Alla erbjudanden på denna sida är annonser.
Rabattkoder
  Rekommenderade resultat
   Nyligen besökta butiker

    Spara med en Footish rabattkod

    Här finner du alla Footish kampanjkoder för Maj 2022

    Till butiken

    VÅRREA - klicka hem dina favoriter och spara 25%

    66 har använt denna vecka
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik

    Stor rea hos Footish - spara upp till 70% på hundratals produkter

    35 stycken har använt
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    (1 av 1)
    10%Rabatt

    Rabattkod som gav 10% på sneakers

    En väl använd rabattkod hos Footish gällde för 10% rabatt på ett helt köp. Rabattkoden gällde för hela sortimentet med vissa undantag. Kunderna fick access till rabattkoden när de skrev upp sig på nyhetsbrevet och fick därigenom möjlighet till än fler rabattkoder direkt i sina inboxar.

    Utgångna Footish rabattkoder

    30% rabatt på skor och kläder från Nike
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Upp till 70% rabatt på hundratals produkter i rean hos Footish
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Cyber Monday - Nu 25% på utvalda produkter
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Black Week deal! Få 20% rabatt på ditt köp när du klickar hem 2 reavaror
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Njut av 30 dagars returrätt hos Footish
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    -30% på skor från Fila
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Upp till 70% rabatt på sneakers från Puma
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik
    Sportlovsdeal - just nu får du 25% rabatt på alla vårkläder hos Footish
    Visa rabatten
    Butikens webbplats öppnas i en ny flik

    Så sparar du hos Footish

    Butik i Uppsala

    Föredrar du att prova skorna innan du köper dem? Footish finns inte bara på nätet utan har även en fysisk butik i Uppsala. Där kan du prova så många skor du vill och få personlig service medan du gör det. Testa skorna i butiken och köp dem senare online med en av våra Footish kampanjkoder. Kolla in öppettiderna för butiken på hemsidan.

    Äkta skor

    Hos Footish hittar du endast äkta skor. Du behöver alltså inte oroa dig för att köpa fake eller dålig kvalité när du handlar från Footish eftersom alla märken är äkta. Vi anser att det är värt att betala en extra slant för att få tag på kvalitativa skor. Hos Footish kan du vara säker på att få rätt skor så man inte behöver köpa hem ytterligare ett par.

    Följ ditt paket

    När du handlar från Footish levereras ditt paket alltid med Postnord. När din beställning har skickats från Footishs lager så får du ett mejl med ett spårnummer. Med spårnumret får du möjlighet att följa ditt paket via Postnords hemsida. För en ännu smidigare spårning kan du även ladda ner Postnords app. På detta vis får du full kontroll på din order.

    Reklamationer

    Om det mot förmodan skulle vara något fel på den produkt som Footish levererat till dig så får du självklart reklamera varan. Du kan då skicka ett mejl till kundtjanst@footish.se med en beskrivning av felet. Mejlet märker du med “Reklamation + ditt ordernummer”. Använde du en Footish rabattkod så får du givetvis tillbaka koden om reklamationen går igenom.

    Nike hos Footish

    Vad sägs om ett par nya Nike Air med 50% i rabatt? Söker du på Nike på Footish så får du över 900 träffar. Ett riktigt brett utbud med andra ord och du kommer lätt att hitta ett par från Nike som passar dig. Om du har tur säljs just dina favoriter med 60% rabatt just nu. Med en Footish rabattkod kan du till och med få dina skor billigare än det redan reducerade priset också. Då får du pengar över och kan köpa till rengöringsprodukter som gör att dina Nike håller längre.

    Liknande rabatter från andra butiker

    25%Rabatt
    Ny rabattkod finns tillgänglig

    Så får du en Footish rabattkod

    Var du en av dom som letade efter Yeezy? Då vet du som alla andra skofantaster att snabbhet är allt om du vill lägga dina fingrar på de nyaste skorna. Ett tips är att läsa Footish blogg där de senaste nyheterna och Footish rabattkoder uppdateras. Bloggen tipsar även om riktiga kap i deras rea. Håller du bra koll på bloggen så kommer du garanterat att spara pengar. Ett annat sätt att hålla sig uppdaterad är via nyhetsbrevet. Är du prenumerant får du även ta del av 10% rabatt på hela din beställning.

    Använda en Footish rabattkod

    Om du handlar online hos Footish kan du ofta spara om du hittar rätt rabattkod. Leta rätt på din kod hos oss och spara redan idag.
    • När du hittat rabatten du letat efter, klicka på rabatten. I och med detta så blir koden synlig och du kan kopiera den.
    • När du har din kod så kan du lägga till dina varor. Klicka sedan på den blåa Till Kassan-ikonen uppe till höger, bredvid kundvagnsikonen.
    • Väl i kassan kan du se varorna i din kundvagn. Under kundvagnen, till vänster, så finns en ruta som heter "Har du en rabattkod?" Klicka på rutan och fyll i rabattkoden nedan, avsluta med att trycka OK.
    • Kontrollera att rabatten är dragen. Vissa rabattkoder kräver att du handlar för ett minimibelopp eller gäller endast för ett varumärke.

    Om rabatten är dragen har du gjort allt korrekt. Du kan då stolt konstatera att du har sparat pengar på din onlinebeställning.
    2000
    Visa merVisa färre

    Sista storleken

    Är du sugen på att spara en krona eller två? Kolla i så fall in Footish Last Size Sale. Som rubriken skvallrar om så är det reasidan för alla varor som det är sista storleken kvar av. På dessa varor kan du spara upp till 60%. Här kan du om du har tur hitta varor under 100 kr men det gäller att vara snabb då det endast är en storlek kvar. Du har samma rättigheter för dessa varor som för alla andra. Du får alltså fri retur och det är även möjligt att kombinera dom med en Footish rabattkod.
    2000
    Visa merVisa färre

    Missa inte dessa butiker

    • Amazon
    • Boohoo
    • Cocopanda
    • Cubus
    • Homeroom
    • Interflora
    • Jotex
    • Lensway
    • SHEIN
    • Werlabs

    HAR DU EN KAMPANJKOD?

    Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
    Ange den här