via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Däckonline rabattkod

  Här finner du alla Däckonline kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  4%Rabatt

  Vår Däckonline rabattkod gav 4% rabatt på däck

  När tiden är kommen för däckbyte så står Däckonline vid din sida speciellt när det kommer till schyssta rabatter. Genom oss kunde mängder av bilägare utnyttja en rabattkod för 4% rabatt på deras miljödäck. Våra kunder sparade inte bara pengar vid själva köpet utan sparar troligtvis fortfarande idag tack vara miljödäckens bensinsparande egenskaper.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Mer tips om Däckonline

  30 dagars ångerrätt

  Enligt lag har du alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar varor online, men Däckonline vill ge sina kunder ännu mer tid för att du som kund ska vara nöjd med ditt köp. Du får därför 30 dagar att ångra dig efter att du mottagit dina varor, utan att behöva uppge några skäl. Varorna behöver dock vara i oförändrat skick.

  Call-Back-Service

  Vill du komma i kontakt med Däckonline men har ingen lust att stå i telefonkö? Genom att använda Däckonlines ”ring-tillbaka” service kan du spara tid genom att fylla i ditt telefonnummer och tidpunkt du vill bli uppringd på så ringer Däckonline upp dig på angiven tidpunkt. Ett utmärkt sätt att slippa spendera tid i telefonkö.

  Däckbyten

  När du handlar däck från Däckonline kan du välja att låta dem montera däcken åt dig. Däckonline har totalt 1500 monteringsstationer över hela landet, i städer som Helsingborg, Eslöv och Motala bland många flera. På hemsidan kan du fylla i ditt postnummer och hitta den monteringsstation som ligger närmast dig. Var även uppmärksam på Däckonline rabattkoder som kan spara dig pengar på däckbytet.

  Expertråd

  Via Däckonlines hemsida kan du få expertråd kring vilka däck som passar din bil bäst. Att köpa fel däck kan vara kostsamt och slita på ditt fordon så kolla alltid med Däckonline innan du köper nya däck. Det enda du behöver göra är att ange tillverkare, modell och modellbeteckning så återkommer Däckonline med passande däck samt däckstorlek.

  Fri frakt

  När du gör en order på däckonline.se så skickar de dina varor direkt till den adress eller det utlämningsställe som du valt - utan extra kostnad. Det är också smidigt att däcken kan levereras till din bilverkstad/monteringsstation. Beställer du hela hjul så tillkommer dock en enskild fraktkostnad för dessa.

  Spara pengar på Olja

  Däckonline har ett stort och brett utbud av oljor och oljetillsatser. Om du vet vad du är ute efter så kan du snabbare hitta rätt produkt genom sökfiltret "Produktsök". Är du inte lika säker kan du alltid söka efter biluppgifter, där du fyller i bilmärke, modell och serie, för att se ett urval anpassat för just ditt fordon. För att få mest för pengarna är en 5-liters dunk billigare i längden än 1-liters. Kolla även om du hittar en Däckonline rabattkod för specifikt köp av olja - för att göra ditt köp billigare.
  1500Stationärer
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Spara tid och pengar med Däckonline

  Många fördelar

  Hos Däckonline hittar du alla de däck och tillbehör du behöver till bästa möjliga pris. På deras startsida kan du även anmäla dig till deras nyhetsbrev för att få de bästa Däckonline rabattkoderna direkt till din inbox.

  Spara din tid och dina pengar med deras förmånliga service:
  • Fri frakt
  • Snabb leverans inom 3-5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress, hem till dig eller verkstad

  Deras utmärkta kundsupport hjälper dig mer än gärna att ta reda på vilka däck som krävs för ditt fordon. Snabbast går det via telefon.

  Sök med registreringsnummer

  Att hitta rätt däck till ditt fordon är inte svårt hos däckonline. Ange ditt fordons registreringsnummer så rekommenderar däckonlines sökmotor alla däck de har i deras utbud som funkar till din bil. Denna funktion sparar dig tid men kan även spara dig pengar, då du får en överblick av alla olika märken och prisklasser du kan välja mellan.
  2000
  Visa merVisa färre

  Sälj din bil enkelt

  Däckonline hjälper dig att sälja din bil till ett bra pris som är bedömt av erfaren personal. Du slipper anställa en dyr bilförsäljare eller lägga in all tid som det tar att sälja ett fordon. För att få hjälp med försäljning av ditt fordon så fyller du i följande uppgifter:

  • Märke på ditt fordon
  • Modell av fordon
  • Din årsmodell
  • Vilken variant du har
  • Hur många kilometer ditt fordon kört
  • Personliga uppgifter

  Däckonline hjälper dig sedan att avregistrera ditt fordon och efter att kontraktet har blivit undertecknat av köparen så kommer du få pengarna omgående. Enklare än såhär blir det inte!
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!