Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Flixbus rabattkod

   Här finner du alla Flixbus värdekuponger för 2019

   Till butiken

   Ladda ner Flixbus-appen för exklusiva rabatter och aktuell information om din resa

   Visa rabatten

   Boka billiga bussresor för 29 kr

   Visa rabatten

   Res med Flixbus från endast 29 kr

   Visa rabatten

   Boka bussresor runt Skandinavien från 29 kr

   Visa rabatten

   Res mellan Stockholm och Oslo från 129 kr med Flixbus

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   30%Rabattkod

   Vår mest populära Flixbus rabattkod

   Den mest populära rabattkoden som vi haft nöjet att erbjuda våra användare var en kod som gav 30% rabatt på samtliga resor inom hela Sverige. Koden gällde endast i två dagar. Håll utkik om en liknande kod skulle dyka upp igen!

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Boka din jul- och nyårsresa från endast 69 kr hos Flixbus
   Visa rabatten
   Res snabbare och billigare med nattbussen hos Flixbus!
   Visa rabatten
   Res mellan Stockholm och Göteborg från 189 kr
   Visa rabatten
   Riktigt billiga resor från 29 kr med Flixbus
   Visa rabatten

   Spartips som gör din resa billigast möjlig

   Nyhetsbrev

   Vill du vara först med att ta del av Flixbus specialerbjudanden, gratisresor och nyheter? Se då till att registrera dig för deras nyhetsbrev eller följ Flixbus på Facebook och håll dig på så vis uppdaterad. Genom nyhetsbrevet får du även information om de senaste Flixbus värdekupongerna och kan spara in pengar på din resa. Vissa biljetter går åt som smör i solsken, så du kan behöva vara snabb när du ser ett riktigt bra pris.

   Bussapp

   Ofta är det smidigast och bekvämast att bara öppna en app och boka. Om du laddar ner Flixbus kostnadsfria app i App Store eller Google Play, så kan du enkelt boka nästa resa var du än befinner dig. Så länge du har batteri och internet. Via appen blir du även informerat om nya Flixbus värdekuponger som släpps då och då. Ibland lönar det sig att vara snabb och boka när nya biljetter släpps.

   Klimattillägg

   Spara både pengar och miljö. Att resa med buss är betydligt miljövänligare än att resa med bil. FlixBus bussar är bränslesnåla och sparsamma när det gäller utsläpp av växthusgaser. Du kan dessutom enkelt kompensera för de utsläpp som alstras av din resa genom att bocka i klimattillägg när du bokar resan.

   Gratis restips

   Med FlixBus kan du nå över 1.200 europeiska destinationer. Och på flixbus.se delar de med sig av gratis restips för inspiration och för att du ska hitta något som passar just dig. De tipsar gärna om allt från shopping, nöjesfält, skidorter, Oktoberfest, julmarknader och nyårsfiranden. Vad passar dig bäst?

   Prisgaranti

   Flixbus garanterar bussresor som är oslagbart förmånliga och bekväma. Med biljetter från 49 kronor, reducerade priser för barn, gratis resa för ledsagare till passagerare med funktionsnedsättning, gratis WiFi, gratis bagage, barnvagnstransport och grupprabatter - är de en fantastisk resepartner. Glöm inte heller att kolla om det finns en Flixbus rabattkod som kan reducera priset på din resa ytterligare!

   Omboka och avboka

   På Flixbus hemsida, under "Ändra/avboka bokning", kan du enkelt boka om eller avboka en resa fram till 15 minuter före avfart. Tänk på att de tar ut en avbokningsavgift på 10 kr per passagerare och resa för varje avbokning. Att ändra namn och telefonnummer är kostnadsfritt. Du får då ett nytt bokningsnummer.

   Res billigt mellan Malmö-Berlin

   Ett av de smidigaste, billigaste och bekvämaste sätten att åka till Berlin är med buss från Malmö. Direktbussen från Malmö till Berlin tar 8-10 timmar, och du kan välja att resa både dagtid och natt. De flesta biljetterna ligger omkring 200-300 kronor. Men du kan också få tag på ännu billigare, särskilt om du har en Flixbus rabattkod. Bussarna har bekväma säten, toalett, gratis WiFi och eluttag.

