross rabattkoder.
  • I deras fysiska butik får du mera rabatter om du scannar varorna själva. Det ska löna sig om du gör jobbet själv.
  • Några gånger per år är det extra förmånligt och du får då extra rabatt och det kommer vara olika aktiviteter i butiken.
  • Du får även fördelaktiga rabattkoder från alla City Gross partners, bland andra Glitter, Scanlines, Granit och Sembo.
  • De fyller konstant på med nya City Gross rabattkoder och kampanjer. In och fynda!
  2000
  Visa merVisa färre

  Catering

  City Gross erbjuder en otrolig smarrig catering med fantastiska uppläggningar, kvalitativ service och utsökta rätter. Många väljer att beställa catering till kontorsluncher och konferenser, men du kan även beställa till privata bruncher och fester. Eftersom du själv bestämmer hur mycket du vill beställa så passar deras catering alla plånböcker och tillfällen.
  2000
  Visa merVisa färre

  Viktväktarkasse

  Det kan vara svårt att hitta rätt produkter i bantningsdjungeln. Med ett överflöd av varor, nya märken och olika metoder så är det inte enkelt att orientera sig och faktiskt hitta vad som funkar. När du prenumererar på City Gross viktväktarkassen så är alla produkterna som blir hemskickade till dig utvalda av en utbildad dietist. Förbi är tiden när du köpte dyra juicer och ineffektiva bars. Som prenumerant på viktväktarkassen vet du att du får god och hälsosam mat som är värd dina pengar.
  2000
  Visa merVisa färre

  Tårtor direkt till dörren

  City Gross ger alla sina kunder möjlighet att få deras läckra tårtor levererade ända fram till dörren. Med hemleverans sparar du bland annat tid och energi på att åka fram och tillbaka till affären för att hämta din tårta. För att se om du har möjlighet att ta del av denna tjänst kan du använda dig av hemsidan eller kontakta din närmaste butik så får du reda på om och vilka dagar som du kan få hemleverans på.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  Andra matkassar online

  Om du gillade City Gross koncept men vill prova någon annan mataffär som har lite andra upplägg, priser eller utbud så kan du kolla in butikerna nedan:

  • ICA matkasse
  • Coop matkasse
  • Linas matkasse
  2000
  Visa merVisa färre