via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Expedia rabattkod

  Här finner du alla Expedia kuponger för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  10%Rabatt

  Boka hotell med Expedia rabattkod och spara 10%

  En riktigt bra rabatt hos Expedia var en 10% rabattkod för köp av hotellvistelse och flyg. Våra besökare kunde då få ett extra bra pris på sin kommande resa. De som använde rabattkoden på både flyg och hotell som en paketresa fick pengar över till lite härlig shopping eller en extra middag eller två.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  De bästa Expedia-spartipsen

  Expedia+

  Som medlem i Expedia+ får du tillgång till exklusiva medlemserbjudanden och bonuskampanjer. Medlemskapet är helt gratis och ger dig tillgång till specialerbjudanden med kraftigt rabatterade priser. Du kan även boka resor med dina medlemspoäng och rabattkoder. Du börjar som Blue+ medlem och kan sedan gå upp i nivåer för att få ännu bättre förmåner.

  Paketresor

  Som medlem i Expedia+ får du även dagligen förmånliga paketerbjudanden med utresa från din närmaste flygplats. För paketerbjudandena kan du få upp till 100% rabatt på hotell. Genom Expedias prisgaranti får du även om du bokar flyg och hotell samtidigt och hittar ett lägre pris på en annan webbplats inom 48 timmar tillbaka mellanskillnaden.

  Avbokning

  De flesta hotellbokningar som du gör via Expedia kan av- eller ombokas helt utan kostnad. Du kan alltid avboka genom att ringa eller göra det online på nätet, men du kan inte avboka via mail. Se bara till att avboka din resa eller vistelse i tid, annars kan Expedia kräva dig på en kompensationsavgift.

  App

  Genom Expedias app får du tillgång till exklusiva rabattkoder som inte publiceras på hemsidan. Expedia har stundvis kampanjer som ger dig dubbla poäng när du bokar via appen eller ger dig 10% rabatt när du anger en specifik rabattkod. Boka din resa idag via appen eller plattan.

  Weekendresor

  Dags för en weekend på annan ort? På Expedia kan du söka speciellt efter weekendresor där du väljer mellan att boka hotell eller flyg eller ett paketpris som inkluderar både hotell och flyg. När du gjort din sökning får du en mängd alternativ att välja på, ofta med extra rabatterade priser. Om du inte vet vart eller när du vill åka iväg har Expedia även sammanställt ett stort antal alternativ på resedatum och destinationer, allt för att du ska få det bästa möjliga priset.

  Kundtjänst

  Expedias kundtjänst omfattar telefon, mejl och hemsida. På deras hemsida kan du läsa svaren på flera ofta förekommande frågor kring resor, bagage och visum. Om du har en fråga som inte behandlas på hemsidan kan du kontakta Expedia via telefon eller mejl. För snabbast möjliga svar kan du ringa kundtjänsten som är tillgänglig dagtid både vardag och helg. Om ditt ärende inte är alltför brådskande kan du mejla din fråga så får du alltid svar inom 48 timmar.

  Boka flyg och hotell billigt

  Expedia.se samlar alla bästa kampanjerna på flyg, hotell och biluthyrning. På sidan kan du själv sy ihop din resa med transport och destination, så ser Expedia sedan till att du får de bästa möjliga alternativen och rabatterna. Paketresor med flyg och hotell ger oftast det absolut lägsta priset. Så vad väntar du på? Gå in och sätt ihop din nästa resa!

  Boka upplevelser

  Nu kan du uppleva världen men Expedia. På deras hemsida kan du under fliken Upplevelser skriva in var du vill semestra och under vilken period. Då får du förslag på spännande aktiviteter och vad de kostar att göra. Allt från rundturer till adrenalinpumpande utmaningar.
  0
  Visa merVisa färre
  35
  personer har besökt sidan denna vecka
  10%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Betygsätt

  Genomsnittsbetyget är 4.20 av 10 besökare.

