Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Footish rabattkod

   Här finner du alla Footish kampanjkod för 2020

   Till butiken

   20% rabatt på ordinarie pris med denna Footish kampanjkod

   Visa koden

   Klicka hem sneakers med 25% rabatt i sommarrean hos Footish

   Visa rabatten

   Stor lagerrensning - 60% rabatt på sneakers och streetwear

   Utgår idag
   Visa rabatten

   Spara 40% på massor av kläder från populära varumärken hos Footish

   Visa rabatten

   Få upp till 60% rabatt på utvalda väskor hos Footish

   Visa rabatten

   Unna dig ett par klassiska Converse skor inför sommaren från 699 kr

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   10%Rabatt

   Rabattkod som gav 10% på sneakers

   En väl använd rabattkod hos Footish gällde för 10% rabatt på ett helt köp. Rabattkoden gällde för hela sortimentet med vissa undantag. Kunderna fick access till rabattkoden när de skrev upp sig på nyhetsbrevet och fick därigenom möjlighet till än fler rabattkoder direkt i sina inboxar.

   Utgångna Footish rabattkoder

   Anmäl dig till nyhetsbrevet och njut av en 10% Footish rabattkod
   Visa koden
   Lägg in en Footish rabattkod i kassan och spara 15%
   Visa koden
   Använd en Footish rabattkod för att spara 15% på nedsatta produkter
   Visa koden
   25% rabatt på utvalda påsknyheter
   Visa rabatten
   Upp till 45% rabatt på mängder med sneakers
   Visa rabatten
   Få 40% rabatt på mängder av underkläder hos Footish
   Visa rabatten
   Klicka hem Carhartts WIP mössor 30% billigare hos Footish
   Visa rabatten
   Nu sparar du 60% på alla kläder från varumärket WeSC
   Visa rabatten
   Spara 40% på utvalda väskor och datorfodral hos Footish
   Visa rabatten
   Köp sportmode från favoriten adidas hela 60% billigare online
   Visa rabatten
   Upp till 60& rabatt på mängder av sneakers
   Visa rabatten
   Spara 40% på stort urval kläder från Fila hos Footish
   Visa rabatten

   Så sparar du hos Footish

   Butik i Uppsala

   Föredrar du att prova skorna innan du köper dem? Footish finns inte bara på nätet utan har även en fysisk butik i Uppsala. Där kan du prova så många skor du vill och få personlig service medan du gör det. Testa skorna i butiken och köp dem senare online med en av våra Footish kampanjkoder. Kolla in öppettiderna för butiken på hemsidan.

   Äkta skor

   Hos Footish hittar du endast äkta skor. Du behöver alltså inte oroa dig för att köpa fake eller dålig kvalité när du handlar från Footish eftersom alla märken är äkta. Vi anser att det är värt att betala en extra slant för att få tag på kvalitativa skor. Hos Footish kan du vara säker på att få rätt skor så man inte behöver köpa hem ytterligare ett par.

   Följ ditt paket

   När du handlar från Footish levereras ditt paket alltid med Postnord. När din beställning har skickats från Footishs lager så får du ett mejl med ett spårnummer. Med spårnumret får du möjlighet att följa ditt paket via Postnords hemsida. För en ännu smidigare spårning kan du även ladda ner Postnords app. På detta vis får du full kontroll på din order.

   Reklamationer

   Om det mot förmodan skulle vara något fel på den produkt som Footish levererat till dig så får du självklart reklamera varan. Du kan då skicka ett mejl till kundtjanst@footish.se med en beskrivning av felet. Mejlet märker du med “Reklamation + ditt ordernummer”. Använde du en Footish rabattkod så får du givetvis tillbaka koden om reklamationen går igenom.

   Nike hos Footish

   Vad sägs om ett par nya Nike Air med 50% i rabatt? Söker du på Nike på Footish så får du över 900 träffar. Ett riktigt brett utbud med andra ord och du kommer lätt att hitta ett par från Nike som passar dig. Om du har tur säljs just dina favoriter med 60% rabatt just nu. Med en Footish rabattkod kan du till och med få dina skor billigare än det redan reducerade priset också. Då får du pengar över och kan köpa till rengöringsprodukter som gör att dina Nike håller längre.

   Liknande rabatter från andra butiker

   20%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Så får du en Footish rabattkod

   Var du en av dom som letade efter Yeezy? Då vet du som alla andra skofantaster att snabbhet är allt om du vill lägga dina fingrar på de nyaste skorna. Ett tips är att läsa Footish blogg där de senaste nyheterna och Footish rabattkoder uppdateras. Bloggen tipsar även om riktiga kap i deras rea. Håller du bra koll på bloggen så kommer du garanterat att spara pengar. Ett annat sätt att hålla sig uppdaterad är via nyhetsbrevet. Är du prenumerant får du även ta del av 10% rabatt på hela din beställning.

   Använda en Footish rabattkod

   Om du handlar online hos Footish kan du ofta spara om du hittar rätt rabattkod. Leta rätt på din kod hos oss och spara redan idag.
   • När du hittat rabatten du letat efter, klicka på rabatten. I och med detta så blir koden synlig och du kan kopiera den.
   • När du har din kod så kan du lägga till dina varor. Klicka sedan på den blåa Till Kassan-ikonen uppe till höger, bredvid kundvagnsikonen.
   • Väl i kassan kan du se varorna i din kundvagn. Under kundvagnen, till vänster, så finns en ruta som heter "Har du en rabattkod?" Klicka på rutan och fyll i rabattkoden nedan, avsluta med att trycka OK.
   • Kontrollera att rabatten är dragen. Vissa rabattkoder kräver att du handlar för ett minimibelopp eller gäller endast för ett varumärke.

   Om rabatten är dragen har du gjort allt korrekt. Du kan då stolt konstatera att du har sparat pengar på din onlinebeställning.
   2000
   Visa merVisa färre

   Sista storleken

   Är du sugen på att spara en krona eller två? Kolla i så fall in Footish Last Size Sale. Som rubriken skvallrar om så är det reasidan för alla varor som det är sista storleken kvar av. På dessa varor kan du spara upp till 60%. Här kan du om du har tur hitta varor under 100 kr men det gäller att vara snabb då det endast är en storlek kvar. Du har samma rättigheter för dessa varor som för alla andra. Du får alltså fri retur och det är även möjligt att kombinera dom med en Footish rabattkod.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • Booking.com
   • City Gross
   • Coop
   • Gardenstore
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Kökets favoriter
   • Royal Design
   • SmartBuyGlasses
   • Werlabs

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här