Rabattkoder
Rekommenderade resultat
  Nyligen besökta butiker

   Spara med en Hotels rabattkod

   Här finner du alla Hotels.com rabattkoder för 2019

   Till butiken

   Boka hotell med en Hotels rabattkod och spara 10%

   Visa koden

   Boka en resa med en Hotels rabattkod och spara just nu 10%

   Visa koden

   Spara 10% på din hotellvistelse med en Hotels rabattkod

   Utgår idag
   Visa koden

   10% rabatt på din bokning med Hotels rabattkod

   Kontrollerad
   Visa koden

   Boka boende med en Hotels.com rabattkod och spara 8%

   Visa koden

   Spara upp till 50% rabatt just nu hos Hotels.com

   Utgår idag
   Visa rabatten

   Få en gratisnatt hos Hotels.com!

   Visa rabatten

   Boka cityresor upp till 40% billigare hos Hotels.com

   Visa rabatten

   Spara upp till 40% på sista-minuten-erbjudanden!

   Visa rabatten

   Upp till 40% rabatt på stranddestinationer just nu!

   Utgår idag
   Visa rabatten
   (1 av 1)
   15%Rabatt

   Populäraste Hotels rabattkoden

   Vår populäraste rabattkod från Hotels.com gav hela 15% rabatt på utvalda hotell runtom i världen. Rabattkoden gällde på exotiska destinationer som Zanzibar och Thailand. Du kunde även boka hotell i Sverige i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö. Kanske var det därför denna Hotels rabattkod blev så populär. På grund av det stora utbudet hos Hotels.com.

   Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

   Få 10% rabatt på din hotellbokning med Hotels rabattkod
   Visa koden
   Spara upp till 50% på hotel just nu!
   Visa rabatten
   Endast idag - spara upp till 50% på din hotellvistelse hos Hotels.com
   Visa rabatten
   Spara 50% på din hotellbokning just nu!
   Visa rabatten
   Spara upp till 50% på din bokning hos Hotels.com
   Visa rabatten

   Spartips för Hotels.com

   Hotels.com Rewards

   När du blir medlem i Hotels.com Rewards så har du chansen att samla på dig medlemspoäng för varje hotellnatt du bokar. Varje gång du har samlat ihop 10 hotellnätter så får du en gratis hotellnatt. När du blir medlem får du också tillgång till hemliga priser. Håll koll i sökresultatet för hemliga priser då dessa är rejält nedsatta och du kan spara upp till 50% på din bokning.

   Prisgaranti

   Hotels.com är säkra på att du hittar de bästa hotellen för de lägsta priserna på deras hemsida. Därför har du alltid prisgaranti när du bokar hos dem. Om du skulle hitta ett lägre pris på en annan sida kan du kontakta Hotels.com och få tillbaka mellanskillnaden. Priset måste vara tillgängligt för alla och kan inte vara ett specialerbjudande du får via ett annat bonusprogram.

   Studentrabatt

   Hotellkostnaden brukar många gånger ta upp en rätt stor del av ens semesterbudget. Du som studerar har alltid möjligheten att få en 10% Hotels rabattkod när du bokar hotell. Perfekt så att även du som är student har chansen att boka en härlig semester och få pengar över till annat. Kolla med din studentförening om du kan få studentrabatt.

   Nyhetsbrev

   När du registrerar dig till nyhetsbrevet får du både reseinspiration och Hotels rabattkoder. Reseinspirationen får du veckovis och rabattkoden kommer på en gång till din inkorg. Du får också förtur till billiga hotellpriser, rabattkoder och låga priser exklusivt för prenumeranter. Så logga in hos Hotels.com idag och få de bästa priserna.

   Dagens erbjudande

   Genom Dagens erbjudande hos Hotels.com har du chansen att spara upp till 50% på hotell till populära resmål. Du kan ofta hitta ditt drömhotell i Barcelona, Paris eller New York till oslagbara priser. Eftersom detta erbjudande uppdateras dagligen kan du vara säker på att du får den bästa rabatten på hotell över hela världen.

   App

   Genom att ladda ner appen från Hotels.com så kan du boka hotell direkt från din mobil och du får även tillgång till hemliga priser. Hemliga priser är höga rabatter som är exklusiva för medlemmar, prenumeranter och de som använder sig av appen. Genom att boka ditt hotell via deras app så har du möjligheten att få upp till hela 50% rabatt.

   Fynda billiga resor och hotell

   När semestertiden närmar sig är det många som unnar sig en resa för att komma bort från vardagslunken ett tag. Oavsett om du vill resa till Åre eller Las Vegas så har Hotels.com rätt hotell för dig och till riktigt förmånliga priser. På Hotels.com finner du mer än 10000 erbjudanden till destinationer över hela världen. Du har givetvis prisgaranti även på dessa hotell så du vet att du får det bästa priset. Med en Hotels.com rabattkod kan du ofta spara 20% eller mer på din resa. Resan blir genast roligare med mer fickpengar.

   Gruppriser

   När du reser med jobbet, idrottslaget eller bara ett större sällskap kan du få ett gruppris hos Hotels.com och spara 30%. Gör en intresseanmälan hos Hotels.com och ange:
   • Storlek på sällskapet
   • Destination
   Du får då ett prisförslag som inkluderar lokalplanerare och garanterar det lägsta priset. När du bokar gruppriser går det tyvärr inte att använda en Hotels rabattkod, men vad gör det när du kan spara upp till 30%?
   0
   Visa merVisa färre
   19
   personer har besökt sidan idag
   7
   personer har sparat hos Hotels.com idag
   10%Rabattkod
   Ny rabattkod finns tillgänglig

   Betygsätt

   Genomsnittsbetyget är 3.75 av 23 besökare.

