via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Gallerix rabattkod

  Här finner du alla Gallerix kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  Frifrakt

  Vår mest populära Gallerix rabattkod

  Genom åren har vi kunnat erbjuda många fördelaktiga rabattkoder till våra användare. Den kod som flest tog möjligheten att använda var en kod som gav fri frakt på en beställning, oavsett ordervärde. Koden gällde under två fulla veckor. Många användare fick med andra ord möjlighet att spara in pengar på fraktkostnaden!

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Tips för dig som vill spara än mer

  Studentrabatt

  Gallerix har ingen fast rabatt för studenter. Dock kan du på denna sida ofta finna en Gallerix rabattkod som gäller för specifikt studenter. För att bruka denna kod krävs att du loggar in med din student-email i Gallerix webbshop för att verifiera att du är student. Oftast är rabatten giltig för alla typer av studenter vid gymnasium, högskola och universitet.

  Butiker

  Förutom webbshopen har Gallerix även fysiska butiker runt om i Sverige. Om produkten du söker skulle vara slut kan du om du har tur finna produkter i den fysiska butiken i din stad. Jämför dock alltid priserna mellan webbshopen och den fysiska butiken, oftast kommer du finna att det är billigast att handla online. Du finner Gallerix butiker i bland annat Stockholm, Uppsala och Malmö.

  Nyhetsbrev

  När du anmäler dig till Gallerix nyhetsbrev får du automatiskt 10% på nästa köp du genomför. Genom ett knapptryck kan du alltså spara in 10% på din beställning, en väldigt enkel möjlighet om du frågar oss. Genom nyhetsbrevet får du även information om de senaste kampanjerna och produktsläppen. Samt såklart en mängd inspiration till ditt nästa köp. In och prenumerera nu!

  Företagsköp

  Om du driver eget, eller jobbar på ett företag kan du ansöka om att bli företagskund hos Gallerix. Som företagskund kan du genom att köpa större volymer även få bättre styckpriser på produkterna. Du har även möjligheten att betala för beställningen med faktura som företagskund. Som företagskund kan du handla både via webbbutiken och i de fysiska butikerna.

  Spara på ramar

  Missa inte att kolla in Gallerix stora utbud av ramar i alla dess storlekar, färger och material. Genom att både framkalla en bild samt köpa en ram till bilden hos Gallerix finns det stora pengar att spara. En återkommande Gallerix rabattkod som vi ofta har ger även rabatt på just detta, så håll utkik på denna sida innan du genomför din beställning.

  Liknande rabatter från andra butiker

  79Kr
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Små tips som kan spara stora pengar

  Posters från Gallerix

  Vill du fynda posters till riktigt bra priser gör du rätt i att besöka Gallerix. I deras sortiment finner du tusentals posters, alltid till riktigt konkurrenskraftiga priser. Vill du spara än mer rekommenderar vi dig att hålla utkik efter de aktuella kampanjerna. Allt som oftast finner du en uppsjö av poster till kampanjpriser. Självfallet ska du även se om du kan hitta en aktiv Gallerix rabattkod som är tillämpbar på ditt stundande köp.

  Hämta varor gratis

  För varje beställning du gör Hos Gallerix tillkommer en avgift för frakt. Vill du slippa denna kostnad kan du dock välja att hämta upp dina produkter i en fysisk Gallerix-butik, och således inte betala en krona för frakten. Gallerix har 17 butiker utspridda över hela landet, så kolla in om de har en butik i din stad och hämta upp din beställning själv, om du vill spara in på fraktkostnaden.
  2000
  Visa merVisa färre

  Eget motiv

  Du vet väl att du hos Gallerix kan skapa posters, canvastavlor och fototapeter med dina egna bilder? Genom Gallerix printstudio kan du enkelt ladda upp dina bilder och skapa dina egna, unika produkter. Allt som oftast erbjuder Gallerix även rabatter på utvalda material till din produkt. Håll därför utkik efter när materialet du är ute efter är rabatterat, så kan du spara in pengar du dina egen-designade produkter.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • Bodystore
  • Campadre
  • Ellos
  • Hotels.com
  • inkClub
  • Klockia
  • Lenson
  • Palora
  • WhiteAway
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!