Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Flixbus rabattkod

   Här finner du alla Flixbus värdekuponger för Juni 2020

   Till butiken

   Ta del av 10% rabatt via Flixbus appen

   Visa koden

   Från 39 kr har du möjligheten att resa med Flixbus till flygplatsen

   Visa rabatten

   Res billigt med Flixbus från endast 39 kr

   Visa rabatten

   Få exklusiva rabatter och aktuell rese-information när du laddar ner Flixbus app

   Visa rabatten

   Boka billiga bussresor inom Sverige för endast 40 kr

   Visa rabatten

   Boka en Flix-biljett till massvis med orter för endast 39 kr

   Upphör om 3 dagar
   Visa rabatten
   (1 av 1)
   30%Rabattkod

   Vår mest populära Flixbus rabattkod

   Den mest populära rabattkoden som vi haft nöjet att erbjuda våra användare var en kod som gav 30% rabatt på samtliga resor inom hela Sverige. Koden gällde endast i två dagar. Håll utkik om en liknande kod skulle dyka upp igen!

   Utgångna Flixbus rabattkoder

   80% rabatt hos Flixbus
   Visa rabatten
   Boka billiga resor från 99 kr
   Visa rabatten
   Åk genom hela Skandinavien med buss från 29 kr
   Visa rabatten
   Just nu får du 75% rabatt på utvalda biljetter hos Flixbus
   Visa rabatten
   Spara mer hos Flixbus genom att resa på natten!
   Visa rabatten
   Skicka ett presentkort från 89 kr till den som älskar att resa
   Visa rabatten
   Åk bus till Malmö för under 100 kr med Flixbus
   Visa rabatten

   Spartips som gör din resa billigast möjlig

   Nyhetsbrev

   Vill du vara först med att ta del av Flixbus specialerbjudanden, gratisresor och nyheter? Se då till att registrera dig för deras nyhetsbrev och följ Flixbus sociala medier och håll dig uppdaterad på allt som händer. Genom nyhetsbrevet får du även information om de senaste Flixbus rabattkoderna. Ibland lottas även gratisresor ut.

   Appen

   Ofta är det bekvämast att bara öppna en app och boka. Laddar du ner Flixbus app i App Store eller Google Play så kan du enkelt boka nästa resa. Har du en Flixbus rabattkod kan du även ange den i appen. Via appen blir du även informerat om nya Flixbus värdekuponger som släpps då och då. Kort och gott så är appen ett smart spartips.

   Klimattillägg

   Spara både pengar och miljö. Att resa med buss är betydligt miljövänligare än att resa med bil. FlixBus bussar är bränslesnåla och sparsamma när det gäller utsläpp av växthusgaser. Du kan dessutom enkelt kompensera för de utsläpp som alstras av din resa genom att bocka i klimattillägg när du bokar resan. Bättre kan det nästab inte bli!

   Gratis restips

   Med FlixBus kan du nå över 1.200 europeiska destinationer. Och på flixbus.se delar de med sig av gratis restips för inspiration och för att du ska hitta något som passar just dig. De tipsar gärna om allt från shopping, nöjesfält, skidorter, Oktoberfest, julmarknader och nyårsfiranden. Vad passar dig bäst? In och kolla in alla tips och bli inspirerad.

   Prisgaranti

   Flixbus garanterar bussresor som är oslagbart förmånliga och bekväma. Med biljetter från endast 49 kr får du bekväma och prisvärda resor. Njut av reducerade priser för barn, gratis resor för ledsagare, gratis WiFi, gratis bagage och massa mer. Glöm inte heller att kolla om det finns en Flixbus rabattkod som du kan spara mer med.

   Omboka och avboka

   På Flixbus hemsida under "Ändra/avboka bokning" kan du enkelt boka om eller avboka en resa. Detta kan göras absolut senast 15 minuter före avfart. Tänk på att de tar ut en avbokningsavgift på 10 kr per passagerare och resa för varje avbokning. Att ändra namn och telefonnummer är helt kostnadsfritt. Du får då ett nytt bokningsnummer.

   Res billigt mellan Malmö-Berlin

   Ett av de smidigaste, billigaste och bekvämaste sätten att åka till Berlin är med buss från Malmö. Direktbussen från Malmö till Berlin tar 8-10 timmar, och du kan välja att resa både dagtid och natt. De flesta biljetterna ligger omkring 200-300 kr. Men du kan också få tag på ännu billigare, särskilt om du har en Flixbus rabattkod. Bussarna har bekväma säten, toalett, gratis WiFi och eluttag.