   Bo billigt med en Hotels rabattkod

   Vi vill alla ha det bästa hotellet till det lägsta priset. Så semesterkassan kan spenderas på annat än boende. Hos Hotels hittar du alltid billiga boenden runt hela världen. Här är våra bästa tips för att spara pengar på ditt hotell:
   • Fråga alltid efter ett hörnrum. Du får bättre utsikt och oftast ett större rum till samma pris.
   • Checka in senare på dagen så hotellet vet hur fullt det blir. På så sätt har du en större chans att bli uppgraderad kostnadsfritt.
   • Bli medlem i Hotels.com Rewards för att få de bästa priserna samt bonusnätter.
   • Anmäl dig för prisbevakningar för att hålla koll på om priserna går upp eller ned.

   Med våra återkommande Hotels rabattkoder kan du ofta spara:
   • Ofta upp till 40% rabatt om du bokar under rätt säsong. Under skidsäsongen, sommaren och höstlovet har Hotels.com alltid kampanjer som ger 40% rabatt.
   • Boka via deras app för att få upp till 50% på hemliga priser.
   • 10% rabatt under utvalda perioder.

   Guide till hur du använder en rabattkod

   När du väl har hittat en Hotels rabattkod så är du inte många klick bort från att spara pengar. Följ vår enkla guide för hur du aktiverar din kod:
   1. Gör en kopia av rabattkoden som du vill använda
   2. Gå till Hotels.com hemsida
   3. Välj en hotellbokning som passar dig och klicka sen på "Boka"
   4. Du ska nu ha blivit vidareskickad till kassan
   4. Klicka på texten "Använd kupong" under totalpriset
   5. Kopiera in koden du tidigare kopierade i det första steget i fältet "Använd en rabattkod"
   6. Dubbelkolla så att koden stämmer

   Rabatten ska nu ha blivit tillämpad och du kan njuta av din bokning till ett lägre pris. Kom ihåg att du kan använda Hotels.com rabattkoder hos oss för framtida bokningar också. Du finner alltid aktuella Hotels kampanjkoder hos oss. Du kan alltid vara säker på att du som användare hittar de mest fördelaktiga rabatterna här.
   2000
   Visa merVisa färre

   Sista-minuten hotell

   Om du vill resa bort men inte spendera för mycket pengar på hotell kan du kolla in utbudet av sista-minuten hotell. Perfekt för dig som vill bara spontan och spara pengar. Det enda du behöver göra är:
   • Gå in på Hotels.com sista-minuten erbjudanden på hemsidan
   • Välj destination samt vilka datum du vill åka
   • Boka

   Med Hotels.com sista-minuten erbjudanden så kan du spara upp till 40% på din hotellvistelse. Om du bokar idag så kan du bo på hotellet du önskar redan imorgon.
   2000
   Visa merVisa färre

   Hotels.com paketresor

   Att boka en paketresa blir ofta billigare. Dessutom kan det underlätta din resa när du får både boende och resan i en och samma beställning. Använde du dessutom en av våra Hotels rabattkoder kan du spara ytterligare på din resa. Kanske är det en paketresa till varmare breddgrader som lockar? Oavsett destination hittar du med säkerhet en resa som väcker intresse hos Hotels.
   2000
   Visa merVisa färre

   Hotels.com flash-sale

   Hotels.com har varje månad Flash Sale där du kan spara mellan 20% och 40% på utvalda hotell och städer. Denna Flash Sale är vanligtvis aktiv under 48 eller 72 timmar. Kampanjen börjar oftast gälla på måndagar eller tisdagar och avslutas på torsdagar. Se till att vara på hugg dessa dagar och se om du kan göra ett kap.
   2000
   Visa merVisa färre

   Missa inte dessa butiker

   • adidas
   • Babyland
   • BookBeat
   • Cellbes
   • City Gross
   • Expedia
   • H&M
   • Kronans Apotek
   • Nettbuss
   • Parfym.se

   HAR DU EN KAMPANJKOD?

   Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!
   Ange den här

   Avbokning

   Visste du att Hotels.com erbjuder gratis avbokning för flertalet av sina hotell? Kolla alltid avbokningspolicyn när du bokar ett hotell via Hotels.com. I många fall är det gratis att ändra eller avboka din hotellbeställning om du gör det innan angivet datum. Vill du avboka ditt hotell kan det vara bra att hålla koll på följande:
   • Kolla in avbokningsreglerna för det hotell du har bokat. Reglerna skiljer sig mellan olika hotell.
   • Du finner reglerna under hotellbeskrivningen för respektive hotell.
   • Kolla alltid vilket datum som är sista avbokningsdatum.
   2000
   Visa merVisa färre

   Hotels.com-gruppen

   Hittade du ingen rabatt till din tilltänkta destination? Testa att se om du kan hitta en bättre rabatt via Expedia istället. Expedia och Hotels.com är med i samma företagsgrupp och kompletterar varandra på många områden. Detta gäller både i priser och på utbudet av hotell. Likväl som du hittar Hotels rabattkoder hos oss hittar du även de bästa Expedia rabattkoderna hos oss.
   2000
   Visa merVisa färre