Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Golvpoolen rabattkod

   Här finner du alla Golvpoolen rabattkuponger för 2019

   Till butiken

   Spara 6% på din beställning med exklusiv Golvpoolen rabattkod

   Exklusiv Upphör imorgon
   Visa koden

   Spara 5% på allt med Golvpoolen rabattkod just nu

   Visa koden

   Få gratis frakt och gratis varuprover

   Visa rabatten

   Fynda nytt trägolv och spara upp till 50% hos Golvpoolen just nu

   Visa rabatten

   Spara 38% på parkettgolv hos Golvpoolen

   Visa rabatten
   (1 av 1)
   5%Rabatt

   Golvpoolen rabattkoden alla ville använda

   Vi har haft glädjen att kunna erbjuda våra användare en rad olika fördelaktiga rabattkoder som bidragit till att många kronor har sparats genom åren. En av de absolut bästa koderna måste dock vara en rabattkod som gav användaren 5 % rabatt på hela beställningen hos Golvpoolen. Rabattkoden gällde för alla varumärken och produkter och fanns tillgänglig under en vecka. Om koden skulle komma tillbaka är det på denna sida du finner den först – håll utkik!

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Spara 25% på kakel, klinker & mosaik hos Golvpoolen
   Visa koden
   Handla julklappar upp till 50% rabatt hos Golvpoolen
   Visa rabatten
   Upp till 60% rabatt på kakel, klinker och badrum under Black Weekend!
   Visa rabatten
   Handla utvalda duschar med upp till 25% rabatt
   Visa rabatten
   Spara 10% rabatt på sminkspegel
   Visa rabatten

   Så sparar du enklast via Golvpoolen

   Gratis varuprover

   För alla golv-, kakel- och klinkerprodukter har du möjligheten att få ett kostnadsfritt varuprov hemskickat innan du gör din beställning. Du kan passa på att beställa upp till fem varuprover helt kostnadsfritt. Du väljer varuproverna genom att klicka på ”gratis varuprov” på respektive produktsida. Golvpoolen bjuder även på frakten för dina varuprover, så passa på att beställa hem fem olika produkter och så kan du i hemmets lugna vrå bestämma vilken du tycker passar bäst.

   Prisgaranti

   Att Golvpoolen erbjuder väldigt konkurrenskraftiga är kanske ingen överraskning. Golvpoolen är så pass säkra på att de har de lägsta priserna på den svenska marknaden att de har en prisgaranti som innebär du får tillbaka mellanskillnaden om du mot förmodan skulle finna samma produkt till ett billigare pris. Detta gäller upp till hela tio dagar efter att du köpt din produkt från dem. Du kan alltså vara trygg i att du gör en bra affär när du handlar från Golvpoolens hemsida.

   Fri frakt

   När du handlar från Golvpoolen behöver du aldrig betala frakt. Detta gäller oavsett hur dyr eller billig, lätt eller tung din beställning är. Golvpoolen bjuder alltid på frakten. Detta är ganska unikt, då frakten för en större beställning kan uppgå i stora summor. Tur då att du inte behöver oroa dig kring detta när du handlar från Golvpoolen.

   Kända märken

   Golvpoolen erbjuder en uppsjö av produkter från en rad olika varumärken. Ett tips om du vill få en bra överblick över de billigaste produkterna från respektive varumärke är att sortera produkterna efter din budget. Om du max kan tänka dig att spendera 700 kronor på en produkt från ditt valda varumärke kan du till exempel ställa in prisintervallet på 500-1000 kronor. Genom detta alternativ får du även upp alla prissänkta produkter från varumärket.

   Kakel och Klinker

   Golvpoolens utbud av kakel och klinker är oslagbart. Om du är ute efter att spara några extra slantar när du köper kakel och klinker kan vi tipsa om att det alltid är gratis att beställa hem varuprover. Utnyttja detta för att dels dryga ut din beställning, men även för att slippa skicka tillbaka dina produkter om du efter leverans märker att de inte passar in i ditt hem. Vissa kakel- och klinkerplattor har även fri frakt. Om du är ute efter att spara pengar kan det vara värt att överväga några av dessa alternativ. Du ska såklart även passa på att köpa de kakel- och klinkerplattor med reducerat pris om du vill spara på dina utgifter.