   Liknande rabatter från andra butiker

   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Spara tid och pengar med Flixbus billiga resor

   Är du på jakt efter en billig resa i Europa eller på hemmaplan? Hos Flixbus kan du få tag på riktigt billiga bussbiljetter till över 2000 destinationer i 28 länder. Res till länder som Tyskland, Österike, Danmark, Frankrike och Italien. Boka i förhand eller direkt på bussen. För att få så billig resa som möjligt så bör du alltid kolla vilka Flixbus rabattkoder som är aktuella just nu. Vissa bussresor kan kosta så lite som 29 kr! Fördelar med Flixbus:
   • Du slipper krångla med flygplatser och en massa kö- och väntetid - med buss är det bara att stiga på och stiga av.
   • Du kan boka av och om din resa fram till 15 minuter före avresan. Flexibelt, smidigt och billigt!
   • Flixbus gröna bussar är miljövänliga.
   • Du har plötsligt råd med årets bästa weekendresa.
   • Perfekt för dig som student som får extra rabatt via studentkortet
   • Extra billiga resor i sommarmånaderna juli och augusti
   • Möjlighet att köpa dryck och snacks under bussresan

   Spara som grupp

   Är ni en grupp som ska ge er iväg på resa? Flixbus erbjuder då två olika alternativ:
   • Är ni mellan 3 och 40 personer så kan ni boka linjebuss-biljetter med rabatterade gruppriser. Se bara till att förboka minst en dag före avresa.
   • Skulle er destination inte finnas att välja mellan i det vanliga körschemat så kan ni hyra en egen buss med förare. Flixbus fixar upphämtning vid dörren och transport till destinationen. Otroligt smidigt, flexibelt och prisvärt. Detta är perfekt om ni exempelvis är en grupp pensionärer som vill göra en billig resa.
   2000
   Visa merVisa färre

   Reducerat pris för barn

   Barn reser alltid med reducerat pris och du bokar en barnbiljett (upp till 10 år) tillsammans med en vuxen. Ibland kan rabattbiljetter vara billigaste och då visas alltid det billigaste priset. Du kan även ta med barnvagn utan extra kostnad om du meddelar Flixbus i förväg. Barnstolar som du fäster i tvåpunktsbältet måste du ta med själv. Detta gör att du egentligen inte behöver en Flixbus rabattkod, priserna är så låga ändå.
   2000
   Visa merVisa färre

   Ge bort ett presentkort

   Känner du någon som skulle bli superglad för en city-resa i Europa? Eller kanske en miniresa mellan Stockholm och Göteborg? Med Flixbus presentkort - värt 89 kr, 229 kr eller 449 kr - kan du bjuda på resan. Mottagaren får en kod och fyller i den när hen bokar sin resa på flixbus.se. Ibland släpps även en exklusiv Flixbus rabattkod och speciella värdekuponger. Så håll utkik.
   2000
   Visa merVisa färre

   Kundservice

   Har du frågor och vill komma i kontakt med kundservice? Ett smart tips för att spara tid är att först kolla bland Vanliga Frågor och Svar på hemsidan. Hittar du inte svaret på din fråga där kan du fylla i ett kontaktformulär eller ringa till kundtjänsten. Dom har öppet måndag till fredag 08:00 - 20:00. Du kan också nå dem via Facebook. Om du letar efter trafikinformation och tidtabeller så finns det också på hemsidan.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Omdöme och recension

   Att passagerarna är nöjda med sin resa är prioritet nummer ett för FlixBus. Detta undersöker de med jämna mellanrum och vid den senaste kundenkäten fick de svar från över 20.000 passagerare.
   • 97 procent av passagerarna var nöjda eller mycket nöjda med sin bussresa
   • 94 procent skulle rekommendera FlixBus till vänner och bekanta
   • Goda vitsord fick bussarnas punktlighet. Dessutom gillade många den personliga servicen från busschaufförerna samt hur bekväm resan var.
   • Annat som uppskattas är kostnadsfritt Wi-Fi i alla bussar. Och att det alltid är sittplatsgaranti för hela bussresan.
   • Flixbus blir ofta uppskattad för de många destinationer som de erbjuder. Res till Arlanda, Jönköping, Linköping, Västerås eller Örebro. Res till de allra flesta städerna från Stockholm.
   2000
   Visa merVisa färre