via
Rabattkoder
Rekommenderade resultat

  Spara med en inkClub rabattkod

  Här finner du alla inkClub kampanjkoder för 2018

  Till butiken
  (1 av 1)
  Frifrakt

  Fri frakt på hela ordern oavsett storlek på varukorgen!

  De flesta kan hitta något de behöver på inkClub vare sig det är skrivarbläck eller en penna. Vanligtvis tar inkClub alltid en fraktavgift på 49 kr men med denna populära rabattkod fick våra kunder fri frakt på sina beställningar. Rabattkoden gällde endast under en begränsad period på en vecka men kunde utnyttjas flitigt ändå.

  Gamla rabattkoder men som kanske fortfarande fungerar

  Det du bör veta om inkClub

  Fynda

  Det finns mycket pengar att spara genom att kolla fynd-sektionen på InkClub där de lägger upp utvalda produkter med kraftigt reducerade priser. Nya prissänkta produkter presenteras varje dag gör det till en rutin att gå in och kika några gånger i veckan om du vill spara på dina utgifter.

  Prova på

  Missa inte inkClubs prova-på-erbjudande där du får köpa bläckpatroner och dammsugarpåsar för endast 1 kr. Förutom att det är ett extremt fördelaktigt pris är det även ett bra sätt att prova på och utvärdera produkterna inför ditt nästa köp. Rabatten gäller en gång per produkt så passa på att ta del av denna kampanj.

  Fri frakt

  InkClub bjuder på frakten för alla prenumerationsutskick. Passa på att spara in på denna kostnad samtidigt som du säkerhetsställer att du aldrig står utan bläckpatroner eller batterier. Fri frakt gäller även om du köper kaffekapslar till ett belopp om minst 299 kronor.

  Nyhetsbrev

  Som prenumerant av inkClubs nyhetsbrev är du den första som får reda på nya produkter till nedsänkta priser. Signa upp dig idag så du inte missar några grymma rabatter som kan spara dig pengar. Utöver möjligheten att spara pengar förser nyhetsbrevet dig även med information om de senaste produksläppen.

  Öppet köp

  När du handlar från InkClub har du alltid 30 dagars öppet köp så du kan tryggt och smidigt returnera eller byta varor. Så det är bara för dig att shoppa på med vetskapen om att du alltid kan returnera eller byta dina varor. Ibland beställer man fel produkter, man är ju inte mer än människa. Tur då att det alltid går att returnera eller byta dessa när du handlar från inkClub.

  Trygg e-handel

  Hos inkClub kan du alltid handla tryggt. InkClub är certifierat av Trygg e-handel vilket betyder att inkClub lever upp till deras krav när det kommer till uppgiftshantering, leverans och service. Trygg e-handel gör regelbundet stickprovskontroller hos alla sina certifierade e-handelsföretag efter att certifieringen utfärdats, för att säkerställa att kraven efterlevs.

  Personliga inkClub rabattkoder

  Oavsett om du har ett konto på inkClub eller ej så har du access till unika rabattkoder. I mitten av den allra översta menyn hittar du Dina erbjudanden. Dessa uppdateras regelbundet och ger dig möjlighet att spara lite extra när du väl är inne och handlar på inkClub.
  0
  Visa merVisa färre

  Spara på batterier och laddare

  Batterier är oumbärliga. Och lätta att spara mycket pengar på. Undvik sista-minuten-paniken och se till att du alltid har ett förråd med fungerande batterier hemma. Köp i storpack eller - ännu bättre - handla laddningsbara batterier med en laddare. Kolla också om du med en InkClub rabattkod kan göra ditt inköp av storpack billigare. Billigast är inkClubs egna varumärke. Hos inkClub hittar du även lithiumbatterier, knappcellsbatterier, powerbanks, brandvarnare och mycket mer!
  57
  personer har besökt sidan denna vecka
  15%Rabattkod
  Ny rabattkod finns tillgänglig

  Få bläck och patroner billigt

  Så sparar du hos inkClub

  Det är enkelt att spara hos inkClub. Du som ny kund kan alltid få en vara för en krona. Just nu kan du få:
  • Bläck eller fotopapper
  • Dammsugarpåse

  Om du har beställt från inkClub sedan tidigare kan du spara genom att klicka på: "Mina erbjudanden" högst upp på sidan. Där hittar du de bästa rabatterna som finns just nu. Inkclub uppdaterar sina kampanjer varje månad så se att kolla vilket nytt som finns i början på varje månad. Det bästa med rabatten med en produkt för en krona och de andra kampanjerna? Du behöver inte ens använda en inkClub rabattkod utan rabatten dras automatiskt i kassan.

  Butiker inom samma kategori

  • WhiteAway
  • Storytel
  • BookBeat
  • 24.se

  Snabbare beställning

  Glömde du det exakta märket på dammsugaren? inkClub har ett enormt utbud av dammsugarpåsar, vilket innebär att det kan vara svårt att hitta igen rätt sort för din dammsugare. Som registrerad kund har du möjligheten att beställa köpta varor igen. Med ett knapptryck så får du snabbt en överblick av din köphistorik och kan enkelt köpa rätt sort dammsugarpåse.
  2000
  Visa merVisa färre

  Nöjd kundgaranti

  inkClub värnar om deras kunder och finner det viktigt att du är nöjd med din beställning. Därför har dem en nöjd kundgaranti när du beställer deras Italico kaffemaskiner. Deras kundgaranti innebär att du har 14 dagars full returrätt. Du kan alltså i lugn och ro testa kaffemaskinen och om du mot förmodan skulle vara missnöjd så får du hela beloppet tillbaka.
  2000
  Visa merVisa färre

  Få varorna imorgon

  Har bläcket precis tagit slut i skrivaren eller börjar det sina bland kaffekapslarna? Oroa dig inte. Om du lägger din beställning innan klockan 19.00 så skickar InkClub dina varor redan samma dag. I allra flesta fall har du tillgång till din beställning redan nästkommande dag. Surfa in på InkClub.se och lägg din beställning direkt så du slipper stå utan dina produkter.
  2000
  Visa merVisa färre

  Bläckpatroner och toner

  InkClub har regelbundet rabatter på sina bläckpatroner och toners samt erbjuder både sina egna produkter och originalversionerna. Genom att välja inkClubs egna bläckpatroner och toners kan du spara flera hundra kronor på bara ett köp. Dessutom kan du använda inkClubs unika rabatt som ger dig möjlighet att köpa en bläckpatron eller toner för endast 1 kr.
  2000
  Visa merVisa färre

  Missa inte dessa butiker

  • ASOS
  • Ellos
  • Gymgrossisten
  • Hotels.com
  • Kicks
  • Lenson
  • Microsoft
  • NA-KD
  • Vetzoo
  • Zalando

  HAR DU EN KAMPANJKOD?

  Meddela oss om vi saknar en kampanjkod!

  inkClubs egna märke

  Om du har en skrivare så har inkClub bläckpatroner och toners som passar just den. Detsamma gäller för deras utbud av dammsugarpåsar. InkClub har dessutom alltid en eller flera alternativ till sina produkter så att du kan välja efter pris eller märke. När du väljer inkClubs egna produkter så sparar du en hel del pengar utan att behöva surfa in på flera olika webbutiker för att jämföra priser. På så sätt sparar du även på din tid.
  2000
  Visa merVisa färre