via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en Hotels.com rabattkod

  Här finner du alla Hotels.com kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  30%Rabatt

  Populäraste Hotels.com rabattkoden

  Vår populäraste rabattkod från Hotels.com gav hela 30% rabatt på utvalda hotell runtom i världen. Kunder hade möjligheten att boka hotell till låga priser till exotiska destinationer som Zanzibar och Thailand, men även hotell inom Sverige i städer som Göteborg, Malmö och Stockholm.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Spartips för Hotels.com

  Hotels.com Rewards

  När du blir medlem i Hotels.com Rewards så har du chansen att samla på dig medlemspoäng för varje hotellnatt du bokar. Medlemspoängen samlar du på dig genom att boka hotellnätter och dessa medlemspoängs kan senare användas för att boka extra hotellnätter. Varje gång du har samlat ihop 10 hotellnätter så får du en gratis hotellnatt. När du blir medlem får du också tillgång till hemliga priser. Håll koll i sökresultatet för hemliga priser då dessa är rejält nedsatta.

  Prisgaranti

  Hotels.com är säkra på att du hittar de bästa hotellen för de lägsta priserna på deras hemsida, därför har du alltid prisgaranti när du bokar hos dem. Om du oväntat nog skulle hitta billigare hotell på annat håll så är det bara att kontakt Hotels.com och få tillbaka mellanskillnaden. Tänk på att priset måste vara tillgängligt för allmänheten och att det inte kan vara ett specialerbjudande som du får via ett annat bonusprogram.

  Studentrabatt

  Hotellkostnaden brukar många gånger ta upp en rätt stor del av ens semesterbudget. 
  Du som studerar har alltid möjligheten att få en 10% Hotels.com rabattkod när du bokar hotell så att även du som är student ska ha chansen att boka en härlig semester och få pengar över till annat.

  Nyhetsbrev

  När du registrerar dig för nyhetsbrevet så får du inte bara härlig reseinspiration utan du får även Hotels.com rabattkoder direkt till din inkorg. Bland annat får du förtur på riktigt billiga hotellpriser, rabattkoder och låga priser som är exklusiva för dem som är prenumeranter.

  Dagens erbjudande

  Genom att hålla koll på dagens erbjudande så har du chansen att spara upp till 50% på hotell till populära resmål som Barcelona, Paris, New York till exempel. Eftersom dessa hotell uppdateras dagligen kan du vara säker på att få de bästa rabatterna på hotell över hela världen.

  App

  Genom att ladda ner appen från Hotels.com så kan du boka hotell direkt från din mobil och du får även tillgång till hemliga priser. Hemliga priser är höga rabatter som är exklusiva för medlemmar, prenumeranter och de som använder sig av appen. Genom att boka ditt hotell via deras app så har du möjligheten att få upp till hela 50% rabatt.

  Fynda billiga resor och hotell

  När semestertiden närmar sig är det många som unnar sig en resa för att komma bort från vardagslunken ett tag. Oavsett om du vill resa till Åre eller Las Vegas har Hotels.com ett brett utbud av resor och hotell - alla till riktigt förmånliga priser. På Hotels.com finner du mer än 10,000 olika erbjudanden till destinationer över hela världen och allt till prisgaranti så att du garanterat får de bästa priset.

  Gruppriser

  När du reser med jobbet, idrottslaget eller kanske med hela bröllopssällskapet så kan du få ett gruppris hos Hotels.com och spara upp till 30%. Gör en intresseanmälan hos Hotels.com och ange din destination samt hur stort sällskapet är så får du ett snabbt prisförslag som inkluderar en tilldelad lokalplanerare och garanterat billigaste priserna. När du bokar gruppriser går det tyvärr inte att använda en Hotels.com kampanjkod men vad gör det när du kan spara upp till 30%?
  0
  Visa merVisa färre
  19
  personer har besökt sidan idag
  7
  personer har sparat hos Hotels.com idag
  40%Rabatt
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Betygsätt

  Genomsnittsbetyget är 4.18 av 11 besökare.

  Få lägsta pris via Hotels.com

  Spara pengar på ditt hotell

  Vi vill alla ha det bästa hotellet till det lägsta priset så semesterkassan kan spenderas på annat än boende. Här är våra bästa tips för att spara pengar på ditt hotell:
  • Fråga alltid efter ett hörnrum, du får bättre utsikt och oftast ett större rum till samma pris.
  • Checka in senare på dagen så hotellet vet hur fullt det blir. Genom detta har du en större chans att bli uppgraderad kostnadsfritt.
  • Bli medlem i Hotels.com Rewards för att få de bästa priserna samt bonusnätter.
  • Anmäl dig för prisbevakningar för att hålla koll på om priserna går upp eller ned.