  Spara på din bokning

  Lägsta priset med Expedia rabattkoder

  Följ vår enkla guide för att få billigast flyg och hotell hos Expedia:
  • Försök att resa på tisdagar och undvik fredagar och söndagar
  • Boka din resa minst 6 veckor i förväg
  • Om du bokar hotell och flyg samtidigt får du oftast mycket bättre pris
  • Missa inte Expedia+ för att få 10% rabatt
  • Om du inte bokar 6 veckor i förväg, boka sista-minuten resor
  • Använd våra Expedia rabattkoder som kan ge dig 10% rabatt
  • Kolla om ditt kreditkort ger några fördelar, ofta i form av bonuspoäng du kan använda till annat.

  Så enkelt är det att få lägre pris på ditt boende och flyg via Expedia. Trevlig semester önskar vi dig!

  Sista-minuten resor

  Är du ute i sista minuten eller plötsligt fått suget efter att resa? Expedia listar på sin hemsida riktigt bra sista minuten-priser på restresor inom:
  • Flyg
  • Hotell
  • Paketresor

  Samtliga är kraftigt rabatterade från ordinarie pris. Glöm inte att kolla in Expedias sista-minuten resor om du vill spara stora pengar. Ta chansen att vara lite spontan och boka en resa idag så kan du befinna dig på din drömdestination redan imorgon!
  2000
  Visa merVisa färre

  Så funkar Expedia rabattkoder

  På detta sättet använder du din rabattkod för att få din paketresa eller hotell billigare. Genom denna guide tar vi dig steg för steg igenom exakt hur du använder din rabattkod.
  1. Spara rabattkod (enklast med kortkommandot ctrl + c) som du hittat ovan på vår sida.
  2. Klicka dig in på Expedias hemsida.
  3. Välj den paketresa (flyg och hotell) eller enbart hotell till destinationen dit du vill resa. Fyll i datum för incheckning och/eller utresa samt utcheckning och/eller hemresa.

  Kom ihåg att du inte kan använda rabattkoder för endast flyg hos Expedia. Flyg måste kombineras med hotell för att du ska kunna använda din rabattkod. För enbart hotell kan du såklart bruka din rabattkod.

  4. Klicka på "Boka" till höger om paketresan eller hotellet som du bestämt dig för.
  5. Under fältet där du fyllt i dina person- samt kontaktuppgifter finner du rubriken "Ange en kupongkod". Klicka på rubriken och klistra in rabattkoden från vår sida och klicka sedan på "Tillämpa kupong".
  6. Totalbeloppet för din beställning har nu uppdaterats och du har sparat pengar på din bokning.
  2000
  Visa merVisa färre

  Billiga hyrbilar

  För dig som inte bara vill vara på ett ställe under hela semestern så är ett smidigt och billigt sätt med Expedia att ta sig runt med en hyrbil. Hos Expedia kan du välja var du var du vill hämta upp bilen och om du ska lämna av den på samma ställe eller på någon annan station. Det bästa med detta är givetvis att det inte behöver kosta skjortan om du bokar bil och vilken period du vill hyra bilen, i förväg. Några fördelar med att hyra din bil genom Expedia är följande:
  • Du kan boka din hyrbil till flygplatsen till din destination så att en körklar bil väntar på dig när du landar.
  • Ett stort antal hämtnings- och inlämningsställen.
  • Expedia samarbetar med flertalet pålitliga hyrbilsleverantörer.
  • Du kan spara mer på din hyrbil med en Expedia kupong
  2000
  Visa merVisa färre

  Res billigt till London

  Med Expedias söktjänst hittar du alla de bästa rabatterna för din resa till London. Hos Expedia kan du boka den optimala kombinationen av flyg, hotell och hyrbil till de bästa priserna. Om du inte har några planer i staden än kan du även söka på saker att göra och få fram de mest uppskattade aktiviteterna - ofta till rabatterade priser.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  Semesterboende över hela världen

  Äntligen tid för semester? Då är det kanske dags att leta efter ett semesterhus. Med Expedia kan du söka på både små och stora hus och lägenheter i hela världen, ofta till rabatterade priser. Här hittar du allt från fantastiska villor i Toscana och mysiga studios i Paris, perfekt för den stundande ledigheten!
  2000
  Visa merVisa färre