Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en City Gross rabattkod

   Här finner du alla City Gross kampanjkoder för 2018

   Till butiken

   Laga mat till hela familjen - spara 100 kr på middagen med en City Gross rabattkod

   Visa koden

   Spara på frakten med vår City Gross rabattkod

   Visa koden

   Skaffa förmånskortet hos City Gross och få 50% massvis med produkter

   Visa rabatten

   Missa inte året julbakskasse från City Gross - endast 599 kr för 8 pers

   Visa rabatten

   Prova på pris - 399 kr för Bamsekassen

   Visa rabatten

   Handla Billiga Kassen för 299 kr just nu!

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   10%Rabatt

   10% med City Gross rabattkod

   Genom åren har vi kunnat erbjuda alla våra användare riktigt bra rabattkoder på delar eller hela City Gross sortiment. Till dags dato är dock den bästa rabattkoden som vi har haft på vår sida en kod som gav 10% rabatt på hela City Gross sortiment. Håll ögonen öppna om en liknade rabattkoden kommer igen för vi gör vårt bästa för att få en liknande rabatt.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Handla din ViktVäktarkasse för 100 kr billigare med City Gross rabattkod
   Visa koden
   Få 100 kr rabatt på Billiga kassen med City Gross rabattkod
   Visa koden
   Förenkla veckan med Snabba ViktVäktarkassen - spara 100 kr med City Gross kampanjkod
   Visa koden
   För endast 299 kr får du billiga matkassen för 4 personer, 4 middagar
   Visa rabatten
   Nu finns Snabba ViktVäktarkassen med prova-på-pris, endast 449 kr
   Visa rabatten

   City Gross enklaste sparval

   Annonsblad

   På jakt efter veckans rabatter i din lokala CityGross? På deras hemsida kan du alltid söka bland annonsbladen i alla Sveriges städer och kolla igenom vilka varor som är billigast denna vecka. Genom att planera din matvecka efter extrapriser i veckobladet kan du spara pengar som du kanske hellre vill lägga på annat.

   App

   Du har väl laddat ner City Gross appen? Appen uppdateras varje dag med dagsaktuella rabatter som skickas direkt till din telefon. Ladda ner den nu och håll dig uppdaterad om de bästa priserna. I appen kan du även välja att få notiser skickade till dig med dagfärska rabatter.

   House Brands

   Att välja City Gross egna märken är ett hett tips om du vill spara pengar. City Gross egna märken, Favorit och Budget, erbjuder varor av hög kvalitet till låga priser. 86% av City Gross kunder är positivt inställda till butikens varumärke och skulle handla hos dem igen. Allt som oftast är Citys Gross egna alternativ billigare än alternativet – så kom ihåg att alltid prisjämföra.

   Recept

   Brist på inspiration inför veckans matlådor och middagar? City Gross har samlat en mängd smak- och näringsrika recept på sin hemsida som inspirerar till matlagning. Speciellt bra är avsnittet Middag för 4 under 100-lappen där du hittar ett stort urval av recept som passar den mindre plånboken. Här kan du dessutom sortera efter lägsta portionspris, vilket vi tycker är extra smart.

   Sociala medier

   Följ City Gross på Facebook, Twitter och Instagram och få information om kampanjer och nya rabattkoder. City Gross sociala media-konton uppdateras dagligen så följ dem på alla plattformar för att hålla dig uppdaterad och inspirerad. Ett hett tips om du vill spara in på dina matvarukostnader.

   Hemkörning

   Nyfiken på att handla på nätet? Beställer du matvaror eller en färdig matkasse från City Gross kan du hämta upp den gratis på ditt närmaste City Gross. Om du istället väljer hemkörning kostar det 50 kr. Att handla på nätet kan vara ett smidigt sätt att spara både pengar och tid eftersom du har möjlighet att se vad du har hemma och på så sätt minska svinn och dubbletter.

   City Gross rabattkoder i annonsbladet

   City Gross har alltid rabatter på olika delar av sitt sortiment som du kan hitta både i din lokala butik och i deras annonsblad i butik och på nätet. I annonsbladet hittar du även rabattkuponger som du kan klippa ut och ta med och använda i butiken. City Gross bidrar med massor av möjligheter att spara pengar på veckans matinköp, helt enkelt.
   0
   Visa merVisa färre

   Fördelar med matkassar

   Att beställa färdiga matkassar till dörren är så enkelt och praktiskt att alla borde prova. Här är våra starkaste tips på varför du borde ge det ett försök:

   • Du sparar tid när du inte behöver planera samt fara och handla maten
   • Du får en fräsch och varierad kost men spännande recept
   • Sparar pengar genom att du inte gör dem där impulsköpen
   • Skona miljön lite. Låt bilen stå och låt maten komma till dig