  Med våra återkommande Hotels.com rabattkoder kan du ofta spara:
  • 10% rabatt under utvalda perioder.
  • Ofta upp till 40% rabatt om du bokar under rätt säsong. Under skidsäsongen, sommarrean och höstlovet har Hotels.com alltid kampanjer som ger 40% rabatt.
  • Boka via deras app för att få upp till 50% på hemliga priser.

  Butiker inom samma kategori

  • Expedia
  • Agoda
  • Nettbuss

  Guide till hur du använder en rabattkod

  När du väl har hittat en Hotels.com rabattkod så är du inte många klick bort från att spara pengar. Följ vår enkla guide för hur du aktiverar din kod:
  1. Gör en kopia av rabattkoden som du vill använda
  2. Gå till Hotels.com hemsida
  3. Välj en hotellbokning som passar dig och klicka sen på "Boka"
  4. Du ska nu ha blivit vidareskickad till kassan
  4. Klicka på texten "Tillämpa ett erbjudande eller en rabattkod"
  5. Kopiera in koden du tidigare kopierade i det första steget i fältet "Använd en rabattkod"
  6. Dubbelkolla så att koden stämmer

  Rabatten ska nu ha blivit tillämpad och du kan njuta av din bokning till ett lägre pris. Kom ihåg att du kan använda Hotels.com rabattkoder hos oss för framtida bokningar också. Du finner alltid aktuella koder hos oss så att du kan vara säker på att du som användare hittar de mest fördelaktiga rabatterna.
  2000
  Visa merVisa färre

  Sista-minuten hotell

  Om du vill vara spontan och resa bort men inte vill lägga en mindre förmögenhet på ditt boende så borde du kolla in utbudet av sista-minuten hotell hos Hotels.com och boka redan idag. Det enda du behöver göra är:
  • Gå in på Hotels.com sista-minuten erbjudanden på hemsidan
  • Välj destination samt vilka datum du vill åka
  • Boka

  Med Hotels.com sista-minuten erbjudanden så kan du spara upp till 40% på din hotellvistelse. Om du bokar idag så kan du bo på hotellet du önskar redan imorgon.
  2000
  Visa merVisa färre

  Avbokning

  Visste du att Hotels.com erbjuder gratis avbokning för flertalet av sina hotell? Kolla alltid avbokningspolicyn när du bokar ett hotell via Hotels.com. I många fall är det gratis att ändra eller avboka din hotellbeställning om du gör det innan angivet datum. Vill du avboka ditt hotell kan det vara bra att hålla koll på följande:
  • Kolla in avbokningsreglerna för det hotell du har bokat. Reglerna skiljer sig mellan olika hotell.
  • Du finner reglerna under hotellbeskrivningen för respektive hotell.
  • Kolla alltid vilket datum som är sista avbokningsdatum.
  2000
  Visa merVisa färre

  Hotels.com:s flash-sales

  Hotels.com har varje månad, ibland flera veckor samma månad, det som kallas Flash Sales där du kan spara upp till 30% och 40% på utvalda hotell och städer. Dessa Flash Sales är vanligtvis aktiva under 48 eller 72 timmar beroende på destination. Rabatten är oftast tillgänglig mitt i veckan med avslut på torsdagar så var alltid på hugg innan helgen och se om du kan göra några kap.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • Bodystore
  • Campadre
  • Ellos
  • Hotels.com
  • inkClub
  • Klockia
  • Lenson
  • Palora
  • WhiteAway
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  Reseguider

  När du reser och semestrar vill du såklart få ut så mycket som möjligt av resan. Med Hotels.com reseguider så får du massor av tips och topplistor på vad du bör och inte bör göra. Så tidseffektivisera din resa och lär dig hur du kan spara in några kronor med reseguiderna för att hitta de perfekta sevärdheterna direkt.
  2000
  Visa merVisa färre

  Hotels.com-gruppen

  Hittade du ingen rabatt till din tilltänkta destination? Testa att se om du kan hitta en bättre rabatt via Expedia istället. Expedia och Hotels.com har samma ägare och är med i samma företagsgrupp och kompletterar varandra på många områden och framförallt i priser.
  2000
  Visa merVisa färre