Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Gymshark rabattkod

   Här finner du alla Gymshark koder för 2019

   Till butiken

   Nu får du 10% rabatt på allt med vår Gymshark rabattkod

   Visa koden

   Shoppa Fleur collection och spara 15% med Gymshark rabattkod

   Visa koden

   Handla med vår Gymshark rabattkod och få 5% rabatt på ditt köp

   Visa koden
   (1 av 1)
   75krrabattkod

   Den bästa Gymshark rabattkoden vi har haft

   Om vi kollar i backspegeln var en kod som gav 75 kr rabatt på valfritt köp förmodligen den bästa koden som vi kunnat erbjuda. En uppsjö av våra användare tog chansen att spara pengar på sin beställning. Och inte undra på det, rabattkoden inget minsta ordervärde och var giltig under hela två veckor.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Spara 10% på din beställning med en Gymshark rabattkod
   Visa koden
   Handla från hela sortimentet med vår Gymshark rabattkod och spara 5%
   Visa koden

   Tips för dig som vill spara in på träningskläder

   Fri frakt

   När du handlar från Gymsharks webbutik får du alltid fri frakt på din order när din beställning uppgår till minst 599 kr. Det kan med andra ord vara värt att vänta och göra en större beställning som uppgår till mer än 599 kr, om ordern du planerar inte uppnår minsta ordervärde för fri frakt. Om du skulle finna en Gymshark rabattkod på vår sida kan du dock få fri frakt.

   Presentkort

   Letar du present till din träningsglade vän eller familjemedlem? För att inte behöva spendera onödiga pengar och tid på ett plagg som inte passar eller faller i smaken kan du istället köpa ett presentkort. Hos Gymshark kan du välja att ge bort ett presentkort laddat med 100-, 250, 500 eller 1000 kr.

   Storleksguide

   För att slippa betala onödiga returkostnader rekommenderar vi att du använder dig utav Gymsharks storleksguide. Storleksguiden finns för både dam och herr, där du enkelt i centimeter kan mäta och se exakt vilken storlek av Gymsharks plagg som passar just dig bäst. Storleksguiden ger dig centimermått över midjan, höften och innsida ben.

   Nyhetsbrev

   För att inte gå miste kommande plagg från Gymsharks kollektion rekommenderar vi dig att du signar upp dig för Gymsharks nyhetsbrev. Förutom inspiration till kommande köp kan du genom nyhetsbrevet även ta del utav Gymshark rabattkoder och aktuella kampanjer. För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du endast ange din emailadress. In och signa upp dig på direkten!

   Spara på tights

   Du har väl inte missat kollektionerna Seamless och Flex? Hitta ny inspiration och träningsglädje med Gymsharks snygga träningsoutfits. Alla tights finns i stora färgvariationer med sömlös design för att bidra med en innovativ design och smickrande form. Deras stora utbud ger dig trendiga tights med skön passform så att du alltid kan vara på topp. Med en Gymshark kod kan du även få ditt tights-köp ännu billigare, håll utkik!

   Liknande rabatter från andra butiker

   25
   personer har besökt sidan idag
   21
   personer har sparat hos Gymshark idag
   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Tips från oss om du vill spara på träningskläder

   Kolla in medlemsförmånerna

   Gymshark är ett innovativt varumärke inom träningskläder och accessoarer. Fokus ligger på att hitta nya inspirerande trender anpassad till en global marknad. Som medlem kan du dra nytta av medlemsförmåner såsom exklusiva rabatter och hänga med i en snabbt växande produktutveckling. Bli medlem nu för att börja ta del av Gymsharks rabattkoder.

   Varför fungerar inte rabattkoden?

   Ibland händer det att rabattkoden inte går igenom. Det är vanligt med felskrivningar så undersök noga att din kod överensstämmer med vår. Säkrast är att kopiera koden och sedan säkerställa att giltighetstiden fortfarande gäller. Tänk även på att du endast kan använda en rabattkod per beställning samt att rabattkoden kan ha vissa krav som minsta ordervärde, eller att du behöver köpa en specifik produkt för att få en vara på köpet. Fungerar koden fortfarande inte? Kontakta oss direkt så löser vi det enkelt.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här