   Billigt golv

   Golvpoolen har ofta kampanjer på golv som återkommer flera gånger per år. Genom kampanjen ges du möjlighet att fynda golv till alla typer av rum till riktiga vrakpriser. Kom ihåg att gå in och kolla om kampanjen är aktiv om du går i golvköpar-tankar. Kom även ihåg att prisgarantin gäller även för de prissänkta golven, så skulle du mot förväntan hitta ett billigare golv så återbetalar Golvpoolen dig mellanskillnaden.
   0
   Visa merVisa färre

   Låga priser

   Oavsett om du letar efter kakellister, fiskbensparkett eller handfat hos Golvpolens rekommenderar vi dig att alltid filtrera produkterna så du får de billigaste alternativen presenterade först. Även om du i slutändan skulle gå för ett dyrare alternativ är det alltid värt att kolla in de billigare alternativen först. På detta viset ger du dig själv möjligheten att spara in pengar på ditt köp.
   0
   Visa merVisa färre

   Liknande rabatter från andra butiker

   26
   personer har besökt sidan idag
   6%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig
   1exklusiva rabattkoder
   1fri frakt-rabattkoder
   1verifierade rabattkod

   Säsongsvaror

   Kolla in säsongsvaror för att fynda

   Om du vill komma undan billigt och inte alltid behöver den senaste modellen av produkten du söker rekommenderar att du kollar in Golvpoolens utbud av utgående modeller. Produkterna du finner här är allt som oftast från förra säsongen vilket medför att du kan göra riktiga kap då priserna är kraftigt reducerade. Innan du köper något rekommenderar vi dig därför att alltid kolla om du kan finna ett alternativ bland de utgående modellerna. Du kan självklart använda vår exklusiva Golvpoolen rabattkod som ger dig 5% rabatt även på de utgående modellerna.

   Butiker inom samma kategori

   • One.com
   • 24.se
   • CDON
   • Miss hosting
   • Tretti
   • Fyndiq

   Utförsäljning

   Om du verkligen vill spara pengar på dina Golvpoolen-produkter rekommenderar vi dig starkt att kolla in Golvpoolens outlet. Här kan du bland annat finna kraftigt prissänkta produkter som:
   • Klinker
   • Golv
   • Kakel
   I outleten kan du hitta produkter rabatterade upp till 75 % av ordinarie pris. Glöm inte bort att kolla in outleten varje gång du är inne och handlar på sidan. Om du har en begränsad budget är det alltid värt att först kolla om produkten du letar efter eller liknande produkt, finns med reducerat pris i outleten.
   2000
   Visa merVisa färre

   Offert

   Ett smart sätt att spara pengar när du gör en större beställning är att kontakta Golvpoolen och göra en offertförfrågan. Genom att begär en offert kan du skräddarsy din beställning och få individuella mängdrabatter som du inte kan tillgå genom webshopen. På detta vis får du även en mer personlig service och möjlighet att förhandla priset med din kontaktperson från Golvpoolen.
   2000
   Visa merVisa färre

   Inspiration

   På Golvpoolens hemsida kan du hämta inspiration från hur andra har valt att inreda sina till exempel badrum och kök med produkter från Golvpoolen. Genom de utförliga inspirationsartiklarna kan du även få tips och tricks hur du kan spara både tid och pengar när du lägger in golvet som du köpt.
   2000
   Visa merVisa färre

   Digitalt showroom

   Testa Golvpoolens digitala showroom om du vill se hur produkterna du har hittat på hemsidan matchar med varandra i ett faktiskt rum. Här kan du kombinera klinkerplattorna med kaklet och få en uppfattning hur de ser ut bredvid varandra. Detta kan även vara ett bra sätt att slippa slösa tid på att returnera produkter för att du efter leverans har upptäckt att de inte passar med varandra. Gå in och testa Golvpoolens showroom nu.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här