via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en iHerb rabattkod

  Här finner du alla iHerb koder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  100krRabatt

  Nya kunder sparade 100 kronor

  En av de bästa rabattkoderna som iHerb har bjudit på är den som ger nya kunder 100 kronor i rabatt när de gör en beställning på över 400 kronor. I kombination med iHerbs fantastiskt låga priser har kunder sparat massor av pengar och många har därefter blivit trogna kunder. Missa inte de senaste iHerb rabattkoderna för att se vad du kan spara idag.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Så får du ut mest av iHerb

  Test-produkter

  Missa för allt i världen inte att klicka in på Trial items. Här lägger iHerb upp helt nya produkter som de gärna vill se hur kunder kommer motta. Därför lockar de oss att handla med makalöst låga priser. Vad sägs som D vitamin för 16 kronor, ekologisk Chlorella för 34 kronor eller Whey protein för 1 krona?

  Tull och frakt

  Om du ser till så att varje beställning du gör inte blir högre än 650 kronor och vikten inte överstiger 1814 gram, så behöver du inte oroa dig för några tullavgifter och frakten kan bli så liten som 25 kronor. Om du väljer expressleverans kostar det bara 100 kronor extra.

  Shipping saver

  Vissa produkter är märkta med ‘Shipping Saver’. Det innebär att fraktkostnaden är billigare för dessa produkter. Istället för att iHerb själva tjäna pengar på detta ser de till så att kunder också tar del av den sänkta fraktkostnader. Shipping saver finns också som alternativ högst upp till vänster i sökfiltret.

  Lojalitetsprogram

  iHerb Rewards är ett fiffigt system där både du och dina vänner sparar pengar. Om du bjuder in en vän att handla din favoritprodukt så får ni båda en 5% iHerb rabattkod som kan användas på nästa köp. Handlar de en produkt av iHerbs egna varumärke får du 10% rabatt som belöning. Skapa ett konto och dela länkar med nära i kära.

  100% nöjd-garanti

  Om du inte är helt nöjd med din produkt, så ber iHerb dig att skicka tillbaka varan inom 90 dagar från inköpsdatum. Du kommer då att få alla pengar tillbaka. På hemsidan kan du också skriva ett omdöme om varje produkt,vilket kan hjälpa andra i sina beslut och ger en ärlig och transparent köpupplevelse.

  24/7 Kundtjänst

  Om du har frågor så kan du komma i kontakt med iHerbs kundtjänst alla dagar på året, dygnet runt. Men du behöver då kommunicera på engelska. Du kan chatta, fylla i kontaktformulär, maila, skriva brev och nå dem via Facebook, Twitter och Instagram. Men börja alltid att kolla FAQ på hemsidan först.

  Billigare kosttillskott och naturläkemedel

  I kategorin Supplements - tillskott - och Herbs - Naturläkemedel - hittar du allt du kan önska dig i denna sfär och du kan dessutom köpa flera burkar till samma pris som för en enda burk i Sverige. Omega-3, magnesium, maca, multivitaminer och echinacea är bara ett axplock. Alla produkter har högsta kvalitet och har genomgått hårda tester. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka inom 90 dagar.

  Liknande rabatter från andra butiker

  19
  personer har besökt sidan denna vecka
  15%Rabatt
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Hur du sparar mest på iHerb

  Bästa spartipsen

  iHerb är en av världens största onlinebutiker för hälsokost och naturliga skönhetsprodukter. Om du precis har upptäckt dem så säger vi bara: grattis! Du kommer spara massor om du ofta handlar kosttillskott och speciella hudvårdsprodukter. Några extra spartips:
  • Använd sökfiltret och välj hög rating och de produkter som säljer bäst.
  • Handla för under 650 kronor och 1814 gram och välj det billigaste fraktalternativet och undvik tullavgifter.
  • Glöm inte att använda din iHerb rabattkod i kassan som du enkelt kopierar från vår sida

  iHerbs bästa produkter till låga priser

  Om du vill beställa varor från iHerb är hett tips att alltid se efter vilka produkter som är bästsäljare i Sverige inom de olika kategorierna. Då hittar du lätt guldkorn och de produkter som kunder sparar mest på. Några exempel på populära produkter:
  • Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, No GMOs, No Gluten
  • Madre Labs, Argan Oil Hand Cream with Marula & Coconut Oils plus Shea Butter
  • Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter
  2000
  Visa merVisa färre

  Billig vegansk hudvård, smink och kosttillskott

  iHerb har ett enormt utbud av ekologiska, naturliga och cruelty fria-produkter. Är du vegan är iHerb en guldgruva. Här kan du beställa en mängd produkter inom hudvård, smink och kosttillskott för veganer. Du får betydligt mer för pengarna här än i en butik i Sverige, om du ens kan hitta samma produkt där.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!