   Vad väntar du på? Välj din matkasse idag och prova nu.
   0
   Visa merVisa färre

   Mängder av goda, roliga och prisvärda matkassar

   City Gross har verkligen satsat på matkassar. Fler och fler inser hur fantastiskt smidigt det är att få hem färdigpackade matkassar med tillhörande recept. Fördelarna är många både för plånbok, hälsa och miljö - och det finns en kasse för alla smaker. Hos City Gross kan du testa Bamses Barnkasse, Ekologisk, Flexitarian, Vegetarisk, Glutenfri, Viktväktarna m.fl. Och kanske den roligaste ‘Tina knackar på’-kassen! Då och då kan du på vår sida finna en City Gross rabattkod som ger rabatt på just matkassar - håll utkik!
   21
   personer har besökt sidan idag
   9
   personer har sparat hos City Gross idag
   100krRabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Matkassar som passar alla

   4 middagar, 4 personer - 200 kr rabatt

   Gross matkassar. Du köper då dina matvaror tillsammans i ett köp och City Gross hjälper dig att sätta ihop kassen. Oavsett vilken diet du önskar kan City Gross göra det billigare för dig genom följande:

   • Barnkasse: en kasse för dig med barn, som är i behov av snabba och näringsrika måltider
   • En matkasse som är helt glutenfri
   • Laktosfri kasse för de laktosintoleranta
   • Vegetarisk matlåda med massor av färska grönsaker och nyttigheter

   Allt detta för det bästa priset och billigare än i mataffären.

   Vill du ha det ännu billigare? Du kan beställa en prova-på-kasse som ny kund och spara 200 kr. Detta pris kan vara upp till 35% billigare än det ursprungliga priset. Om du inte är ny kund kan du använda en City Gross rabattkod och spara 100 kronor på din nästa matkasse.

   Förmånskortet ger dig rabatter

   Med City Gross förmånskort får du många fördelar:

   • Du får dubbelt så många prissänkta varor varje vecka. Allt du behöver göra är att aktivera ditt förmånskort för att ta del av alla City Gross rabattkoder.
   • I deras fysiska butik får du mera rabatter om du scannar varorna själva. Det ska löna sig om du gör jobbet själv, du sparar både tid och pengar.
   • Några gånger per år är det extra förmånligt och du får då extra rabatt och det kommer vara olika aktiviteter i butiken.
   • Du får även fördelaktiga rabattkoder från alla City Gross partners. Där finner du bland andra Glitter, Scandlines, Granit, Allers tidningar och Sembo.
   • De fyller konstant på med nya City Gross rabattkoder och kampanjer. In och fynda!
   2000
   Visa merVisa färre

   Catering

   City Gross erbjuder en otrolig smarrig catering med fantastiska uppläggningar, kvalitativ service och utsökta rätter. Många väljer att beställa catering till kontorsluncher och konferenser, men du kan även beställa till privata bruncher och fester. Eftersom du själv bestämmer hur mycket du vill beställa så passar deras catering alla plånböcker och tillfällen.
   2000
   Visa merVisa färre

   Viktväktarkasse

   Det kan vara svårt att hitta rätt produkter i bantningsdjungeln. Med ett överflöd av varor, nya märken och olika metoder så är det inte enkelt att orientera sig och faktiskt hitta vad som funkar. När du prenumererar på City Gross ViktVäktarkassen så är alla produkterna som blir hemskickade till dig utvalda av en utbildad dietist. Förbi är tiden när du köpte dyra juicer och ineffektiva bars. Som prenumerant på ViktVäktarkassen vet du att du får god och hälsosam mat som är värd dina pengar.

   Som medlem hos City Gross brukar det trilla ner en rabattkod för ViktVäktarnas matkasse i din inkorg. Ett tips är att hålla utkik så du inte missar att spara ett par hundralappar på en City Gross rabatt!
   2000
   Visa merVisa färre

   Tårtor direkt till dörren

   City Gross ger alla sina kunder möjlighet att få deras läckra tårtor levererade ända fram till dörren. Med hemleverans sparar du bland annat tid och energi på att åka fram och tillbaka till affären för att hämta din tårta. För att se om du har möjlighet att ta del av denna tjänst kan du använda dig av hemsidan eller kontakta din närmaste butik så får du reda på om och vilka dagar som du kan få hemleverans på.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Andra matkassar online

   Om du gillade City Gross koncept men vill prova någon annan mataffär som har lite andra upplägg, priser eller utbud så kan du kolla in butikerna nedan:

   • ICA matkasse
   • Coop matkasse
   • Linas matkasse
   2000
   Visa merVisa färre