   Liknande rabatter från andra butiker

   13
   personer har besökt sidan denna vecka
   65%Rabatt
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Spara tid och pengar

   Spartips

   Är du på jakt efter en billig resa i Europa eller på hemmaplan? Hos Flixbus kan du få tag på riktigt billiga bussbiljetter. Börja med att kolla vilka Flixbus rabattkoder som är aktuella just nu. Vissa bussresor kan kosta så lite som 29 kronor! Fördelar med Flixbus:
   • Du slipper krångla med flygplatser och en massa kö- och väntetid - med buss är det bara att stiga på och stiga av.
   • Du kan boka av och om din resa fram till 15 minuter före avresan. Flexibelt, smidigt och billigt!
   • Flixbus gröna bussar är miljövänliga.
   • Du har plötsligt råd med årets bästa weekendresa.

   Spara som grupp

   Är ni en grupp som ska ge er iväg på resa? Flixbus erbjuder då två olika alternativ:
   1. Är ni mellan 3 och 40 personer så kan ni boka linjebuss-biljetter med rabatterade gruppriser. Se bara till att förboka minst en dag före avresa.
   2. Skulle er destination inte finnas att välja mellan i det vanliga körschemat så kan ni hyra en egen buss med förare, till riktigt bra priser. Flixbus fixar med upphämtning vid dörren, transport direkt till destinationen och på förfrågan även användning av bussen på destinationen. Otroligt smidigt, flexibelt och prisvärt.
   2000
   Visa merVisa färre

   Reducerat pris för barn

   Barn reser alltid med reducerat pris och du bokar en barnbiljett (upp till 10 år) tillsammans med en vuxen. Ibland kan rabattbiljetter vara ännu billigare än barnpriset och då visas istället rabattpriset, så att du alltid bokar till lägsta pris. Du kan även ta med barnvagn utan extra kostnad, om du meddelar Flixbus i förväg. Barnstolar som du fäster i tvåpunktsbältet måste du ta med själv.
   2000
   Visa merVisa färre

   Ge bort ett presentkort

   Känner du någon som skulle bli superglad för en city-resa i Europa eller kanske bara för en biljett mellan Stockholm och Göteborg? Med Flixbus presentkort - värt 89 kronor, 229 kronor eller 449 kronor - kan du bjuda på resan. Mottagaren får en kod och fyller helt enkelt i den när hen bokar sin resa på flixbus.se. Ibland släpps även exklusiva Flixbus rabattkoder och speciella värdekuponger. Så håll utkik.
   2000
   Visa merVisa färre

   Kundservice

   Om du har frågor och vill komma i kontakt med kundservice så sparar du tid om du först tittar efter om svaret finns bland Vanliga frågor och svar på på hemsidan. Hittar du inte svaret på din fråga där kan du fylla i ett kontaktformulär eller ringa till svenskspråkig kundtjänst, måndag till fredag 08:00 - 20:00. Du kan också nå dem via Facebook. Om du vill få information om aktuell trafikinformation eller exakt plats för busshållplatsen så finns det också på hemsidan.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Omdöme och recension

   Att passagerarna är nöjda med sin resa är prioritet nummer ett för FlixBus. Detta undersöker de med jämna mellanrum och vid den senaste kundenkäten fick de svar från över 20.000 passagerare.
   • 97 procent av passagerarna var nöjda eller mycket nöjda med sin bussresa
   • 94 procent skulle rekommendera FlixBus till vänner och bekanta
   • Goda vitsord fick bussarnas punktlighet, den personliga servicen från busschaufförerna samt hur bekväm resan med FlixBussarna var
   • Annat som uppskattas är kostnadsfritt Wi-Fi i alla bussar samt sittplatsgaranti för hela bussresan
   2000
   Visa merVisa färre