via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Footish rabattkod

  Här finner du alla Footish kampanjkod för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  10%Rabatt

  Rabattkod som gav 10% på sneakers

  En väl använd rabattkod hos Footish gällde för 10% rabatt på ett helt köp. Rabattkoden gällde för hela sortimentet med vissa undantag. Kunderna fick access till rabattkoden när de skrev upp sig på nyhetsbrevet och fick därigenom möjlighet till än fler rabattkoder direkt i sina inboxar.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Så sparar du hos Footish

  Butik i Uppsala

  Föredrar du att prova skorna innan du köper dem? Footish finns inte bara på nätet utan har även en fysisk butik i Uppsala. Där kan du prova så många skor du vill och få personlig service medan du gör det. Då kan du testa skorna i butiken och köpa dem senare online med en av våra Footish kampanjkoder eftersom koderna bara funkar online.

  Äkta skor

  Hos Footish hittar du endast äkta skor så du behöver inte oroa dig för att behöva köpa nya skor igen för att det skulle vara något plagiat. Ibland kan det vara bra att betala lite extra för att vara säker på att man får rätt sko så man inte behöver köpa hem ytterligare ett par.

  Följ ditt paket

  När du köper från Footish levereras ditt paket alltid med Postnord. När din beställning har skickats från Footishs lager får du ett mejl där du hittar ett spårnummer så att du har möjlighet att följa ditt paket via Postnords hemsida. För en ännu smidigare spårning kan du även ladda ned Postnords app.

  Reklamationer

  Om det mot förmodan skulle vara något fel på den produkt som Footish levererat till dig så får du självklart byta ut varan utan kostnad. Då kan du skicka ett mejl till kundtjanst@footish.se med en beskrivning av felet. Mejlet märker du med “Reklamation + ditt ordernummer”. Om du kan så vill Footish gärna ha ett foto på felet, då det påskyndar reklamationsprocessen.

  Nike hos Footish

  Vad sägs om ett par nya Nike Air med 50% i rabatt? Söker du på Nike på Footish så får du över 900 träffar. Ett riktigt brett utbud med andra ord och du kommer lätt att hitta ett par från Nike som passar dig. Om du har tur säljs just dina favoriter med 60% rabatt just nu. Med en Footish rabattkod kan du till och med få dina skor billigare än det redan reducerade priset också. Då får du pengar över och kan köpa till rengöringsprodukter som gör att dina Nike håller längre.
  7
  personer har besökt sidan idag
  6
  personer har sparat hos Footish idag
  10%Rabatt
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Så får du en Footish rabattkod

  Spara pengar på Yeezy

  Var du en av alla som letade efter Yeezy? Då vet du som alla andra skofantaster att snabbhet är allt om du vill lägga dina fingrar på de nyaste skorna. Missa därför inte Footishs blogg där de tipsar om de senaste nyheterna och rabattkoderna som garanterat gör att du sparar pengar på din skokollektion. För att få en Footish rabattkod redan idag kan du anmäla dig till deras nyhetsbrev för att ta del av 10% rabatt på hela din beställning.

  Använda en Footish rabattkod

  Om du handlar online hos Footish kan du ofta spara om du hittar rätt rabattkod. Leta rätt på din kod hos oss och spara redan idag.

  1. När du hittat rabatten du letat efter, klicka på rabatten. I och med detta så blir koden synlig och du kan kopiera den.
  2. När du har din kod så kan du lägga till dina varor och sedan klicka på den blåa Till Kassan-ikonen uppe till höger, bredvid kundvagnsikonen.
  3. Väl i kassan kan du se varorna i din kundvagn. Under kundvagnen, till vänster, så finns en ruta som heter "Har du en rabattkod?" Klicka på rutan och fyll i rabattkoden nedan, avsluta med att trycka OK.
  4. Kontrollera nu att rabatten är dragen, vissa rabattkoder kräver att du handlar för ett minimibelopp eller gäller endast för ett varumärke.

  Om rabatten är dragen har du gjort allt korrekt och du kan stolt konstatera att du har sparat pengar på din onlinebeställning.
  2000
  Visa merVisa färre

  Sista storleken

  Du som gillar Footish kläder, skor och accessoarer men som vill spara en krona eller två vid ditt köp borde absolut kolla in Footish Last Size Sale. Som rubriken skvallrar om så är det Footish reasida för alla varor som det är sista storleken kvar av. På dessa varor kan du spara upp till 60%. Här kan du om du har tur hitta varor under 100 kr men det gäller att vara snabb då det endast är en storlek kvar.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!