Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Ginza rabattkod

   Här finner du alla Ginza kampanjkoder för 2019

   Till butiken

   Spara otroliga 449 kr på gamla band till MP3-datafiler med Ginza rabattkod

   Visa koden

   Signa upp för nyhetsbrevet hos Ginza och ta del av de senaste rabatterna

   Visa rabatten

   Kom i stämning med Moods - nu hela 69% billigare hos Ginza

   Visa rabatten

   Missa inte - nu får du Astrid Lindgren boxen för hela 28% billigare hos Ginza

   Visa rabatten

   Handla hem Beck-boxen - nu hela 67% billigare hos Ginza

   Visa rabatten

   Fynda den kompletta Lorry boxen hos Ginza för endast 199 kr

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   FriFrakt

   Ginza rabattkoden ingen missade

   Det är alltid lika skönt att hitta en rabattkod som du kan använda på din varukorg oavsett vad du handlar. Med denna rabatt så hade våra kunder möjligheten att få fri frakt på sin beställning oavsett ordervärdet. I och med att alla kunde använda koden så var det rabattkoden som sparade in mest kronor under sin aktiva tid hos Ginza.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Gratis frakt med Ginza rabattkod
   Visa koden
   Fri frakt vid köp över 200 kr hos Ginza
   Visa koden
   50% på STORA delar av sortimentet under Cyber Monday
   Visa rabatten
   Klassiska Dynastin boxen för 54% billigare nu hos Ginza
   Visa rabatten
   Handla den stora Alice Babsboxen - nu med 45% rabatt
   Visa rabatten

   Bra sparinformation om Ginza

   Tävlingar

   Är du en vinnarskalle? Ginza håller regelbundet i nätbaserade tävlingar där du kan vinna konsertbiljetter, instrument, spel, filmer, kläder och lite till. Tävlingarna kräver mer eller mindre insats, ibland behöver du skicka in en motivering och ibland kan du bara skriva in ditt namn och din mejladress för att vara med i en utlottning.

   Presentkort

   Osäker på vad du ska köpa till mamma, bror eller vän? Med ett presentkort från Ginza kan mottagaren få välja sin present själv och kanske hitta en rabatt som passar just henne eller honom. Ginzas presentkort är giltiga i 1 år från inköpsdatumet och kan levereras elektroniskt eller via brev.

   Katalog

   Vill du få en annorlunda översikt av Ginzas sortiment? Då kan du beställa hem deras katalog, helt gratis. För att göra detta så fyller du helt enkelt i ditt namn och adress i ett formulär på hemsidan. Där kan du även bläddra i en digital version av katalogen. För de senaste rabatterna rekommenderar vi dig dock att kika in på hemsidan.

   Årets e-handlare

   Årets e-handlare utses årligen av Pricerunner inom ett antal kategorier. Utmärkelsen baseras på konsumenternas recensioner av återförsäljarna. Ginza har blivit utsedd till Årets e-handlare i alla kategorier samt kategorin Film & Musik ett flertal år sedan de startade, senast 2015.

   Butik i Fåglum

   Du har väl inte missat att besöka Ginzas butik i Fåglum? Här har du möjligheten att handla varor direkt från Gizas huvudlager. Kunder har tidigare haft chansen att handla varor till ett reducerat pris och ta del av rabatter som du inte finner på Ginzas webbshop.
   0
   Visa merVisa färre

   Fynda filmer

   Ginza är experter på film. Här kan du handla DVD-filmer, Blu-ray, 3D Blu-ray samt 4K Ultra HD med ständigt låga priser. Deras utbud av filmer är enormt och fylls ständigt på. Här hittar du alla de filmer som du saknar på streaming-sajter. Missa inte Ginzas kampanjer där du hittar extra billiga filmer - både bioaktuella och gamla klassiker. Över 1000 filmer säljs för under 20 kronor. Sätt igång och fynda med en Ginza rabattkod!

   Liknande rabatter från andra butiker

   14
   personer har besökt sidan idag
   12
   personer har sparat hos Ginza idag
   449krRabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Billigaste kampanjerna

   Spara även utan Ginza rabattkoder

   Håll ett öga på de kampanjer som alltid kommer högst upp på sidan. De är nya, de är bra och det är hutlöst billigt. Du finner alltid kampanjer som:
   • 10 kr för böcker, filmer, musik och spel
   • LP-skivor för endast 99 kr
   • 5 kr för en CD-skiva
   • 2 för 149 kr på ett stort urval av filmer

   Såhär kan du givetvis spara pengar med eller utan Ginza rabattkoder. Har vi listat en och du har hittat den blir det givetvis billigare, vilket aldrig har skadat någon.

   Endast 10 kr

   Hos Ginza kan du göra veckans fynd för otroligt låga 10 kr. Du kan hitta produkter för 10 kr i kategorierna:
   • Böcker
   • Elektronik
   • Film
   • Musik
   • Spel

   Även om du inte var ute efter en ny bok, film eller spel så är det nästan kriminellt att inte kolla in utbudet när det är så billigt. Även om du inte hittar något som du behöver så är det perfekta stället att leta efter en billig och samtidigt väldigt prisvärd present till någon du gillar.
   2000
   Visa merVisa färre

   Musik till lägsta priset

   Oavsett humör eller hur du mår så behöver du musik, detta kan Ginza hjälpa dig med. Hos Ginza kan du finna musik i alla genres på dem flesta uppspelningsalternativen. Du kan finna CD, LP, DVD, Blu-Ray med många fler. Ginzas uppgift är att hjälpa dig hitta din musik, vår är att hjälpa dig spara. Genom att välj inom vilken priskategori du vill handla inom så ser du lätt till att inte spendera mer än plånboken tillåter. Om du vill göra superfynd kan du otroligt nog finna skivor för under 20 kr.
   2000
   Visa merVisa färre

   Bara 20 kr

   Bunkra upp med bra film och musik för riktigt låga priset! Kampanjen 20 kr - Ginzapris visas filmer och musik för just 20 kr. Ginza har ett stort utbud med över hundratals filmer och album under en tjugolapp, så du kan vara säker på att hitta någon som passar alla smaker. Om varan har ett rött pris så innebär det att filmen tidigare har kostat mer och nu reas ut för ett lägre pris.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här